Povezane vesti
Vučević: Verujem da će se naći rešenje oko NIS-a
NIN 12.10.2025
Predsednik SNS i savetnik predsednika Srbije za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je danas da veruje da će se naći rešenje oko NIS-a. "Ne mogu da kažem da sam optimista, ali verujem da će se naći rešenje oko NIS-a. Mi smo u klinču dva… »
Vučević: U klinču smo, ali verujem da će se naći rešenje u vezi sa NIS-om
Sputnik 12.10.2025
Predsednik SNS i savetnik predsednika Srbije za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je danas da veruje da će se naći rešenje u vezi sa Naftnom industrijom Srbije. "Ne mogu da kažem da sam optimista, ali verujem da će se naći rešenje oko NIS-a… »
Vučević: Verujem da će se naći rešenje oko NIS-a
Euronews 12.10.2025
Predsednik SNS i savetnik predsednika Srbije za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je da veruje da će se naći rešenje oko NIS-a. "Ne mogu da kažem da sam optimista, ali verujem da će se naći rešenje oko NIS-a. Mi smo u klinču dva superteškaša. NIS… »
Vesti dana »
Solidarnost u teškim trenucima: Cisterne sa svih strana stižu u Čačak, besplatna voda deli se na trgu, radnici rade bez pauze kako bi se kvar otklonio
Kurir pre 32 minutajoš 49 povezanih
Partizan pozvao na nastavak finalne serije: "Smatramo da o tituli prvaka Srbije treba da odluči igrački kvalitet, a ne okolnosti i dešavanja pored terena"
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane
Kalas: Rusija u defanzivi, dinamika rata ide u korist Ukrajine
N1 Info pre 11 minutajoš 26 povezanih
Iva Jović kao furija do 3. kola Rolan Garosa, a sada je čeka ozbiljan izazov
Danas pre 27 minutajoš 44 povezane