Povezane vesti

Lukašenko: Ukrajina bi mogla da nestane

Lukašenko: Ukrajina bi mogla da nestane

Politika pre 41 minuta
„Nekada sam krivio evropske lidere, ali sada verujem da je problem u Zelenskom”. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski trebalo bi da ubrza pregovore kako bi sprečio nestanak Ukrajine kao države, izjavio je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko na… »
Lukašenko: Kriv je Zelenski

Lukašenko: Kriv je Zelenski

NIN pre 6 sati
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da do usporavanja mirovnih pregovora u Ukrajini nije došlo zbog Sjedinjenih Američkih Država, Rusije ni EU, već zbog stava ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog. "Znate, ja sam sve više… »
Lukašenko kipti od besa: Za usporavanje mirovnih pregovora u Ukrajini kriv je Zelenski

Lukašenko kipti od besa: Za usporavanje mirovnih pregovora u Ukrajini kriv je Zelenski

Večernje novosti pre 5 sati
BELORUSKI predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da do usporavanja mirovnih pregovora u Ukrajini nije došlo zbog Sjedinjenih Američkih Država, Rusije ni EU, već zbog stava ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog. Foto… »
Lukašenko: Zelenski je kriv

Lukašenko: Zelenski je kriv

B92 pre 7 sati
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da do usporavanja mirovnih pregovora u Ukrajini nije došlo zbog Sjedinjenih Američkih Država, Rusije ni EU, već zbog stava ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog. "Znate, ja sam sve više… »
Lukašenko: Za usporavanje mirovnih pregovora u Ukrajini kriv je Zelenski

Lukašenko: Za usporavanje mirovnih pregovora u Ukrajini kriv je Zelenski

Politika pre 6 sati
Dodao je da bi Zelenski mogao da pregovara o prekidu vatre pod pritiskom, ali da mora brzo da deluje jer Rusija napreduje na frontu. MINSK - Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da do usporavanja mirovnih pregovora u Ukrajini nije… »

Vesti dana »