Povezane vesti

"Letos sam primetio promenu, bio je bled": Menažer Halida Bešlića otkrio potresne detalje o njegovim poslednjim danima u…

"Letos sam primetio promenu, bio je bled": Menažer Halida Bešlića otkrio potresne detalje o njegovim poslednjim danima u…

Blic pre 1 dan
Menadžer pokojnog Halida Bešlića, Sabit Saša Dervišević progovorio je o saradnji sa legendarnim pevačem. Sa Halidom Bešlićem je bio nerazdvojan i bio je uz njega u poselednjim trenucima života. - Halid i ja smo se upoznali na jednom koncertu u Bosni… »
"Halida nisu prihvatili kad je prvi put došao u Beograd": Pevač otkrio tajnu posle mnogo godina

"Halida nisu prihvatili kad je prvi put došao u Beograd": Pevač otkrio tajnu posle mnogo godina

Mondo pre 20 sati
Pevač Ljuba Aličić oglasio se povodom odlaska legendarnog Halida Bešlića i prisetio se trenutka kada je upoznao pevača i otvorio mu vrata Beograda. Ljuba se u emisji prisetio kako su izgledali njihovi prvi susreti i kako je upravo on pomogao Halidu da… »
Ovaj pevač je Halida Bešlića doveo u Beograd! Nakon toliko godina otkrio istinu: Nisu ga odmah prihvatili...

Ovaj pevač je Halida Bešlića doveo u Beograd! Nakon toliko godina otkrio istinu: Nisu ga odmah prihvatili...

Kurir pre 21 sat
Pevač Ljuba Aličić prisetio se trenutka kada je upoznao pokojnog Halida Bešlića i otvorio mu vrata Beograda. Vidno potresen, Ljuba se prisetio kako su izgledali njihovi prvi susreti i kako je upravo on pomogao Halidu da započne karijeru u Beogradu. - Ja… »
“Kad su dinu rekli dijagnozu, samo je čekao kad će Halid da ode" Bešlićev menadžer prvi put otkriva potresne detalje bolesti i…

“Kad su dinu rekli dijagnozu, samo je čekao kad će Halid da ode" Bešlićev menadžer prvi put otkriva potresne detalje bolesti i…

Kurir pre 1 dan
Poznati estradni menadžer Sabit Saša Dervišević sa porodicom živi u Frankfurtu, ali je zbog prirode posla često na putovanjima širom regiona i Evrope. Njegov profesionalni put neraskidivo je povezan sa samim počecima karijere Halida Bešlića sa kojim je… »
Doktor u dan pogodio smrt Halida Bešlića Ovako su izgledali njegovi poslednji sati: "Znali smo da se neće izvući"

Doktor u dan pogodio smrt Halida Bešlića Ovako su izgledali njegovi poslednji sati: "Znali smo da se neće izvući"

Alo pre 1 dan
Kada je njegov sin saznao dijagnozu, samo je čekao čas... Poznati estradni menadžer Sabit Saša Dervišević sa porodicom živi u Frankfurtu, ali je zbog prirode posla često na putovanjima širom regiona i Evrope. Njegov profesionalni put neraskidivo je… »
"Znali smo da se neće izvući, letos sam primetio promenu" Bešlićev prijatelj otkrio istinu, ovo je primetio!

"Znali smo da se neće izvući, letos sam primetio promenu" Bešlićev prijatelj otkrio istinu, ovo je primetio!

Telegraf pre 1 dan
Menadžer pokojnog Halida Bešlića, Sabit Saša Dervišević progovorio je o saradnji sa legendarnim pevačem. Sa Halidom Bešlićem je bio nerazdvojan i bio je uz njega u poselednjim trenucima života. - Halid i ja smo se upoznali na jednom koncertu u Bosni… »

Vesti dana »