Povezane vesti
"Pred očima su mi gorele stvari, ne znam gde ću spavati": Oglasio se vlasnik izgorelog stana u Batajnici: "Lupao sam komšijama…
Blic pre 9 sati
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je, sa suzama u očima, kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra rasplamsala… »
"Pred očima su mi gorele stvari, ne znam gde ću spavati": Oglasio se vlasnik izgorelog stana u Batajnici: "Lupao sam komšijama…
Blic pre 9 sati
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je, sa suzama u očima, kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra rasplamsala… »
"U trenu je sve nestalo, lupao sam komšijama sa decom na vrata da spasavaju glavu" Vlasnik izgorelog stana u Batajnici otvorio…
Kurir pre 11 sati
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je za Kurir sa suzama u očima kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra… »
"Pred očima su mi gorele dečje slike": Tužna ispovest Zorana iz Batajnice kojem je izgoreo stan (Foto)
Mondo pre 11 sati
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je za medije sa suzama u očima kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra… »
Vesti dana »

Novi EES sistem za digitalnu kontrolu granica EU počeo sa radom 12. oktobra 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 66 povezanih

FSS prihvatio Stojkovićevu ostavku: "Orlove" u Andori ne vodi ni Đorović, nego Mirković
Euronews pre 16 minutajoš 139 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano sa prolaznim naoblačenjem i stabilnim temperaturama
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih