Povezane vesti
Oglasilo se Ministarstvo odbrane Trajaće do 17. oktobra, nema opasnosti po ljude
Alo pre 12 sati
Ministarstvo odbrane oglasilo se saopštenjem. Vojnotehnički institut sprovodiće redovne i planske aktivnosti ispitivanja od danas, 13. oktobra, do 17. oktobra u kasarni "Žarkovo" u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Navedena ispitivanja… »
Ministrstvo odbrane: Ispitivanja u kasarni Železnik ove sedmice, nema opasnosti za ljude
Novi magazin pre 12 sati
U kasarni "Žarkovo" u Beogradu, od danas do petka sprovodiće se planska ispitivanja, bez opasnosti za ljude i životnu sredinu. "Vojnotehnički institut sprovodiće redovne i planske aktivnosti ispitivanja od 13. do 17. oktobra 2025. godine, u kasarni… »
Ministrstvo odbrane: Ispitivanja u kasarni Žarkovo ove sedmice, nema opasnosti za ljude
Danas pre 15 sati
U kasarni „Žarkovo“ u Beogradu, od danas do petka sprovodiće se planska ispitivanja, bez opasnosti za ljude i životnu sredinu. „Vojnotehnički institut sprovodiće redovne i planske aktivnosti ispitivanja od 13. do 17. oktobra 2025. godine, u kasarni… »
Od 13. do 17. oktobra u Beogradu vojne provere u specijalnim prostorijama, bezbednost na prvom mestu
Telegraf pre 15 sati
Vojnotehnički institut sprovodiće redovne i planske aktivnosti ispitivanja od danas, 13. oktobra, do 17. oktobra u kasarni "Žarkovo" u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Navedena ispitivanja izvršavaju se u strogo kontrolisanim uslovima, u… »
Vesti dana »

Bela kuća objavila sporazum koji je potpisan na mirovnom samitu o Gazi
Politika pre 13 minutajoš 6 povezanih

Poznato kada bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi započinje izdržavanje zatvorske kazne
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moji roditelji su radili na pijaci, a mi smo išli sa njima": Nadica Ademov u detinjstvu nije imala uvek odmah sve što poželi: "Trudim se da moja deca imaju sve" (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane