Повезане вести

Пешић о ЕП: Није неуспех, него разочарање

Пешић о ЕП: Није неуспех, него разочарање

Спортски журнал 13.10.2025
Светислав Пешић, доскорашњи селектор Орлова, гостовао на шпанском радију. Почела је Евролига, ускоро ће и НБА да се захукта… Међутим, ране са Евробаскета и даље нису зацелиле. Србија је у међувремену променила селектора, на… »
Речи Светислава Пешића о Евробаскету ће изазвати доста буре: „За вас и навијаче је неуспех, за мене…“

Речи Светислава Пешића о Евробаскету ће изазвати доста буре: „За вас и навијаче је неуспех, за мене…“

Нова 13.10.2025
Светислав Пешић, доскорашњи селектор репрезентације Србије, верује да још увек има шта да пружи када је игра под обручима у питању. „Шта можете рец́и са 76 година осим да сте стари? Енергија долази из кошарке. Верујем да још… »
Ма каква пензија! Светислав Пешић остаје у "свету кошарке"

Ма каква пензија! Светислав Пешић остаје у "свету кошарке"

Вечерње новости 13.10.2025
Након одласка са клупе репрезентације Србије, Светислав Пешић иако има 76. година не планира да иде у пензију. ФОТО: М. Вукадиновић Пешић осећа да има и даље енергије у себи да може да се посвети кошарци да ли на клупском или на… »
Пешић: Још нисам завршио!

Пешић: Још нисам завршио!

Спорт клуб 13.10.2025
Доскорашњи селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић у разговору у шпанској радио емисији "Тирандо а Фаллар" рекао је да није још спреман да се повуче у пензију упркос годинама. „Шта можете рец́и са 76 година… »
Пешић: Јокић је најбољи тимски играч ког сам тренирао

Пешић: Јокић је најбољи тимски играч ког сам тренирао

РТС 13.10.2025
Некадашњи селектор Србије Светислав Пешић изјавио је у интервјуу за шпански есРадио да је Никола Јокић без премца када је у питању утицај једног играча на игру читавог тима. Пешић се пре свега осврнуо на неуспешно Европско… »
"Јокић је најбољи тимски играч ког сам тренирао у каријери"

"Јокић је најбољи тимски играч ког сам тренирао у каријери"

Б92 13.10.2025
Бивши селектор Србије Светислав Пешић изнео је низ похвала на рачун Николе Јокића. Искусни стручњак гостовао је у емисији "Триандо а Фаллар" на шпанском радију "есРадио", где је причао о узроцима неуспеха репрезентације Србије… »
Пешић дебакл Србије не види као неуспех?! Можда за вас, за мене није!

Пешић дебакл Србије не види као неуспех?! Можда за вас, за мене није!

Хот спорт 13.10.2025
„За мене је ово разочарење“. Светислав Пешић, бивши селектор кошаркашке репрезентације Србије, искрено је проговорио о проблемима са којима су се „орлови“ суочили на Европском првенству. Србија је у Риги завршила такмичење већ… »
Пешићева „исповест“ после Евробаскета: „Већина људи не разуме да немамо више талента од других“

Пешићева „исповест“ после Евробаскета: „Већина људи не разуме да немамо више талента од других“

Данас 13.10.2025
Кошаркашка репрезентација Србије је испала у осмини финала шампионата Европе у Риги од Финске, а недуго затим и са места селектора „орлова“ је отишао Светислав Пешић. Гостујући у шпанској радио емисији „ Тирандо а Фаллар„, Пешић… »
Пешић отворио душу Шпанцима: "Финска није боља од Србије, Гудурићев случај најгори за тренера"

Пешић отворио душу Шпанцима: "Финска није боља од Србије, Гудурићев случај најгори за тренера"

Спортске.нет 13.10.2025
Доскорашњи селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је да је разочаран крахом на Евробаскету, али да елиминацију у осмини финала Европског првенства не доживљава као неуспех будући да сматра да је наш… »
Рано је за крај: Светислав Пешић има 76 година и опет је на тржишту

Рано је за крај: Светислав Пешић има 76 година и опет је на тржишту

Мондо 13.10.2025
Доскорашњи селектор Србије Светислав Пешић био је гост на шпанском радију есРадио у емисији "Тирандо а Фаллар". Искусни стручњак је прихватио да остане на клупи "орлова" после освајање бронзе на Олимпијским играма у Паризу… »
Бивши селектор Србије проговорио после катастрофе: "Неуспех? Можда за вас и српске навијаче, за мене не"

Бивши селектор Србије проговорио после катастрофе: "Неуспех? Можда за вас и српске навијаче, за мене не"

Телеграф 13.10.2025
Утисци су се после Европског првенства у кошарци полако слегли, репрезентација Србије је доживела други узастопни неуспех на шампионатима Старог контиента и после сјајних резултата на Светском првенству и Олимпијским играма… »
Пешић питао Јокића за савет пре Еуробаскета: Због овога је најбољи играч на планети, све је знао унапред

Пешић питао Јокића за савет пре Еуробаскета: Због овога је најбољи играч на планети, све је знао унапред

Мондо 13.10.2025
Доскорашњи селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић осврнуо се на неуспех на минулом Еуробаскету гостујући на шпанском радију есРадио у емисији "Тирандо а Фаллар". Искусном стручњаку је истекао уговор крајем… »
Велика исповест пешића о дебаклу на Еуробаскету: Бивши селектор решио да проговори - открио шта се све дешавало у Риги!

Велика исповест пешића о дебаклу на Еуробаскету: Бивши селектор решио да проговори - открио шта се све дешавало у Риги!

Курир 13.10.2025
Сада већ бивши селектор нашег националног тима, искусни кошаркашки стручњак Светислав Пешић, гостујући у емисији "Триандо а Фаллар" на шпанском радију "есРадио" открио је узроке неуспеха репрезентације Србије на Европском… »
Светислав Пешић о Европском првенству: "Неуспех? Можда за вас и српске навијаче, не и за мене"

Светислав Пешић о Европском првенству: "Неуспех? Можда за вас и српске навијаче, не и за мене"

Дневник 13.10.2025
Светислав Пешић, доскорашњи селектор кошаркашке репрезентације Србије, говорио је о проблемима са којима се Србија суочила на недавном Европском првенству. "Орлови" су мимо свих очекивања завршили такмичење већ у осмини… »
Пешић: "Неуспех на ЕП? Можда за вас и српске навијаче - не и за мене"

Пешић: "Неуспех на ЕП? Можда за вас и српске навијаче - не и за мене"

Б92 13.10.2025
Светислав Пешић, доскорашњи селектор кошаркашке репрезентације Србије, говорио је о проблемима са којима се Србија суочила на недавном Европском првенству. "Орлови" су мимо свих очекивања завршили такмичење већ у осмини… »
Светислав Пешић није могао више да ћути! Бивши селектор Србије открио све о дебаклу на Евробаскету

Светислав Пешић није могао више да ћути! Бивши селектор Србије открио све о дебаклу на Евробаскету

Вечерње новости 13.10.2025
Бивши селектор Србије Светислав Пешић је отворено говорио о неславном наступу наше кошаркашке репрезентације на Евробаскету. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Он је гостујући на шпанском радију есРадио у емисији "Тирандо а Фаллар" открио све… »

Вести дана »