Povezane vesti
„Mučim se četiri godine. Živim samo da bih dočekala pravdu za mog Ivana, a dočekala sam još jednu nepravdu“: Oglasila se…
Nova 13.10.2025
"Mučim se četiri godine. Živim samo da bih živela i dočekala pravdu za mog Ivana, a dočekala sam još jednu nepravdu od koje sam dodatno izgubila volju za životom. Čovek koji je pijan kolima udario mog sina osuđen je na 3 godine zatvora," kaže kroz jecaje… »
Ivana (29) pijani vozač pokosio: Bmw-om i ubio ispred kuće Oglasila se uplakana majka nakon presude: "Više nemam razloga da…
Blic 13.10.2025
"Mučim se četiri godine. Živim samo da bih živela i dočekala pravdu za mog Ivana, a dočekala sam još jednu nepravdu od koje sam dodatno izgubila volju za životom. Čovek koji je pijan kolima udario mog sina osuđen je na 3 godine zatvora," kaže kroz jecaje… »
Vesti dana »
MOL i Gasprom dogovorili ugovor za NIS, Srbija će povećati udeo za pet odsto
NIN pre 16 minutajoš 41 povezana
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Danas pre 2 satajoš 33 povezane
NIŠKA POLICIJA OTKRILA DROGU I VELIKU SUMU NOVCA: Krivične prijave protiv mladića iz Pirota i Niša
Glas juga pre 6 minutajoš 31 povezana
Dmitrijev: Evropska unija postala strateški ranjiva zbog odbacivanja ruskog gasa
NIN pre 11 minutajoš 83 povezane
Tramp: Evropa da se fokusira na rat između Rusije i Ukrajine, ne na Grenland
Insajder pre 11 minutajoš 28 povezanih