Повезане вести

"Призор у кући ме шокирао" Проговорио брат несталог Марка (42) из Раче: Одмах сам уочио две ствари

"Призор у кући ме шокирао" Проговорио брат несталог Марка (42) из Раче: Одмах сам уочио две ствари

Ало 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из Раче већ седам дана нема контакт са породицом, а полицијска потрага за њим кренула је у четвртак. Како каже његов брат, приликом њиховог последњег телефонског разговора, звучао је "као да је све у… »
"Призор који сам затекао у кући ме је шокирао": Огласио се брат несталог Марка из Раче, открио шта му је рекао кад су се чули…

"Призор који сам затекао у кући ме је шокирао": Огласио се брат несталог Марка из Раче, открио шта му је рекао кад су се чули…

Блиц 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из Раче већ седам дана нема контакт са породицом, а полицијска потрага за њим кренула је у четвртак. Како каже његов брат, приликом њиховог последњег телефонског разговора, звучао је "као да је све у… »
Нестао Марко Младеновић, породица моли за помоћ у потрази

Нестао Марко Младеновић, породица моли за помоћ у потрази

Решетка 12.10.2025
Породица и пријатељи трагају за Марком Младеновићем (45) из села Рача код Куршумлије, који је нестао почетком недеље, а последњи пут се чуо са братом Жарком у недељу увече. Од тада му се губи сваки траг. Забринути брат Жарко… »
Нестао Марко из Куршумлијске Раче

Нестао Марко из Куршумлијске Раче

Прокупље пресс 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из села Куршумлијска Рача код Куршумлије је нестао највероватније у недељу, 5. октобра, а његов нестанак је пријављен у среду 8. октобра. Уколико неко има информација, нека јави Полицијској станици у… »
"Страхујем да је себи нешто учинио!" Вапај брата несталог Марка Младеновића, тешко поднео развод, полиција претражује бунаре и…

"Страхујем да је себи нешто учинио!" Вапај брата несталог Марка Младеновића, тешко поднео развод, полиција претражује бунаре и…

Ало 12.10.2025
Моле се сви који имају било какву информацију о Марку да се јаве на 192. Марко Младеновић (42) из села Рача код Куршумлије нестао је. Према речима његовог брата, са Марком се последњи пут чуо у недељу, а после тога му се губи… »
Нестао Марко (42) из Раче: Породица и полиција трагају, сваки траг се губи од недеље

Нестао Марко (42) из Раче: Породица и полиција трагају, сваки траг се губи од недеље

Мондо 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из села Рача код Куршумлије нестао је, а његова породица и полиција интензивно трагају за њим. Последњи пут се са братом Жарком чуо у недељу, након чега му се губи сваки траг. Забринути брат моли све… »
Нестао Марко Младеновић (42) из Раче код Куршумлије – породица и полиција трагају

Нестао Марко Младеновић (42) из Раче код Куршумлије – породица и полиција трагају

Нова 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из села Рача код Куршумлије нестао је под неразјашњеним околностима. Његова породица и полиција већ данима интензивно трагају за њим, а брат Жарко моли све који имају било какву информацију да се јаве… »
Нестао Марко из села Рача, брат све моли за помоћ: Већ 7 дана нико не зна где је!

Нестао Марко из села Рача, брат све моли за помоћ: Већ 7 дана нико не зна где је!

Телеграф 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из села Рача код Куршумлије нестао је, а његова породица и полиција интензивно трагају за њим. Последњи пут се са братом Жарком чуо у недељу, након чега му се губи сваки траг. Забринути брат моли све… »

Вести дана »