Povezane vesti
"Pred očima su mi gorele stvari, ne znam gde ću spavati": Oglasio se vlasnik izgorelog stana u Batajnici: "Lupao sam komšijama…
Blic 12.10.2025
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je, sa suzama u očima, kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra rasplamsala… »
"Pred očima su mi gorele stvari, ne znam gde ću spavati": Oglasio se vlasnik izgorelog stana u Batajnici: "Lupao sam komšijama…
Blic 12.10.2025
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je, sa suzama u očima, kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra rasplamsala… »
"U trenu je sve nestalo, lupao sam komšijama sa decom na vrata da spasavaju glavu" Vlasnik izgorelog stana u Batajnici otvorio…
Kurir 12.10.2025
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je za Kurir sa suzama u očima kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra… »
"Pred očima su mi gorele dečje slike": Tužna ispovest Zorana iz Batajnice kojem je izgoreo stan (Foto)
Mondo 12.10.2025
Zoran Jurišić, vlasnik stana u Batajnici koji je planuo u petak malo pre ponoći, kada je od poda do plafona sve izgorelo u požaru, ispričao je za medije sa suzama u očima kako je u trenu ostao bez ičega. On je rekao da je, pre nego što se vatra… »
Vesti dana »
Mlekari na Ibarskoj do daljeg, blokade i u Vitanovcu i Bogatiću: "Doveli su srpskog seljaka i sela do propasti"
N1 Info pre 2 satajoš 46 povezanih
Devojka povređena u tramvajskoj nesreći u Sarajevu kritično nakon amputacije noge
RTV pre 2 satajoš 29 povezanih
TOK: Pokrenuta istraga protiv grupe osumnjičene za trgovinu drogom, oružjem i eksplozivom
Insajder pre 4 satijoš 38 povezanih
Oglasila se AKS povodom obustave rada zbog Mrdićevih zakona: „Zahtevamo da se usvojene izmene hitno stave van snage“
Nedeljnik pre 5 satijoš 15 povezanih
"Ovo što se desilo nije nigde u svetu, to je ekstremni slučaj": Poznati beogradski doktor o smrti devojčice iz Čačka
Mondo pre 8 minutajoš 62 povezane