Povezane vesti
"Pred očima su mi gorele stvari, ne znam gde ću spavati": Oglasio se vlasnik izgorelog stana u Batajnici: "Lupao sam komšijama…
Blic 12.10.2025
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je, sa suzama u očima, kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra rasplamsala… »
"Pred očima su mi gorele stvari, ne znam gde ću spavati": Oglasio se vlasnik izgorelog stana u Batajnici: "Lupao sam komšijama…
Blic 12.10.2025
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je, sa suzama u očima, kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra rasplamsala… »
"U trenu je sve nestalo, lupao sam komšijama sa decom na vrata da spasavaju glavu" Vlasnik izgorelog stana u Batajnici otvorio…
Kurir 12.10.2025
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je za Kurir sa suzama u očima kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra… »
"Pred očima su mi gorele dečje slike": Tužna ispovest Zorana iz Batajnice kojem je izgoreo stan (Foto)
Mondo 12.10.2025
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je za medije sa suzama u očima kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra… »
Vesti dana »
U Partizanu tvrde da je neizlazak Vojvodine na teren je kukavički potez: „Plasirali su niz neistina posle prekida finala"
Dnevnik pre 16 minutajoš 21 povezana
Čačak ponovo bez vode: Novi kvar na magistralnom cevovodu sistema Rzav, ekipe na terenu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih
Letnje vreme pa preokret! Oglasio se RHMZ, evo šta nas za vikend! Jun donosi nepogode
Dnevnik pre 2 satajoš 19 povezanih
Iran odgovorio na noćne udare Pentagona i zapretio još brutalnijom odmazdom
Politika pre 1 satjoš 16 povezanih
Novak ima tajni plan za supertalentovanog Brazilca: ''Ne bih sad da pričam javno...''
Sportske.net pre 25 minutajoš 23 povezane