Повезане вести
"Пред очима су ми гореле ствари, не знам где ћу спавати": Огласио се власник изгорелог стана у Батајници: "Лупао сам комшијама…
Блиц 12.10.2025
Зоран Јуришић, власник стана у Батајници који је плануо у петак мало пре поноћи, када је од пода до плафона све изгорело у пожару, испричао је, са сузама у очима, како је у трену остао без ичега. Он је рекао да је, пре него што… »
"Пред очима су ми гореле ствари, не знам где ћу спавати": Огласио се власник изгорелог стана у Батајници: "Лупао сам комшијама…
Блиц 12.10.2025
Зоран Јуришић, власник стана у Батајници који је плануо у петак мало пре поноћи, када је од пода до плафона све изгорело у пожару, испричао је, са сузама у очима, како је у трену остао без ичега. Он је рекао да је, пре него што… »
"У трену је све нестало, лупао сам комшијама са децом на врата да спасавају главу" Власник изгорелог стана у Батајници отворио…
Курир 12.10.2025
Зоран Јуришић, власник стана у Батајници који је плануо у петак мало пре поноћи, када је од пода до плафона све изгорело у пожару, испричао је за Курир са сузама у очима како је у трену остао без ичега. Он је рекао да је, пре… »
"Пред очима су ми гореле дечје слике": Тужна исповест Зорана из Батајнице којем је изгорео стан (Фото)
Мондо 12.10.2025
Зоран Јуришић, власник стана у Батајници који је плануо у петак мало пре поноћи, када је од пода до плафона све изгорело у пожару, испричао је за медије са сузама у очима како је у трену остао без ичега. Он је рекао да је, пре… »
Вести дана »
НИС без дозволе Америке за рад, чекају нас тешке одлуке, каже министарка енергетике Србије
BBC News пре 46 минутајош 48 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 4 сатијош 10 повезаних
Мишко Ражнатовић се смеје жоцовој изјави: Увек неки проблем са играчима, пре дискотеке, сада телефони!
Хот спорт пре 1 сатјош 24 повезане