Povezane vesti
"Oterao me je u tri lepe, to je bilo poslednje što mi je rekao": Šerif Konjević ne može da dođe sebi zbog smrti Halida…
Blic pre 7 sati
Šerif Konjević ne može da se pomiri sa gubitkom i odlaskom kolege i prijatelja Halida Bešlića. Šerif Konjević i Halid su bili bliski prijatelji, a kako je otkrio pevač leto su zajedno proveli na Pelješcu gde su imali kuće. - Halidov i moj nekakav početak… »
"Oterao me je u tri lepe": Šerif Konjević kroz suze o poslednjem razgovoru s Halidom
Mondo pre 7 sati
Šerif Konjević danima ne može da dođe sebi od tuge zbog smrti svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Halida Bešlića. Ekipa Kurira susrela se sa Šerifom u Sarajevu, gde je na početku evocirao uspomene na početak njihovog prijateljstva. Šerifa pogledajte u… »
“Oterao me je u tri lepe, to je bilo poslednje” Šerif Konjević još uvek ne može da dođe sebi zbog smrti Halida Bešlića: U…
Kurir pre 8 sati
Šerif Konjević danima ne može da dođe sebi od tuge zbog smrti svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Halida Bešlića. Naša ekipa susrela se sa Šerifom u Sarajevu, gde je na početku evocirao uspomene na početak njihovog prijateljstva. - Halidov i moj… »
Vesti dana »

Zrenjanin: Policija sprečila poljoprivrednike da traktorima dođu pred Gradsku kuću
In medija pre 2 satajoš 27 povezanih

Nestašice nafte neće biti, kaže Vučić posle sastanka sa čelnicima Gaspromnjefta
BBC News pre 1 satjoš 47 povezanih

Teška saobraćajna nesreća u tunelu Munjino brdo, ima povređenih, jedna žena kritično
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih

Pokušaj ubistva u Derventi: Osumnjičen da je sugrađanina povredio nožem, sam se predao policiji
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih