Повезане вести
"Призор у кући ме шокирао" Проговорио брат несталог Марка (42) из Раче: Одмах сам уочио две ствари
Ало 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из Раче већ седам дана нема контакт са породицом, а полицијска потрага за њим кренула је у четвртак. Како каже његов брат, приликом њиховог последњег телефонског разговора, звучао је "као да је све у… »
"Призор који сам затекао у кући ме је шокирао": Огласио се брат несталог Марка из Раче, открио шта му је рекао кад су се чули…
Блиц 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из Раче већ седам дана нема контакт са породицом, а полицијска потрага за њим кренула је у четвртак. Како каже његов брат, приликом њиховог последњег телефонског разговора, звучао је "као да је све у… »
Нестао Марко Младеновић, породица моли за помоћ у потрази
Решетка 12.10.2025
Породица и пријатељи трагају за Марком Младеновићем (45) из села Рача код Куршумлије, који је нестао почетком недеље, а последњи пут се чуо са братом Жарком у недељу увече. Од тада му се губи сваки траг. Забринути брат Жарко… »
Нестао Марко из Куршумлијске Раче
Прокупље пресс 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из села Куршумлијска Рача код Куршумлије је нестао највероватније у недељу, 5. октобра, а његов нестанак је пријављен у среду 8. октобра. Уколико неко има информација, нека јави Полицијској станици у… »
"Страхујем да је себи нешто учинио!" Вапај брата несталог Марка Младеновића, тешко поднео развод, полиција претражује бунаре и…
Ало 12.10.2025
Моле се сви који имају било какву информацију о Марку да се јаве на 192. Марко Младеновић (42) из села Рача код Куршумлије нестао је. Према речима његовог брата, са Марком се последњи пут чуо у недељу, а после тога му се губи… »
Нестао Марко (42) из Раче: Породица и полиција трагају, сваки траг се губи од недеље
Мондо 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из села Рача код Куршумлије нестао је, а његова породица и полиција интензивно трагају за њим. Последњи пут се са братом Жарком чуо у недељу, након чега му се губи сваки траг. Забринути брат моли све… »
Нестао Марко Младеновић (42) из Раче код Куршумлије – породица и полиција трагају
Нова 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из села Рача код Куршумлије нестао је под неразјашњеним околностима. Његова породица и полиција већ данима интензивно трагају за њим, а брат Жарко моли све који имају било какву информацију да се јаве… »
Нестао Марко из села Рача, брат све моли за помоћ: Већ 7 дана нико не зна где је!
Телеграф 12.10.2025
Марко Младеновић (42) из села Рача код Куршумлије нестао је, а његова породица и полиција интензивно трагају за њим. Последњи пут се са братом Жарком чуо у недељу, након чега му се губи сваки траг. Забринути брат моли све… »
Вести дана »
Тешка несрећа код Суботице: Срушио се Пипер ПА-38, једна особа погинула
Аеро.рс пре 14 минутајош 54 повезане
Дијана Хрка каже да наставља штрајк глађу: "Ниједна институција није почела да ради свој посао"
Радио 021 пре 1 сатјош 61 повезана
Држава се „опростила“ од 54 милијарде динара од ПДВ: Шта је кумовало паду прихода од најиздашнијег пореза?
Недељник пре 7 сатијош 19 повезаних