Povezane vesti
"Zbog ugroženog zdravlja sam završila u bolnici" Olja Karleuša o najtežem periodu - progovorila o sinu jedincu i mužu koji se…
Kurir 12.10.2025
U domu pevačice Olje Karleuše pričala je o bolničkim danima, kolegama i njenom sinu, a iznela je u javnost niz detalja koji dosad nisu bili poznati. - Ja sam osoba koja se budi i kreće u akciju, prvo kućnu da bih posle se okrenula poslu. Na terasi sam… »
"Zbog ugroženog zdravlja sam završila u bolnici": Olja Karleuša o najtežem periodu - progovorila o sinu jedincu i mužu koji se…
Blic 12.10.2025
U domu pevačice Olje Karleuše pričali smo o bolničkim danima, kolegama i njenom sinu, a iznela je u javnost niz detalja koji dosad nisu bili poznati. - Ja sam osoba koja se budi i kreće u akciju, prvo kućnu da bih posle se okrenula poslu. Na terasi sam… »
Vesti dana »
Kalas o sporazumu o Zakonu o strancima na Kosovu: Novi zamah za dijalog Beograd-Priština
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Rat besni na Bliskom istoku: Iran razorio sve pred sobom u neviđenom raketnom napadu
Večernje novosti pre 16 minutajoš 30 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran zapretio da će ciljati Netanjahua; Tramp: SAD bi mogle da izvedu još udara na ostrvo Hark
RTV pre 16 minutajoš 23 povezane
Luka Dončić u zagrljaju Marije Šarapove: Dok ceo svet bruji o raskidu sa verenicom, ponovo su se sreli
Mondo pre 16 minutajoš 47 povezanih
Medvedev i Siner u finalu Indijan Velsa: Rus bolji od Alkaraza, a Siner od Zvereva u polufinalu
Dnevnik pre 6 minutajoš 27 povezanih