Povezane vesti

"Gospode..." Dejan Milićević izazvao haos komentarom o bivšoj ženi Igora Kojića u Zvezdama Granda, uporedio je s njom!

"Gospode..." Dejan Milićević izazvao haos komentarom o bivšoj ženi Igora Kojića u Zvezdama Granda, uporedio je s njom!

Kurir pre 13 sati
Poznati reditelj i fotograf Dejan Milićević izazvao je pravu buru svojim komentarom na račun Sofije Dacić, 15 godina mlađe bivše supruge Igora Kojića, koja je sinoć nastupila u " Zvezdama Granda" i iz baraža se plasirala u drugi krug takmičenja. Naime… »
"Ja sam kebina bivša snajka": Sofija se nakon razvoda od Igora Kojića pojavila u Zvezdama Granda: Dara Bubamara je potkačila…

"Ja sam kebina bivša snajka": Sofija se nakon razvoda od Igora Kojića pojavila u Zvezdama Granda: Dara Bubamara je potkačila…

Blic pre 20 sati
Sinoć se emisiji "Zvezde Granda" pojavila bivša žena Igora Kojića, Sofija Dacić, koja je ostavila članove žirija u šoku kada se predstavila. Naime, odnedavno se među članovima žirija "Zvezda Granda" nalazi i Dragan Kojić Keba koji je sada imao prilike da… »
Bivša žena igora Kojića u "zvezdama Granda": Sofija u glamuroznom izdanju pričala o njemu pred svima, a evo koga bi izabrala…

Bivša žena igora Kojića u "zvezdama Granda": Sofija u glamuroznom izdanju pričala o njemu pred svima, a evo koga bi izabrala…

Blic pre 1 dan
Igor Kojić i njegova 15 godina mlađa supruga Sofija nedavno su se zvanično razveli, a ona se večeras pojavila u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Sofija je bivša snajka Dragana Kojića Kebe, koji se nalazi u žiriju… »

Vesti dana »