Povezane vesti

Ostoja objasnio zašto ga navijači Partizana vređaju: "Dao sam nalog - nulta tolerancija"

Ostoja objasnio zašto ga navijači Partizana vređaju: "Dao sam nalog - nulta tolerancija"

B92 12.10.2025
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizana, osvrnuo se na uvrede sa tribina kojima je bio izložen tokom meča Evrolige protiv Olimpije iz Milana. Crno-beli su ugostili italijansku ekipu, a revoltirani navijači domaćeg tima su izvređali prvog čoveka kluba… »
Partizan izlazi na diskusije sa navijačima: "Pogrešio sam, trebalo je ranije to da napravimo"

Partizan izlazi na diskusije sa navijačima: "Pogrešio sam, trebalo je ranije to da napravimo"

Sportske.net 12.10.2025
Znamo svi da je jedna od glavnih tema mimo terena kad je KK Partizan u pitanju bilo vređanje Ostoje Mijailovića protiv Milana. Iako je apel Željka Obradovića urodio plodom i toga nije bilo protiv Efesa, predsednik crno-belih je priznao da je pogrešio što… »
Ostoja progovorio u vređanju publike: "Sad ću da vam objasnim zašto su skandirali"

Ostoja progovorio u vređanju publike: "Sad ću da vam objasnim zašto su skandirali"

Sportske.net 12.10.2025
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović bio je gost nove emisije platforme crno-belih Part+ i pričao je o brojnim temama. Iako su dolazak Džabarija Parkera i posebno Mike Murinena, kao i ostanak osovine ekipe od prošle sezone bile glavne teme, i te kako… »

Vesti dana »