Povezane vesti
Predstava „Moje pozorište” Ateljea 212 pobednik 20. Joakimfesta u Kragujevcu
Glas Šumadije pre 1 sat
Nagradu Gran-pri „Joakim Vujić” za najbolju predstavu u celini na 20. Joakimfestu – međunarodnom pozorišnom festivalu u Kragujevcu dobila je predstava „Moje pozorište”, u produkciji Ateljea 212. Predstava Ateljea dobila je i Specijalnu nagradu grada… »
„Očevi i oci” najbolja predstava „Teatra na raskršću”, nagrada za režiju Nerminu Hamzagiću za „Kiselinu”
Gradski portal 018 pre 1 sat
Šesti Festival drame i pozorišta balkanskog kulturnog prostora „Teatar na raskršću”, koji je održan u Narodnom pozorištu Niš od 6. do 12. oktobra, završen je svečanom dodelom nagrada i izvođenjem predstave u čast nagrađenih „Mihael Kolhas” Jugoslovenskog… »
"Moje pozorište" Ateljea 212 najbolja predstava 20. Joakimfesta, publici se najviše dopao komad "Ljudi od voska" Narodnog…
InfoKG pre 2 sata
Predstavi "Moje pozorište", u režiji Borisa Liješevića i u produkciji Ateljea 212, pripala je, po odluci žirija, nagrada Gran-pri „Joakim Vujić“ za najbolju predstavu u celini na upravo završenom 20. Joakimfestu u Knjaževsko-srpskom teatru. Ansambl ove… »
Ubedljiv trijumf Narodnog pozorišta u Beogradu na festivalu u Nišu: I aktuelna uprava želi da otpusti takav ansambl zbog…
Danas pre 4 sati
Predstava „Očevi i oci“, prema istoimenom romanu Slobodana Selenića, u dramatizaciji Kate Đarmati, režiji Veljka Mićunovića i produkciji Narodnog pozorišta u Beogradu, nastavlja sa uspesima na domaćim pozorišnim festivalima. Na 6. Festivalu „Teatar na… »
Izabrani dobitnici nagrada 6. Festivala ,,Teatar na raskršću”
Naissus info pre 4 sati
U takmičarskom programu prikazano je pet predstava iz različitih zemalja Balkana: „Galeb“ A. P. Čehova (NU Teatar „Jordan H. K. Džinot“, Veles, Severna Makedonija), „Kiselina“ Asje Krsmanović (Bosansko narodno pozorište Zenica, Bosna i Hercegovina)… »
Izabrani dobitnici nagrada 6. Festivala „Teatar na raskršću“
Niške vesti pre 6 sati
U periodu od 6. do 12. oktobra publika u Nišu imala je priliku da pogleda pet predstava u okviru takmičarskog dela programa: „Galeb”, „Kiselina”, „Kuća za lutke, drugi deo”, „Gospoda Glembajevi” i „Očevi i oci”. Nakon svečane dodele nagrada odigrana je… »
Vesti dana »

Poljoprivrednik o protestu: Zato smo i podržali studente, jer institucije ne rade svoj posao
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih

Nestašice nafte neće biti, kaže Vučić posle sastanka sa čelnicima Gaspromnjefta
BBC News pre 19 minutajoš 43 povezane

Prve slike udesa u tunelu: Lekari se bore za život žene povređene na auto-putu Miloš Veliki
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih

Pokušaj ubistva u Derventi: Osumnjičen da je sugrađanina povredio nožem, sam se predao policiji
Blic pre 13 minutajoš 27 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih