Повезане вести

Асмин обрнуо плочу! Каје се због раскида са Станијом - јавно јој изјављује љубав: "Сад ћу бити искрен..." (видео)

Асмин обрнуо плочу! Каје се због раскида са Станијом - јавно јој изјављује љубав: "Сад ћу бити искрен..." (видео)

Блиц 12.10.2025
О раскиду Асмина Дурџића и Станије Добројевић не престаје да се прича. Асмин је решио да стави тачку на њихову везу, па је и Станија изјавила да је крај, а сада се Дурџић, по свему судећи, предомислио. Мина Врбашки је у "Елити… »
Маја коначно открила да ли ће заводити Асмина, а ево шта је рекла за Луку! Сада су неке ствари много јасније, старлета донела…

Маја коначно открила да ли ће заводити Асмина, а ево шта је рекла за Луку! Сада су неке ствари много јасније, старлета донела…

Курир 12.10.2025
О изненадном раскиду Асмина Дурџића и Станије Добројевић не престаје да се говори. Асмин је решио да стави тачку на њихову везу, па је и Станија изјавила да је крај, а сада је Маја Маринковић у "Елити 9" открила да ли ће… »
Станија стигла у Шимановце, ускоро следи хаос! Стралета решила да обелодани све, одмах уследило велико признање: Доживела сам…

Станија стигла у Шимановце, ускоро следи хаос! Стралета решила да обелодани све, одмах уследило велико признање: Доживела сам…

Курир 12.10.2025
Станија Добројевић стигла је у Шимановце, где је отворила душу и искрено проговорила о свом емотивном бродолому са сада већ бившим партнером Асмином Дурџићем. Наиме, Маја Маринковић и Асмин су у последње време све ближи, због… »
Асмин се покајао због раскида са Станијом! Обрнуо плочу: Сада јој јавно изјављује љубав "Сад ћу бити искрен"

Асмин се покајао због раскида са Станијом! Обрнуо плочу: Сада јој јавно изјављује љубав "Сад ћу бити искрен"

Телеграф 12.10.2025
О раскиду Асмина Дурџића и Станије Добројевић не престаје да се прича. Све је јуче шокирала вест, да је Асмин јавно оставио своју партнерку, а још више њена реакија. Након што је коментарисала његову блискост са… »
Асмин бесан на Станију: Рекла да им је дошао крај, а он из Елите поручује: "мени ово не треба", псује без пардона (видео)

Асмин бесан на Станију: Рекла да им је дошао крај, а он из Елите поручује: "мени ово не треба", псује без пардона (видео)

Блиц 12.10.2025
О раскиду Станије Добројевић и Асмина Дурџића бруји регион, а он је сад истакао да му је велика кофузија у глави због притиска јавности. - Је л' си се спрдао ово за Станију? - упитао је Филип њега данас. - Не. Је л' она мени… »
Асмин се горко покајао због раскида са Станијом! Огласио се и његов отац Мустафа

Асмин се горко покајао због раскида са Станијом! Огласио се и његов отац Мустафа

Вести онлине 12.10.2025
Иако се чинило да је љубави између Асмина Дурџића и Станије Добројевић дошао крај, ситуација се, по свему судећи, поново компликује. Након што су обоје јавно потврдили раскид, Асмин је изгледа променио мишљење. У разговору са… »
Прво оглашавање асминовог оца! Ево како је Мустафа назвао станију након њеног раскида са Алибабом, фанови у чуду (фото)

Прво оглашавање асминовог оца! Ево како је Мустафа назвао станију након њеног раскида са Алибабом, фанови у чуду (фото)

Курир 12.10.2025
Асмин Дурџић решио је да јавно пресече однос са ријалити звездом Станијом Добројевић, те је тако истакао да "жути картон" који је добио од ње, он гледа као "црвени картон". Мустафа Дурџић, Асминов отац, није се оглашавао по… »
Асмин се покајао након раскида! Није свестан да га је Станија отписала, јавно јој изјављује љубав: Сад ћу бити искрен...

Асмин се покајао након раскида! Није свестан да га је Станија отписала, јавно јој изјављује љубав: Сад ћу бити искрен...

Курир 12.10.2025
О раскиду Асмина Дурџића и Станија Добројевић не престаје да се прича. Асмин је решио да стави тачку на њихову везу, па је и Станија изјавила да је крај, а сада се Дурџић, по свему судећи, предомислио. Мина Врбашки је у "Елити… »

Вести дана »