Povezane vesti
(Video): "Ljudi imaju jedan hit pa se jedva jave, a on je imao hiljadu hitova i uvek se javljao prvi": Ćana o Halidu Bešliću…
Blic 12.10.2025
Pevačica Stojanka Mitrović Ćana govorila je o kolegi Halidu Bešliću koji je nedavno preminuo, a od koga se danima oprašta ceo region. Ćana se prisetila kolege sa kojim je, kako kaže, često nastupala. - Posle albuma "Nadam ti se", ja sam imala tu sreću da… »
"Ovi s jednim hitom se jedva jave": Ćana progovorila o Halidu Bešliću, rekla da svi tek sad vidimo kakav je bio
Mondo 12.10.2025
Pevačica Stojanka Mitrović Ćana govorila je o kolegi Halidu Bešliću koji je nedavno preminuo, a od koga se danima oprašta ceo region. "Posle albuma "Nadam ti se", ja sam imala tu sreću da su se organizovala tri koncerta u Sloveniji gde su bila stvarno… »
Ćana o Halidu Bešliću i koliko je velik čovek bio: Ljudi imaju jedan hit pa se jedva jave, a on je imao hiljadu hitova i uvek…
Kurir 12.10.2025
Pevačica Stojanka Mitrović Ćana govorila je o kolegi Halidu Bešliću koji je nedavno preminuo, a od koga se danima oprašta ceo region. Ćana se prisetila kolege sa kojim je, kako kaže, često nastupala. - Posle albuma "Nadam ti se", ja sam imala tu sreću da… »
Vesti dana »
Zemljotres pogodio region Prizrena, osetio se i u Centralnoj Srbiji, Albaniji i Severnoj Makedoniji
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
ATP Roterdam: Hamad kao srećni dobitnik eliminisao 39. na svetu
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 4 povezane
"Zbog svojih opredeljenja plaćam cenu, prešlo je to i na Acu" Čeda Jovanović u javnosti sa cimerom: "Kuvali smo velikoj prijateljici Ceci Ražnatović" (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Povodom Sretenja: besplatan ulaz u Etnografski muzej u Beogradu od 14. do 17. februara
Kurir pre 23 minutajoš 1 povezana