Povezane vesti
"Zbog ugroženog zdravlja sam završila u bolnici" Olja Karleuša o najtežem periodu - progovorila o sinu jedincu i mužu koji se…
Kurir 12.10.2025
U domu pevačice Olje Karleuše pričala je o bolničkim danima, kolegama i njenom sinu, a iznela je u javnost niz detalja koji dosad nisu bili poznati. - Ja sam osoba koja se budi i kreće u akciju, prvo kućnu da bih posle se okrenula poslu. Na terasi sam… »
"Zbog ugroženog zdravlja sam završila u bolnici": Olja Karleuša o najtežem periodu - progovorila o sinu jedincu i mužu koji se…
Blic 12.10.2025
U domu pevačice Olje Karleuše pričali smo o bolničkim danima, kolegama i njenom sinu, a iznela je u javnost niz detalja koji dosad nisu bili poznati. - Ja sam osoba koja se budi i kreće u akciju, prvo kućnu da bih posle se okrenula poslu. Na terasi sam… »
Vesti dana »
"Vozači nisu ni migranti, ni turisti"! Sofronijević: Država će nastaviti da traži poseban status za prevoznike u Šengenu
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Ministarstvo zdravlja: V. d. direktor bolnice u Čačku podneo ostavku nakon smrti devojčice (4)
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 16 povezanih
"Jago ima mnogo veliku onu stvar!" Saša Obradović sve šokirao izjavom o Dos Santosu: "Kapa dole! Svaka mu čast!"
Kurir pre 48 minutajoš 24 povezane