Povezane vesti
Slobodan je u ovaj biznis ušao sasvim slučajno, a onda postao majstor svog zanata! Da li ste probali čoko med? Ovaj pčelar iz…
Dnevnik 13.10.2025
Slobodan Knežević iz Kumana prvi u svojoj porodici počeo je da se bavi pčelarstvom, i to sasvim slučajno. Bilo je to pre 18 godina i u to vreme nije mogao ni da nasluti da će mu pčelarstvo biti ne samo posao nego i život. -Pozvao me je rođak da mu… »
Slobodan Knežević od pčela i meda napravio mali biznis – tek da čujete šta sve ima u ponudi!
Zrenjaninski 13.10.2025
Slobodan Knežević iz Kumana prvi u svojoj porodici počeo je da se bavi pčelarstvom, i to sasvim slučajno. Bilo je to pre 18 godina i u to vreme nije mogao ni da nasluti da će mu pčelarstvo biti ne samo posao nego i život. – Pozvao me je rođak da mu… »
Vesti dana »
Pavle Grbović „razbio“ priču o patriotizmu SNS: Nećete da se sretnete s Piculom, a Vučić se rukuje sa Mladenom Markačem VIDEO
Nova pre 3 satajoš 44 povezane
Protest novosadskih studenata, na sajtu fakulteta objavljeno da je Filozofski zatvoren zbog skupa
N1 Info pre 32 minutajoš 52 povezane
Otvorene koverte sa prijavama na konkurs za generalnog direktora RTS-a – pet prijava uzeto u razmatranje
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih
Vučić iz Davosa: Razgovarao sam sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTS pre 1 satjoš 24 povezane