Povezane vesti
"Oterao me je u tri lepe, to je bilo poslednje što mi je rekao": Šerif Konjević ne može da dođe sebi zbog smrti Halida…
Blic 13.10.2025
Šerif Konjević ne može da se pomiri sa gubitkom i odlaskom kolege i prijatelja Halida Bešlića. Šerif Konjević i Halid su bili bliski prijatelji, a kako je otkrio pevač leto su zajedno proveli na Pelješcu gde su imali kuće. - Halidov i moj nekakav početak… »
"Oterao me je u tri lepe": Šerif Konjević kroz suze o poslednjem razgovoru s Halidom
Mondo 13.10.2025
Šerif Konjević danima ne može da dođe sebi od tuge zbog smrti svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Halida Bešlića. Ekipa Kurira susrela se sa Šerifom u Sarajevu, gde je na početku evocirao uspomene na početak njihovog prijateljstva. Šerifa pogledajte u… »
“Oterao me je u tri lepe, to je bilo poslednje” Šerif Konjević još uvek ne može da dođe sebi zbog smrti Halida Bešlića: U…
Kurir 13.10.2025
Šerif Konjević danima ne može da dođe sebi od tuge zbog smrti svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Halida Bešlića. Naša ekipa susrela se sa Šerifom u Sarajevu, gde je na početku evocirao uspomene na početak njihovog prijateljstva. - Halidov i moj… »
Vesti dana »
Završna reč tužioca na suđenju Tačiju: Napadi na civile bila politika vrha OVK
Danas pre 2 satajoš 32 povezane
Vučić: Prva rešenja za „Svoj na svome“ krajem februara ili početkom marta
Nedeljnik pre 1 satjoš 77 povezanih
Novi dug po starim bilansima: Januarski krediti veći za 15,2 odsto, sa otplatom najviše kasne preduzetnici
Biznis.rs pre 34 minutajoš 26 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Serbian News Media pre 2 satajoš 8 povezanih
Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja u periodu od 9. do 15. februara ove godine
Pirotske vesti pre 3 satajoš 31 povezana