Povezane vesti
"Pričalo su da me je muž ostavio jer sam debela" Pevačica promenila ime, razvela se posle dve godine, a zbog jedne stvari je…
Kurir pre 6 sati
Pevačica Vanja Mijatović nedavno se razvela nakon dve godine braka, a sada je otkrila zbog čega sa Instagrama nije obrisala fotografije sa bivšim mužem. Vanja je istakla da je mnogi kritikuju što na mrežama čuva uspomene iz braka. Ovako je nekad Vanja… »
"Pričaju da me muž ostavio jer sam debela": Naša pevačica progovorila o razvodu, bili u braku dve godine
Mondo pre 6 sati
Pevačica Vanja Milošević, koja se nedavno razvela nakon dve godine braka, otkrila je da je mnogi kritikuju na mrežama jer nije obrisala slike s bivšim mužem. "Ne vidim neki poseban značaj u tome, iskreno, ne bavim se nešto Instagramom i to me svi… »
"Govorili su da me je muž ostavio jer sam debela": Pevačica promenila ime, razvela se posle dve godine, a sada je zbog jedne…
Blic pre 7 sati
Pevačica Vanja Mijatović nedavno se razvela nakon dve godine braka, a sada je otkrila zbog čega sa Instagrama nije obrisala fotografije sa bivšim mužem. Vanja je istakla da je mnogi kritikuju što na mrežama čuva uspomene iz braka. - Ne vidim neki poseban… »
Vesti dana »

Kinesko-američki trgovinski sukob: izjave Trampa, smirivanje tenzija i američke mere za kritične minerale
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 32 povezane

Novi EES sistem za digitalnu kontrolu granica EU počeo sa radom 12. oktobra 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 66 povezanih

Poraz Srbije od Albanije, ostavka Stojkovića i teoretske šanse za Mundijal u kvalifikacijama za SP 2026
Naslovi.ai pre 2 satajoš 140 povezanih

Vučić: Srpska lista pobedila u devet opština, samo u Klokotu se ide u drugi krug; Koha: SL vraća opštine sa srpskom većinom
RTV pre 42 minutajoš 17 povezanih

Završen protest studenata na Novom Beogradu: Kružni tok kod Ušća ponovo otvoren za saobraćaj (foto)
Blic pre 3 satajoš 17 povezanih