Povezane vesti
(Video): "Ljudi imaju jedan hit pa se jedva jave, a on je imao hiljadu hitova i uvek se javljao prvi": Ćana o Halidu Bešliću…
Blic pre 1 dan
Pevačica Stojanka Mitrović Ćana govorila je o kolegi Halidu Bešliću koji je nedavno preminuo, a od koga se danima oprašta ceo region. Ćana se prisetila kolege sa kojim je, kako kaže, često nastupala. - Posle albuma "Nadam ti se", ja sam imala tu sreću da… »
"Ovi s jednim hitom se jedva jave": Ćana progovorila o Halidu Bešliću, rekla da svi tek sad vidimo kakav je bio
Mondo pre 16 sati
Pevačica Stojanka Mitrović Ćana govorila je o kolegi Halidu Bešliću koji je nedavno preminuo, a od koga se danima oprašta ceo region. "Posle albuma "Nadam ti se", ja sam imala tu sreću da su se organizovala tri koncerta u Sloveniji gde su bila stvarno… »
Ćana o Halidu Bešliću i koliko je velik čovek bio: Ljudi imaju jedan hit pa se jedva jave, a on je imao hiljadu hitova i uvek…
Kurir pre 22 sata
Pevačica Stojanka Mitrović Ćana govorila je o kolegi Halidu Bešliću koji je nedavno preminuo, a od koga se danima oprašta ceo region. Ćana se prisetila kolege sa kojim je, kako kaže, često nastupala. - Posle albuma "Nadam ti se", ja sam imala tu sreću da… »
Vesti dana »

Poljoprivrednik o protestu: Zato smo i podržali studente, jer institucije ne rade svoj posao
N1 Info pre 58 minutajoš 23 povezane

Estrada i građani zemalja regiona u Sarajevu se opraštaju od Halida Bešlića
RTV pre 47 minutajoš 31 povezana

Tramp u govoru pred parlamentom Izraela: Samo je jedan premijer Benjamin Netanjahu (VIDEO)
Danas pre 1 minutjoš 132 povezane

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 47 minutajoš 24 povezane