Povezane vesti

Predstava „Moje pozorište” Ateljea 212 pobednik 20. Joakimfesta u Kragujevcu

Predstava „Moje pozorište” Ateljea 212 pobednik 20. Joakimfesta u Kragujevcu

Glas Šumadije pre 1 sat
Nagradu Gran-pri „Joakim Vujić” za najbolju predstavu u celini na 20. Joakimfestu – međunarodnom pozorišnom festivalu u Kragujevcu dobila je predstava „Moje pozorište”, u produkciji Ateljea 212. Predstava Ateljea dobila je i Specijalnu nagradu grada… »
„Očevi i oci” najbolja predstava „Teatra na raskršću”, nagrada za režiju Nerminu Hamzagiću za „Kiselinu”

„Očevi i oci” najbolja predstava „Teatra na raskršću”, nagrada za režiju Nerminu Hamzagiću za „Kiselinu”

Gradski portal 018 pre 1 sat
Šesti Festival drame i pozorišta balkanskog kulturnog prostora „Teatar na raskršću”, koji je održan u Narodnom pozorištu Niš od 6. do 12. oktobra, završen je svečanom dodelom nagrada i izvođenjem predstave u čast nagrađenih „Mihael Kolhas” Jugoslovenskog… »
"Moje pozorište" Ateljea 212 najbolja predstava 20. Joakimfesta, publici se najviše dopao komad "Ljudi od voska" Narodnog…

"Moje pozorište" Ateljea 212 najbolja predstava 20. Joakimfesta, publici se najviše dopao komad "Ljudi od voska" Narodnog…

InfoKG pre 2 sata
Predstavi "Moje pozorište", u režiji Borisa Liješevića i u produkciji Ateljea 212, pripala je, po odluci žirija, nagrada Gran-pri „Joakim Vujić“ za najbolju predstavu u celini na upravo završenom 20. Joakimfestu u Knjaževsko-srpskom teatru. Ansambl ove… »
Ubedljiv trijumf Narodnog pozorišta u Beogradu na festivalu u Nišu: I aktuelna uprava želi da otpusti takav ansambl zbog…

Ubedljiv trijumf Narodnog pozorišta u Beogradu na festivalu u Nišu: I aktuelna uprava želi da otpusti takav ansambl zbog…

Danas pre 4 sati
Predstava „Očevi i oci“, prema istoimenom romanu Slobodana Selenića, u dramatizaciji Kate Đarmati, režiji Veljka Mićunovića i produkciji Narodnog pozorišta u Beogradu, nastavlja sa uspesima na domaćim pozorišnim festivalima. Na 6. Festivalu „Teatar na… »
Izabrani dobitnici nagrada 6. Festivala ,,Teatar na raskršću”

Izabrani dobitnici nagrada 6. Festivala ,,Teatar na raskršću”

Naissus info pre 4 sati
U takmičarskom programu prikazano je pet predstava iz različitih zemalja Balkana: „Galeb“ A. P. Čehova (NU Teatar „Jordan H. K. Džinot“, Veles, Severna Makedonija), „Kiselina“ Asje Krsmanović (Bosansko narodno pozorište Zenica, Bosna i Hercegovina)… »
Izabrani dobitnici nagrada 6. Festivala „Teatar na raskršću“

Izabrani dobitnici nagrada 6. Festivala „Teatar na raskršću“

Niške vesti pre 6 sati
U periodu od 6. do 12. oktobra publika u Nišu imala je priliku da pogleda pet predstava u okviru takmičarskog dela programa: „Galeb”, „Kiselina”, „Kuća za lutke, drugi deo”, „Gospoda Glembajevi” i „Očevi i oci”. Nakon svečane dodele nagrada odigrana je… »

Vesti dana »