Povezane vesti

Muškarac pronađen na pločniku sa teškim povredama! Drama na Savskom vencu, jedva davao znake života - Evo na šta se sumnja…

Muškarac pronađen na pločniku sa teškim povredama! Drama na Savskom vencu, jedva davao znake života - Evo na šta se sumnja…

Kurir 12.10.2025
Kako saznajemo, sumnja se da je pao sa terase sa visine od oko tri metra. On je navodno sam skočio sa visine, i bio je u vidno alkoholisanom stanju. Sa teškim povredama je prebačen u Urgentni centar. Tačan motiv zbog kog se odlučio na ovaj potez još uvek… »
Muškarac (40) pronađen u teškom stanju na pločniku ispred zgrade: Pao sa visine od 3 metra, hitno prebačen u Urgentni centar…

Muškarac (40) pronađen u teškom stanju na pločniku ispred zgrade: Pao sa visine od 3 metra, hitno prebačen u Urgentni centar…

Blic 12.10.2025
Muškarac S. B. (40) pronađen je u teškom stanju i sa teškim povredama na pločniku ispred zgrade u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu. S. B. je, kako se sumnja, pao sa visine od približno tri metra. Sumnja se da je S. B. sam skočio kroz prozor, a u… »
Drama na Savskom vencu: Nađen muškarac na pločniku, jedva davao znake života

Drama na Savskom vencu: Nađen muškarac na pločniku, jedva davao znake života

Telegraf 12.10.2025
Muškarac S. B. (40) pronađen je u teškom stanju i sa teškim povredama na pločniku ispred zgrade u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu. Kako Telegraf.rs saznaje, S. B. je, kako se sumnja, pao sa visine od približno tri metra. Sumnja se da je S. B. sam… »

Vesti dana »