Povezane vesti
Pešić o EP: Nije neuspeh, nego razočaranje
Sportski žurnal pre 18 minuta
Svetislav Pešić, doskorašnji selektor Orlova, gostovao na španskom radiju. Počela je Evroliga, uskoro će i NBA da se zahukta… Međutim, rane sa Evrobasketa i dalje nisu zacelile. Srbija je u međuvremenu promenila selektora, na kormilo je stigao Dušan… »
Pešić: Jokić je najbolji timski igrač kog sam trenirao
RTS pre 2 sata
Nekadašnji selektor Srbije Svetislav Pešić izjavio je u intervjuu za španski esRadio da je Nikola Jokić bez premca kada je u pitanju uticaj jednog igrača na igru čitavog tima. Pešić se pre svega osvrnuo na neuspešno Evropsko prvenstvo i istakao da to što… »
"Jokić je najbolji timski igrač kog sam trenirao u karijeri"
B92 pre 3 sata
Bivši selektor Srbije Svetislav Pešić izneo je niz pohvala na račun Nikole Jokića. Iskusni stručnjak gostovao je u emisiji "Triando a Fallar" na španskom radiju "esRadio", gde je pričao o uzrocima neuspeha reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u… »
Pešić debakl Srbije ne vidi kao neuspeh?! Možda za vas, za mene nije!
Hot sport pre 6 sati
„Za mene je ovo razočarenje“. Svetislav Pešić, bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije, iskreno je progovorio o problemima sa kojima su se „orlovi“ suočili na Evropskom prvenstvu. Srbija je u Rigi završila takmičenje već u osmini finala, posle… »
Pešićeva „ispovest“ posle Evrobasketa: „Većina ljudi ne razume da nemamo više talenta od drugih“
Danas pre 6 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije je ispala u osmini finala šampionata Evrope u Rigi od Finske, a nedugo zatim i sa mesta selektora „orlova“ je otišao Svetislav Pešić. Gostujući u španskoj radio emisiji „ Tirando a Fallar„, Pešić je naglasio koliko je… »
Pešić otvorio dušu Špancima: "Finska nije bolja od Srbije, Gudurićev slučaj najgori za trenera"
Sportske.net pre 7 sati
Doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je da je razočaran krahom na Evrobasketu, ali da eliminaciju u osmini finala Evropskog prvenstva ne doživljava kao neuspeh budući da smatra da je naš državni tim bolji od Finske… »
Rano je za kraj: Svetislav Pešić ima 76 godina i opet je na tržištu
Mondo pre 7 sati
Doskorašnji selektor Srbije Svetislav Pešić bio je gost na španskom radiju esRadio u emisiji "Tirando a Fallar". Iskusni stručnjak je prihvatio da ostane na klupi "orlova" posle osvajanje bronze na Olimpijskim igrama u Parizu, iako je već bio doneo… »
Bivši selektor Srbije progovorio posle katastrofe: "Neuspeh? Možda za vas i srpske navijače, za mene ne"
Telegraf pre 8 sati
Utisci su se posle Evropskog prvenstva u košarci polako slegli, reprezentacija Srbije je doživela drugi uzastopni neuspeh na šampionatima Starog kontienta i posle sjajnih rezultata na Svetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama, ostala bez medalje. I pored… »
Velika ispovest pešića o debaklu na Eurobasketu: Bivši selektor rešio da progovori - otkrio šta se sve dešavalo u Rigi!
Kurir pre 8 sati
Sada već bivši selektor našeg nacionalnog tima, iskusni košarkaški stručnjak Svetislav Pešić, gostujući u emisiji "Triando a Fallar" na španskom radiju "esRadio" otkrio je uzroke neuspeha reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Rigi. Srbija je u… »
Svetislav Pešić o Evropskom prvenstvu: "Neuspeh? Možda za vas i srpske navijače, ne i za mene"
Dnevnik pre 8 sati
Svetislav Pešić, doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije, govorio je o problemima sa kojima se Srbija suočila na nedavnom Evropskom prvenstvu. "Orlovi" su mimo svih očekivanja završili takmičenje već u osmini finala, gde ih je porazila… »
Pešić pitao Jokića za savet pre Eurobasketa: Zbog ovoga je najbolji igrač na planeti, sve je znao unapred
Mondo pre 8 sati
Doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić osvrnuo se na neuspeh na minulom Eurobasketu gostujući na španskom radiju esRadio u emisiji "Tirando a Fallar". Iskusnom stručnjaku je istekao ugovor krajem septembra, a na njegovo… »
Pešić: "Neuspeh na EP? Možda za vas i srpske navijače - ne i za mene"
B92 pre 8 sati
Svetislav Pešić, doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije, govorio je o problemima sa kojima se Srbija suočila na nedavnom Evropskom prvenstvu. "Orlovi" su mimo svih očekivanja završili takmičenje već u osmini finala, gde ih je porazila… »
Svetislav Pešić nije mogao više da ćuti! Bivši selektor Srbije otkrio sve o debaklu na Evrobasketu
Večernje novosti pre 8 sati
Bivši selektor Srbije Svetislav Pešić je otvoreno govorio o neslavnom nastupu naše košarkaške reprezentacije na Evrobasketu. FOTO: FIBA.Basketball On je gostujući na španskom radiju esRadio u emisiji "Tirando a Fallar" otkrio sve što se dešavalo u Rigi… »
Vesti dana »

Hamas oslobodio sve žive taoce, Izrael pustio na slobodu palestinske zatvorenike
BBC News pre 18 minutajoš 36 povezanih

"Danas sam najluđa, ženim brata!" Tamara Milutinović kao živa vatra, gori u haljini sa izrazom preko grudi
Telegraf pre 58 minutajoš 35 povezanih

EU u Srbiji i S.Makedoniji otvara centre za razvoj veštačke inteligencije
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih