Povezane vesti
"Moj muž je najbolji" Zorica Brunclik i Viki Miljković u ponovo u sukobu, ovoga puta zbog supružnika: Ja imam profesora...
Kurir pre 1 dan
Viki Miljković i Zorica Brunclik u novoj epizodi " Pinkovih Zvezda" ponovo su ušle u sukob, ali ovoga puta ne zbog takmičenja. Nedavno su u emisiji "Amidži šou" govorile o svom odnosu kada je Zorica izjavila da se razočarala u koleginicu kao članicu… »
Nova svađa Viki i Zorice, izgovorile grube reči, pa umešale i muževe: Šta se ovo dešava sa pevačicama?
Mondo pre 1 dan
Pevačice Viki Miljković i Zorica Brunclik ponovo su se sukobile u žiriju muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, a onda su umešale i svoje muževe. Konflikt je nastao u toku komentarisanja jednog takmičara. Netrpeljivost između koleginica prisutna je od samog… »
Pevačice se posvađale zbog muževa: Haos između Viki i Zorice: "Ne možeš da porediš Kemiša sa Tašketom, moj muž je najbolji"…
Blic pre 1 dan
Viki Miljković i Zorica Brunclik su se žestoko posvađale zbog svojh muževa. Naime, netrpeljivost vlada između koleginica od samog početka " Pinkovih zvezda", a sada je došlo do ponovnog sukoba. - Pevački drugu pesmu nisi doneo kako treba. Imaš prave… »
Nova svađa zorice i Viki Žestoke reči u emisiji: "Ne možeš da porediš Kemiša sa Tašketom"
Alo pre 1 dan
Nastao sukob zbog muževa. Viki Miljković i Zorica Brunclik su se žestoko posvađale zbog svojh muževa. Naime, netrpeljivost vlada između koleginica od samog početka Pinkovih zvezda, a sada je došlo do ponovnog sukoba. - Pevački drugu pesmu nisi doneo kako… »
Žestoko svađa oko muževa: Viki i Zorica ponovo u klinču pred kameram: "Ne možeš da porediš..."
Telegraf pre 1 dan
Viki Miljković i Zorica Brunclik su se žestoko posvađale zbog svojh muževa. Naime, netrpeljivost vlada između koleginica od samog početka "Pinkovih zvezda", a sada je došlo do ponovnog sukoba. - Pevački drugu pesmu nisi doneo kako treba. Imaš prave… »
Vesti dana »

Ukinut zatvorski pritvor studentu Bogdanu Jovičiću, dobio tri meseca kućnog pritvora
Beta pre 4 satijoš 22 povezane

Prvo oglašavanje roditelja Alona Ohela: Idit i Kobi u ekstazi, uskoro će videti sina, evo šta ih je šokiralo: "Neverovatno, stoji na nogama!"
Blic pre 32 minutajoš 161 povezana

Ovo je prva stvar koju je Alon Ohel uradio u bolničkoj sobi "Prvi put nakon dve godine"
Alo pre 28 minutajoš 48 povezanih

EU u Srbiji i S.Makedoniji otvara centre za razvoj veštačke inteligencije
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih

Mitrović: Moramo da pobedimo sve do kraja; Mirković: Momci su svesni situacije
RTV pre 2 satajoš 35 povezanih