Povezane vesti
„Mučim se četiri godine. Živim samo da bih dočekala pravdu za mog Ivana, a dočekala sam još jednu nepravdu“: Oglasila se…
Nova 13.10.2025
"Mučim se četiri godine. Živim samo da bih živela i dočekala pravdu za mog Ivana, a dočekala sam još jednu nepravdu od koje sam dodatno izgubila volju za životom. Čovek koji je pijan kolima udario mog sina osuđen je na 3 godine zatvora," kaže kroz jecaje… »
Ivana (29) pijani vozač pokosio: Bmw-om i ubio ispred kuće Oglasila se uplakana majka nakon presude: "Više nemam razloga da…
Blic 13.10.2025
"Mučim se četiri godine. Živim samo da bih živela i dočekala pravdu za mog Ivana, a dočekala sam još jednu nepravdu od koje sam dodatno izgubila volju za životom. Čovek koji je pijan kolima udario mog sina osuđen je na 3 godine zatvora," kaže kroz jecaje… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 28 povezanih
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 4 satijoš 50 povezanih
Božićno selo ispred Skupštine Srbije: Štandovi i jelke zamenili šatore (VIDEO, FOTO)
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i diplomatske reakcije
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 53 povezane
Cvejić (SRCE): Vučićev jučerašnji rastanak sa ćacilendom na RTS-u trajao sedam minuta, to vredi kao sedam sati na Informeru
Glas Šumadije pre 2 satajoš 28 povezanih