Povezane vesti

Muškarac pronađen na pločniku sa teškim povredama! Drama na Savskom vencu, jedva davao znake života - Evo na šta se sumnja…

Muškarac pronađen na pločniku sa teškim povredama! Drama na Savskom vencu, jedva davao znake života - Evo na šta se sumnja…

Kurir pre 19 sati
Kako saznajemo, sumnja se da je pao sa terase sa visine od oko tri metra. On je navodno sam skočio sa visine, i bio je u vidno alkoholisanom stanju. Sa teškim povredama je prebačen u Urgentni centar. Tačan motiv zbog kog se odlučio na ovaj potez još uvek… »
Muškarac (40) pronađen u teškom stanju na pločniku ispred zgrade: Pao sa visine od 3 metra, hitno prebačen u Urgentni centar…

Muškarac (40) pronađen u teškom stanju na pločniku ispred zgrade: Pao sa visine od 3 metra, hitno prebačen u Urgentni centar…

Blic pre 20 sati
Muškarac S. B. (40) pronađen je u teškom stanju i sa teškim povredama na pločniku ispred zgrade u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu. S. B. je, kako se sumnja, pao sa visine od približno tri metra. Sumnja se da je S. B. sam skočio kroz prozor, a u… »

Blic pre 20 sati
Muškarac S. B. (40) pronađen je u teškom stanju i sa teškim povredama na pločniku ispred zgrade u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu. S. B. je, kako se sumnja, pao sa visine od približno tri metra. Sumnja se da je S. B. sam skočio kroz prozor, a u… »
Muškarac na Savskom vencu pao sa 3 metra visine: Našli ga na pločniku ispred zgrade sa teškim povredama

Muškarac na Savskom vencu pao sa 3 metra visine: Našli ga na pločniku ispred zgrade sa teškim povredama

Mondo pre 20 sati
Muškarac S. B. (40) pronađen je u teškom stanju i sa teškim povredama na pločniku ispred zgrade u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu. On je pao sa visine od približno tri metra. Sumnja se da je S. B. sam skočio kroz prozor, a u trenutku događaja bio je… »
Skočio kroz prozor sa tri metra visine! Horor na Bulevaru vojvode Mišića, muškarac sa teškim povredama pronađen na pločniku…

Skočio kroz prozor sa tri metra visine! Horor na Bulevaru vojvode Mišića, muškarac sa teškim povredama pronađen na pločniku…

Alo pre 20 sati
Nadležni organi utvrđuju sve okolnosti pod kojima je došlo do skoka i za sada nema naznaka da je u incident umešano neko drugo lice. Muškarac S. B. (40) pronađen je u teškom stanju i sa teškim povredama na pločniku ispred zgrade u Bulevaru vojvode Mišića… »
Drama na Savskom vencu: Nađen muškarac na pločniku, jedva davao znake života

Drama na Savskom vencu: Nađen muškarac na pločniku, jedva davao znake života

Telegraf pre 20 sati
Muškarac S. B. (40) pronađen je u teškom stanju i sa teškim povredama na pločniku ispred zgrade u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu. Kako Telegraf.rs saznaje, S. B. je, kako se sumnja, pao sa visine od približno tri metra. Sumnja se da je S. B. sam… »

Vesti dana »