Povezane vesti
"Oterao me je u tri lepe, to je bilo poslednje što mi je rekao": Šerif Konjević ne može da dođe sebi zbog smrti Halida…
Blic 13.10.2025
Šerif Konjević ne može da se pomiri sa gubitkom i odlaskom kolege i prijatelja Halida Bešlića. Šerif Konjević i Halid su bili bliski prijatelji, a kako je otkrio pevač leto su zajedno proveli na Pelješcu gde su imali kuće. - Halidov i moj nekakav početak… »
"Oterao me je u tri lepe": Šerif Konjević kroz suze o poslednjem razgovoru s Halidom
Mondo 13.10.2025
Šerif Konjević danima ne može da dođe sebi od tuge zbog smrti svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Halida Bešlića. Ekipa Kurira susrela se sa Šerifom u Sarajevu, gde je na početku evocirao uspomene na početak njihovog prijateljstva. Šerifa pogledajte u… »
“Oterao me je u tri lepe, to je bilo poslednje” Šerif Konjević još uvek ne može da dođe sebi zbog smrti Halida Bešlića: U…
Kurir 13.10.2025
Šerif Konjević danima ne može da dođe sebi od tuge zbog smrti svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Halida Bešlića. Naša ekipa susrela se sa Šerifom u Sarajevu, gde je na početku evocirao uspomene na početak njihovog prijateljstva. - Halidov i moj… »
Vesti dana »
Pao sportski avion kod Subotice: Jedan muškarac poginuo, drugi prevezen u bolnicu
Beta pre 3 minutajoš 41 povezana
BLOG UŽIVO Dijana Hrka izašla iz bolnice, vratila se u šator kod Skupštine, građani je pozdravili aplauzom
Nova pre 53 minutajoš 48 povezanih
„Alarmiraću celu međunarodnu zajednicu“: Vladimir Štimac o odluci da mu se zabrani prisustvo na javnim skupovima
Danas pre 5 satijoš 22 povezane
Fiskalni savet: Nepoznati uzroci poskupljenja EXPO i drugih velikih projekata za skoro 100 milijardi dinara
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih
Momiroviću i Vesiću produžen kućni pritvor, kao i za još sedmoro okrivljenih
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih