Povezane vesti

"Prizor u kući me šokirao" Progovorio brat nestalog Marka (42) iz Rače: Odmah sam uočio dve stvari

"Prizor u kući me šokirao" Progovorio brat nestalog Marka (42) iz Rače: Odmah sam uočio dve stvari

Alo pre 1 dan
Marko Mladenović (42) iz Rače već sedam dana nema kontakt sa porodicom, a policijska potraga za njim krenula je u četvrtak. Kako kaže njegov brat, prilikom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora, zvučao je "kao da je sve u redu" Nestao muškarac je u… »
"Prizor koji sam zatekao u kući me je šokirao": Oglasio se brat nestalog Marka iz Rače, otkrio šta mu je rekao kad su se čuli…

"Prizor koji sam zatekao u kući me je šokirao": Oglasio se brat nestalog Marka iz Rače, otkrio šta mu je rekao kad su se čuli…

Blic pre 1 dan
Marko Mladenović (42) iz Rače već sedam dana nema kontakt sa porodicom, a policijska potraga za njim krenula je u četvrtak. Kako kaže njegov brat, prilikom njihovog poslednjeg telefonskog razgovora, zvučao je "kao da je sve u redu". Nestao muškarac je u… »
Nestao Marko iz Kuršumlijske Rače

Nestao Marko iz Kuršumlijske Rače

Prokuplje press pre 1 dan
Marko Mladenović (42) iz sela Kuršumlijska Rača kod Kuršumlije je nestao najverovatnije u nedelju, 5. oktobra, a njegov nestanak je prijavljen u sredu 8. oktobra. Ukoliko neko ima informacija, neka javi Policijskoj stanici u Kuršumliji, ili Markovom… »
Nestao Marko Mladenović, porodica moli za pomoć u potrazi

Nestao Marko Mladenović, porodica moli za pomoć u potrazi

Rešetka pre 1 dan
Porodica i prijatelji tragaju za Markom Mladenovićem (45) iz sela Rača kod Kuršumlije, koji je nestao početkom nedelje, a poslednji put se čuo sa bratom Žarkom u nedelju uveče. Od tada mu se gubi svaki trag. Zabrinuti brat Žarko Mladenović rekao je da je… »
"Strahujem da je sebi nešto učinio!" Vapaj brata nestalog Marka Mladenovića, teško podneo razvod, policija pretražuje bunare i…

"Strahujem da je sebi nešto učinio!" Vapaj brata nestalog Marka Mladenovića, teško podneo razvod, policija pretražuje bunare i…

Alo pre 1 dan
Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju o Marku da se jave na 192. Marko Mladenović (42) iz sela Rača kod Kuršumlije nestao je. Prema rečima njegovog brata, sa Markom se poslednji put čuo u nedelju, a posle toga mu se gubi svaki trag. - Čujemo se… »
Nestao Marko Mladenović (42) iz Rače kod Kuršumlije – porodica i policija tragaju

Nestao Marko Mladenović (42) iz Rače kod Kuršumlije – porodica i policija tragaju

Nova pre 1 dan
Marko Mladenović (42) iz sela Rača kod Kuršumlije nestao je pod nerazjašnjenim okolnostima. Njegova porodica i policija već danima intenzivno tragaju za njim, a brat Žarko moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave. Prema rečima porodice… »
Nestao Marko (42) iz Rače: Porodica i policija tragaju, svaki trag se gubi od nedelje

Nestao Marko (42) iz Rače: Porodica i policija tragaju, svaki trag se gubi od nedelje

Mondo pre 1 dan
Marko Mladenović (42) iz sela Rača kod Kuršumlije nestao je, a njegova porodica i policija intenzivno tragaju za njim. Poslednji put se sa bratom Žarkom čuo u nedelju, nakon čega mu se gubi svaki trag. Zabrinuti brat moli sve koji imaju bilo kakvu… »
Nestao Marko iz sela Rača, brat sve moli za pomoć: Već 7 dana niko ne zna gde je!

Nestao Marko iz sela Rača, brat sve moli za pomoć: Već 7 dana niko ne zna gde je!

Telegraf pre 1 dan
Marko Mladenović (42) iz sela Rača kod Kuršumlije nestao je, a njegova porodica i policija intenzivno tragaju za njim. Poslednji put se sa bratom Žarkom čuo u nedelju, nakon čega mu se gubi svaki trag. Zabrinuti brat moli sve koji imaju bilo kakvu… »

Vesti dana »