Povezane vesti
Srpkinja se uselila kod dečka i njegovih, pa zakukala: Sve što kupimo, se deli na 60-40, ali to nije najgore
Kurir pre 12 sati
Nakon devet godina prijateljstva i tri godine veze, jedna Srpkinja (28) mislila je da od njenog izabranika (31) boljeg nema. Odnos koji su imali delovao je kao čvrst temelj za brak i zajednički život, međutim sve se promenilo nakon što je ostala trudna i… »
Srpkinja (28) ostala trudna pa prešla da živi kod dugogodišnjeg momka - sada je javno zakukala: "Glupa sam, trebalo je da znam…
Blic pre 16 sati
Nakon devet godina prijateljstva i tri godine veze, jedna Srpkinja (28) mislila je da od njenog izabranika (31) boljeg nema. Odnos koji su imali delovao je kao čvrst temelj za brak i zajednički život, a njihovo dugo poznavanje i pre emotivne veze činilo… »
Vesti dana »

Bela kuća objavila šta je to Tramp potpisao na mirovnom samitu u Egiptu
Telegraf pre 28 minutajoš 6 povezanih

Poznato kada bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi započinje izdržavanje zatvorske kazne
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moji roditelji su radili na pijaci, a mi smo išli sa njima": Nadica Ademov u detinjstvu nije imala uvek odmah sve što poželi: "Trudim se da moja deca imaju sve" (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane