Повезане вести
Мијаиловић објаснио зашто га навијачи Партизана вређају: "Дао сам налог – нулта толеранција"
Дневник 12.10.2025
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизана, осврнуо се на увреде са трибина којима је био изложен током меча Евролиге против Олимпије из Милана. Црно-бели су угостили италијанску екипу, а револтирани навијачи домаћег тима су… »
Остоја Мијаиловић отворено о "гробарима" који су га вређали: Председник Партизана без длаке на језику!
Курир 12.10.2025
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић осврнуо се на увреде са трибина којима је био изложен током меча Евролиге против Олимпије из Милана. Црно-бели су угостили италијанску екипу, а револтирани навијачи домаћег тима су… »
Остоја објаснио зашто га навијачи Партизана вређају: "Дао сам налог - нулта толеранција"
Б92 12.10.2025
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизана, осврнуо се на увреде са трибина којима је био изложен током меча Евролиге против Олимпије из Милана. Црно-бели су угостили италијанску екипу, а револтирани навијачи домаћег тима су… »
Партизан излази на дискусије са навијачима: "Погрешио сам, требало је раније то да направимо"
Спортске.нет 12.10.2025
Знамо сви да је једна од главних тема мимо терена кад је КК Партизан у питању било вређање Остоје Мијаиловића против Милана. Иако је апел Жељка Обрадовића уродио плодом и тога није било против Ефеса, председник црно-белих је… »
Остоја проговорио у вређању публике: "Сад ћу да вам објасним зашто су скандирали"
Спортске.нет 12.10.2025
Председник Партизана Остоја Мијаиловић био је гост нове емисије платформе црно-белих Парт+ и причао је о бројним темама. Иако су долазак Џабарија Паркера и посебно Мике Муринена, као и останак осовине екипе од прошле сезоне биле… »
Вести дана »
Покренут поновни поступак предлагања кандидата националних савета за РЕМ
НИН пре 2 сатајош 34 повезане
Грађани блокирали долазне и одлазне пероне Међумесне аутобуске станице у Новом Саду
Бета пре 1 сатјош 5 повезаних
(БЛОГ) Сина Дијане Хрке звали са непознатог броја, грађани блокирали аутобуску у Новом Саду
Н1 Инфо пре 9 минутајош 48 повезаних
У Хрватској се срушио турски авион. Спасиоци га у Лици затекли у пламену
Нова пре 33 минутајош 21 повезана