Povezane vesti
"Letos sam primetio promenu, bio je bled": Menažer Halida Bešlića otkrio potresne detalje o njegovim poslednjim danima u…
Blic pre 1 dan
Menadžer pokojnog Halida Bešlića, Sabit Saša Dervišević progovorio je o saradnji sa legendarnim pevačem. Sa Halidom Bešlićem je bio nerazdvojan i bio je uz njega u poselednjim trenucima života. - Halid i ja smo se upoznali na jednom koncertu u Bosni… »
"Halida nisu prihvatili kad je prvi put došao u Beograd": Pevač otkrio tajnu posle mnogo godina
Mondo pre 20 sati
Pevač Ljuba Aličić oglasio se povodom odlaska legendarnog Halida Bešlića i prisetio se trenutka kada je upoznao pevača i otvorio mu vrata Beograda. Ljuba se u emisji prisetio kako su izgledali njihovi prvi susreti i kako je upravo on pomogao Halidu da… »
Ovaj pevač je Halida Bešlića doveo u Beograd! Nakon toliko godina otkrio istinu: Nisu ga odmah prihvatili...
Kurir pre 21 sat
Pevač Ljuba Aličić prisetio se trenutka kada je upoznao pokojnog Halida Bešlića i otvorio mu vrata Beograda. Vidno potresen, Ljuba se prisetio kako su izgledali njihovi prvi susreti i kako je upravo on pomogao Halidu da započne karijeru u Beogradu. - Ja… »
“Kad su dinu rekli dijagnozu, samo je čekao kad će Halid da ode" Bešlićev menadžer prvi put otkriva potresne detalje bolesti i…
Kurir pre 1 dan
Poznati estradni menadžer Sabit Saša Dervišević sa porodicom živi u Frankfurtu, ali je zbog prirode posla često na putovanjima širom regiona i Evrope. Njegov profesionalni put neraskidivo je povezan sa samim počecima karijere Halida Bešlića sa kojim je… »
Doktor u dan pogodio smrt Halida Bešlića Ovako su izgledali njegovi poslednji sati: "Znali smo da se neće izvući"
Alo pre 1 dan
Kada je njegov sin saznao dijagnozu, samo je čekao čas... Poznati estradni menadžer Sabit Saša Dervišević sa porodicom živi u Frankfurtu, ali je zbog prirode posla često na putovanjima širom regiona i Evrope. Njegov profesionalni put neraskidivo je… »
"Znali smo da se neće izvući, letos sam primetio promenu" Bešlićev prijatelj otkrio istinu, ovo je primetio!
Telegraf pre 1 dan
Menadžer pokojnog Halida Bešlića, Sabit Saša Dervišević progovorio je o saradnji sa legendarnim pevačem. Sa Halidom Bešlićem je bio nerazdvojan i bio je uz njega u poselednjim trenucima života. - Halid i ja smo se upoznali na jednom koncertu u Bosni… »
Vesti dana »

Svi gledaju u fatalnu plavušu u vatreno crvenoj haljini mma: borac sa prezgodnom ženom stigao na svadbu kod Uroša Živkovića: Sve vrvi od estradnih parova
Blic pre 26 minutajoš 34 povezane

Snažna eksplozija u vojnoj bazi uoči dolaska Trampa! Drama u Egiptu pred važan samit! (video)
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih

EU u Srbiji i S.Makedoniji otvara centre za razvoj veštačke inteligencije
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih