Povezane vesti
Mesi 26/19 u MLS - briljirao je i protekle noći VIDEO
B92 pre 1 dan
Leo Mesi je postigao dva gola i upisao asistenciju protiv Atlante u pobedi Majamija od 4:0, u okviru 33. kola MLS šampionata. Tako je postao prvi igrač u istoriji MLS koji je postigao barem dva gola u devet utakmica ove sezone. Neprevaziđeni argentinski… »
Ne mogu mu ništa ni godine, ni protivnici! Još jedna čudesna partija Lionela Mesija - dva gola i asistencija u ubedljivom…
Kurir pre 1 dan
Inter Majami zabeležio je izuzetno važan trijumf protiv Atlante Junajted u pretposlednjem meču regularnog dela sezone Istočne konferencije američke MLS lige. Klub sa Floride slavio je rezultatom 4:0, a apsolutni junak ubedljivog trijumfa bio je… »
Mesi blista, Inter i Sinsinati u borbi za drugo mesto Istoka
Sport klub pre 1 dan
Fudbaleri Intera iz Majamija ubedljivo su slavili protiv Atlante rezultatom 4:0. Bila je ovo vrlo važna pobeda za tim sa Floride. Ostala je još samo jedna utakmica u regularnom delu sezone u MLS ligi, a Inter je izjednačen po broju bodova sa… »
Vesti dana »

Tramp potpisao mirovni sporazum za Gazu: Trebalo da prođe 3.000 godina da dođe do ovoga
Danas pre 2 minutajoš 6 povezanih

Sarkozi ide u zatvor: Bivši predsednik Francuske osuđen zbog libijske afere: Evo koliko će robijati
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moji roditelji su radili na pijaci, a mi smo išli sa njima": Nadica Ademov u detinjstvu nije imala uvek odmah sve što poželi: "Trudim se da moja deca imaju sve" (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane