Povezane vesti

„Mi smo krivi što smo dali golove jedino Andori i Letoniji“: Studenti iz Niša odgovorili Vučiću

„Mi smo krivi što smo dali golove jedino Andori i Letoniji“: Studenti iz Niša odgovorili Vučiću

Nedeljnik pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je studente u blokadi iz Niša, nazivajući ih “blokaderima”, da su ometali fudbalske reprezentativce Srbije u pripremi meča sa Albanijom. Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je na svom terenu od Albanije… »
Studenti odgovorili Vučiću: “Jeste, mi smo krivi što si zbog svog ega izmestio utakmicu u Leskovac”

Studenti odgovorili Vučiću: “Jeste, mi smo krivi što si zbog svog ega izmestio utakmicu u Leskovac”

Rešetka pre 3 sata
Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio takozvane “blokadere” iz Niša da su ometali pripreme fudbalske reprezentacije Srbije pred meč sa Albanijom, studenti Pravnog fakulteta u Nišu oštro su reagovali i ironično odgovorili predsedniku… »
„Zgubidani iz Niša“ krivi za poraz? Studenti odgovorili Vučiću

„Zgubidani iz Niša“ krivi za poraz? Studenti odgovorili Vučiću

Naissus info pre 7 sati
“Orlovi” su poraženi 1:0 u Leskovcu i gotovo ostali bez šanse za plasman u baraž za Svetsko prvenstvo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su za atmosferu pred utakmicu delimično odgovorni učesnici protesta u Nišu. On je tokom obilaska… »
Vučić okrivio "blokadere" za ometanje fudbalera u Leskovcu, studenti mu odgovorili

Vučić okrivio "blokadere" za ometanje fudbalera u Leskovcu, studenti mu odgovorili

Radio 021 pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kritikovao je studente i građane iz Niša, koje je nazvao "blokaderima", da su ometali fudbalske reprezentativce Srbije u pripremi meča sa Albanijom. Srbija je izgubila od Albanije u Leskovcu (0:1) i šanse za plasman u… »
Studenti u blokadi odgovorili na optužbe Aleksandra Vučića

Studenti u blokadi odgovorili na optužbe Aleksandra Vučića

Danas pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kritikovao je “blokadere” iz Niša da su ometali fudbalske reprezentativce Srbije u pripremi meča sa Albanijom. “Orlovi” su poraženi 1:0 u Leskovcu i gotovo ostali bez šanse za plasman u baraž za Svetsko prvenstvo… »

Vesti dana »