Povezane vesti

"Halid me je naučio da živim bez predrasuda": Emotivni govor Emira Hadžihafizbegovića na komemoraciji Halida Bešlića: "Ode on…

"Halid me je naučio da živim bez predrasuda": Emotivni govor Emira Hadžihafizbegovića na komemoraciji Halida Bešlića: "Ode on…

Blic pre 33 minuta
Na komemoraciji Halidu Bešliću govorio je i glumac Emir Hadžihafizbegović koji se potresnim rečima oprostio od svog dugogodišnjeg prijatelja. On je pre svega prvo izjavio saučešće porodici, a onda je dodao i sve prijatelje koji su tu došli da ga isprate… »
"Halid je Bosna, za njim žali cela bivša Juga": Emotivnan govor Emira Hadžihafisbegovića na komemoraciji

"Halid je Bosna, za njim žali cela bivša Juga": Emotivnan govor Emira Hadžihafisbegovića na komemoraciji

Mondo pre 10 sati
Jedan od govornika na komemoraciji Halidu Bešliću je i glumac i njegov prijatelj Emir Hadžihafisbegović. On se potresnim govorom poslednji put oprostio od legendarne muzičke zvezde. "Kažu da su reči majka i sloboda reči koje se najviše spominju u… »
Poznati glumac održao govor na komemoraciji Halidu Bešliću: „Za njim ne žali regija, za njim žali cela bivša Juga“

Poznati glumac održao govor na komemoraciji Halidu Bešliću: „Za njim ne žali regija, za njim žali cela bivša Juga“

Nova pre 10 sati
Na komemoraciji Halidu Bešliću prvo je govorila njegova unuka, a onda i poznati glumac Emir Hadžihafizbegović koji se potresnim rečima oprostio od svog dugogodišnjeg prijatelja. Glumac Emir Hadžihafizbegović je prvo izjavio saučešće porodici, a onda je… »
"Za halidom žali cela bivša juga, naučio me je da živim bez predrasuda" Emir Hadžihafisbegović održao emotivni govor na…

"Za halidom žali cela bivša juga, naučio me je da živim bez predrasuda" Emir Hadžihafisbegović održao emotivni govor na…

Kurir pre 10 sati
Jedan od govornika na komemoraciji Halidu Bešliću je i glumac i njegov prijatelj Emir Hadžihafisbegović. On se potresnim govorom poslednji put oprostio od legendarne muzičke zvezde. - Kažu da su reči majka i sloboda reči koje se najviše spominju u… »
Testament koji je Halid ostavio je da živimo bez predrasuda: Emotivan govor Emira Hadžihafizbegovića o Bešliću

Testament koji je Halid ostavio je da živimo bez predrasuda: Emotivan govor Emira Hadžihafizbegovića o Bešliću

Telegraf pre 10 sati
Veliki broj ljudi oprašta se od Halida Bešlića u Sarajevu, a emotivan govor na komemoraciji održano je Emir Hadžihafizbegović. Poznati glumac je citirao književnika Miroslava Krležu, a otkrio je šta ga je legendarni pevač naučio, "Dobar dan i selam… »

Vesti dana »