Повезане вести
Српска манекенка хитно оперисана након прегледа: „Узимамо своје здравље здраво за готово“
Нова 12.10.2025
Српска манекенка и жена познатог фудбалера Јована Ђорђевић огласила се и открила да је завршила на операционом столу. Јована се огласила после хитне интервенције коју је имала, а на коју је упућена после прегледа. Јована је… »
Српска манекенка хитно оперисана након прегледа, имала је јаке болове у стомаку: Откривено у каквом је стању
Телеграф 12.10.2025
Српска манекенка и жена позантог фудбалера Јована Ђорђевић огласила се и открила да је завршила на операционом столу. Наиме, Јована се огласила после хитне интервенције коју је имала, а на коју је упућена после прегледа. Јована… »
Жена фудбалера хитно оперисана: Јована Ђорђевић завршила у болници са неподношљивим боловима: "Игнорисала сам сигнале"
Блиц 12.10.2025
Српска манекенка и жена фудбалера Филипа Ђорђевића, Јована Ђорђевић, огласила се након хитне операције коју је имала. Јована је поделила фотографију из болнице и открила шта јој се догодило. - Дакле... Завршила сам у болници са… »
Јована Ђорђевић хитно оперисана! Жена фудбалера завршила у болничкој постељи: Игнорисање сигнала које ми је тело слало...…
Курир 12.10.2025
Српска манекенка и жена позантог фудбалера Јована Ђорђевић огласила се и открила да је завршила на операционом столу. Наиме, Јована се огласила после хитне интервенције коју је имала, а на коју је упућена после прегледа. Јована… »
Вести дана »
Ухапшен мушкарац који је камионом изазвао тешку саобраћајну несрећу
Бета пре 29 минутајош 31 повезана
Мигрант погинуо у превртању чамца код Славонског Брода, више повређених
Бета пре 59 минутајош 27 повезаних
Сад стао уз Русију: Повукли неочекиван потез и гласали против резулуције
Мондо пре 2 сатајош 25 повезаних
Шапић: Нисам размишљао да поднесем оставку због блокаде гараже у Пионирском парку
Бета пре 4 минутајош 18 повезаних