Povezane vesti
Srpska manekenka hitno operisana nakon pregleda: „Uzimamo svoje zdravlje zdravo za gotovo“
Nova 12.10.2025
Srpska manekenka i žena poznatog fudbalera Jovana Đorđević oglasila se i otkrila da je završila na operacionom stolu. Jovana se oglasila posle hitne intervencije koju je imala, a na koju je upućena posle pregleda. Jovana je objavila sliku iz bolnice na… »
Jovana Đorđević hitno operisana! Žena fudbalera završila u bolničkoj postelji: Ignorisanje signala koje mi je telo slalo...…
Kurir 12.10.2025
Srpska manekenka i žena pozantog fudbalera Jovana Đorđević oglasila se i otkrila da je završila na operacionom stolu. Naime, Jovana se oglasila posle hitne intervencije koju je imala, a na koju je upućena posle pregleda. Jovana je objavila sliku iz… »
Žena fudbalera hitno operisana: Jovana Đorđević završila u bolnici sa nepodnošljivim bolovima: "Ignorisala sam signale"
Blic 12.10.2025
Srpska manekenka i žena fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana Đorđević, oglasila se nakon hitne operacije koju je imala. Jovana je podelila fotografiju iz bolnice i otkrila šta joj se dogodilo. - Dakle... Završila sam u bolnici sa jakim bolovima u stomaku… »
Srpska manekenka hitno operisana nakon pregleda, imala je jake bolove u stomaku: Otkriveno u kakvom je stanju
Telegraf 12.10.2025
Srpska manekenka i žena pozantog fudbalera Jovana Đorđević oglasila se i otkrila da je završila na operacionom stolu. Naime, Jovana se oglasila posle hitne intervencije koju je imala, a na koju je upućena posle pregleda. Jovana je objavila sliku iz… »
Vesti dana »
Akademski plenum pita – Do kada će policija da bije studente po nalogu nenadležnog Aleksandra Vučića?
Glas Šumadije pre 56 minutajoš 43 povezane
Potpuno izgoreo soliter nekadašnjeg zagrebačkog lista Vjesnik
BBC News pre 31 minutajoš 59 povezanih
Đedović Handanović: Radimo na dopremanju 38.000 tona benzina, 66.000 tona dizela i 86.000 tona sirove nafte za potrebe državnih rezervi
Ekapija pre 1 satjoš 20 povezanih
Lenny Kravitz ponovo u Beogradu. Spektakl na Ušću 17. juna 2026.
Ist media pre 30 minutajoš 21 povezana