Povezane vesti
"Zbog ugroženog zdravlja sam završila u bolnici" Olja Karleuša o najtežem periodu - progovorila o sinu jedincu i mužu koji se…
Kurir 12.10.2025
U domu pevačice Olje Karleuše pričala je o bolničkim danima, kolegama i njenom sinu, a iznela je u javnost niz detalja koji dosad nisu bili poznati. - Ja sam osoba koja se budi i kreće u akciju, prvo kućnu da bih posle se okrenula poslu. Na terasi sam… »
"Zbog ugroženog zdravlja sam završila u bolnici": Olja Karleuša o najtežem periodu - progovorila o sinu jedincu i mužu koji se…
Blic 12.10.2025
U domu pevačice Olje Karleuše pričali smo o bolničkim danima, kolegama i njenom sinu, a iznela je u javnost niz detalja koji dosad nisu bili poznati. - Ja sam osoba koja se budi i kreće u akciju, prvo kućnu da bih posle se okrenula poslu. Na terasi sam… »
Vesti dana »
Jeziv zločin! U pucnjavi u Babušnici stradali otac i sin, povređeni drugi sin i majka: Oglasio se MUP
Blic pre 2 satajoš 12 povezanih
SAD produžile važenje licence kompaniji Lukoil International GmBH do 13. decembra
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Pao avion kod aerodroma Bikovo, jedna osoba poginula, jedna teško povređena
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Radovi Na putu u ove dve ulice u Beogradu! Izmena 11 trasa javnog prevoza: Evo šta se sve menja i do kada!
Kurir pre 23 minutajoš 1 povezana