Повезане вести

Покушали смо да уђемо у траг Вучићевим „блокадерима“ и згубиданима у Нишу који су криви за пораз репрезентације од Албаније…

Покушали смо да уђемо у траг Вучићевим „блокадерима“ и згубиданима у Нишу који су криви за пораз репрезентације од Албаније…

Нова 13.10.2025
"Хоћете да вас подсетим како смо јуче испратили репрезентацију. У Нишу пред меч, када је требало репрезентативци да одмарају, скупило се 200 згубидана и звиждало им испред хотела. Мислили су да су Албанци, али нису, него су… »
„Ми смо криви што смо дали голове једино Андори и Летонији“: Студенти из Ниша одговорили Вучићу

„Ми смо криви што смо дали голове једино Андори и Летонији“: Студенти из Ниша одговорили Вучићу

Недељник 13.10.2025
Председник Србије Александар Вучић оптужио је студенте у блокади из Ниша, називајући их “блокадерима”, да су ометали фудбалске репрезентативце Србије у припреми меча са Албанијом. Фудбалска репрезентација Србије поражена је на… »
Студенти одговорили Вучићу: “Јесте, ми смо криви што си због свог ега изместио утакмицу у Лесковац”

Студенти одговорили Вучићу: “Јесте, ми смо криви што си због свог ега изместио утакмицу у Лесковац”

Решетка 13.10.2025
Након што је председник Србије Александар Вучић оптужио такозване “блокадере” из Ниша да су ометали припреме фудбалске репрезентације Србије пред меч са Албанијом, студенти Правног факултета у Нишу оштро су реаговали и иронично… »
„Згубидани из Ниша“ криви за пораз? Студенти одговорили Вучићу

„Згубидани из Ниша“ криви за пораз? Студенти одговорили Вучићу

Наиссус инфо 13.10.2025
“Орлови” су поражени 1:0 у Лесковцу и готово остали без шансе за пласман у бараж за Светско првенство. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су за атмосферу пред утакмицу делимично одговорни учесници протеста у Нишу… »
Вучић окривио "блокадере" за ометање фудбалера у Лесковцу, студенти му одговорили

Вучић окривио "блокадере" за ометање фудбалера у Лесковцу, студенти му одговорили

Радио 021 13.10.2025
Председник Србије Александар Вучић критиковао је студенте и грађане из Ниша, које је назвао "блокадерима", да су ометали фудбалске репрезентативце Србије у припреми меча са Албанијом. Србија је изгубила од Албаније у Лесковцу… »
Студенти у блокади одговорили на оптужбе Александра Вучића

Студенти у блокади одговорили на оптужбе Александра Вучића

Данас 12.10.2025
Председник Србије Александар Вучић критиковао је “блокадере” из Ниша да су ометали фудбалске репрезентативце Србије у припреми меча са Албанијом. “Орлови” су поражени 1:0 у Лесковцу и готово остали без шансе за пласман у бараж за… »

Вести дана »