Povezane vesti
(Video): "Ljudi imaju jedan hit pa se jedva jave, a on je imao hiljadu hitova i uvek se javljao prvi": Ćana o Halidu Bešliću…
Blic 12.10.2025
Pevačica Stojanka Mitrović Ćana govorila je o kolegi Halidu Bešliću koji je nedavno preminuo, a od koga se danima oprašta ceo region. Ćana se prisetila kolege sa kojim je, kako kaže, često nastupala. - Posle albuma "Nadam ti se", ja sam imala tu sreću da… »
"Ovi s jednim hitom se jedva jave": Ćana progovorila o Halidu Bešliću, rekla da svi tek sad vidimo kakav je bio
Mondo 12.10.2025
Pevačica Stojanka Mitrović Ćana govorila je o kolegi Halidu Bešliću koji je nedavno preminuo, a od koga se danima oprašta ceo region. "Posle albuma "Nadam ti se", ja sam imala tu sreću da su se organizovala tri koncerta u Sloveniji gde su bila stvarno… »
Ćana o Halidu Bešliću i koliko je velik čovek bio: Ljudi imaju jedan hit pa se jedva jave, a on je imao hiljadu hitova i uvek…
Kurir 12.10.2025
Pevačica Stojanka Mitrović Ćana govorila je o kolegi Halidu Bešliću koji je nedavno preminuo, a od koga se danima oprašta ceo region. Ćana se prisetila kolege sa kojim je, kako kaže, često nastupala. - Posle albuma "Nadam ti se", ja sam imala tu sreću da… »
Vesti dana »
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji od danas mogu da se provere onlajn
Jugmedia pre 9 minutajoš 19 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: maglovita jutra i pretežno sunčani dani sa temperaturama do 16 stepeni
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 19 povezanih