Povezane vesti
"Oterao me je u tri lepe, to je bilo poslednje što mi je rekao": Šerif Konjević ne može da dođe sebi zbog smrti Halida…
Blic 13.10.2025
Šerif Konjević ne može da se pomiri sa gubitkom i odlaskom kolege i prijatelja Halida Bešlića. Šerif Konjević i Halid su bili bliski prijatelji, a kako je otkrio pevač leto su zajedno proveli na Pelješcu gde su imali kuće. - Halidov i moj nekakav početak… »
"Oterao me je u tri lepe": Šerif Konjević kroz suze o poslednjem razgovoru s Halidom
Mondo 13.10.2025
Šerif Konjević danima ne može da dođe sebi od tuge zbog smrti svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Halida Bešlića. Ekipa Kurira susrela se sa Šerifom u Sarajevu, gde je na početku evocirao uspomene na početak njihovog prijateljstva. Šerifa pogledajte u… »
“Oterao me je u tri lepe, to je bilo poslednje” Šerif Konjević još uvek ne može da dođe sebi zbog smrti Halida Bešlića: U…
Kurir 13.10.2025
Šerif Konjević danima ne može da dođe sebi od tuge zbog smrti svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Halida Bešlića. Naša ekipa susrela se sa Šerifom u Sarajevu, gde je na početku evocirao uspomene na početak njihovog prijateljstva. - Halidov i moj… »
Vesti dana »
Turbulencije u Novom Sadu: Tanjga smenjen, a evo ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde
Kurir pre 6 satijoš 23 povezane
(Foto, video) Automobil pokosio gomilu ljudi na Paradi ponosa! Ima mrtvih, napadač pobegao sa oružjem u ruci? Na ulicama Berlina ispisano: "Evakuacija"
Blic pre 1 danjoš 14 povezanih
(Foto, video) "Za 2 do 4 meseca imaćemo odlučujuće izbore" Vučić u Drežniku: "Služio sam vam verno, mnoge noći nisam spavao"
Blic pre 7 satijoš 14 povezanih
Tokajev pred Putinom predložio zamrzavanje rata u Ukrajini: Pogledajte reakciju predsednika Rusije VIDEO
Nova pre 5 satijoš 17 povezanih