Povezane vesti
Press: Vraćanje gradonačelnika u opštine neće biti neka velika zaštita, Srbi na Kosovu strahuju od otimanja školstva
N1 Info pre 7 sati
Novinar Milivoje Mihajlović izjavio je za N1 da su jučerašnji izbori na Kosovu uvod u malo mirniji period u odnosu na prethodne tri godine, jer se Srbi vraćaju u opštine, ali da ostale institucije vlada u Prištini neće dati, te da sada počinje druga… »
Mihajlović: Vraćanje gradonačelnika u opštine neće biti neka velika zaštita, Srbi na Kosovu strahuju od otimanja školstva…
N1 Info pre 13 sati
Novinar Milivoje Mihajlović izjavio je za N1 da su jučerašnji izbori na Kosovu uvod u malo mirniji period u odnosu na prethodne tri godine, jer se Srbi vraćaju u opštine, ali da ostale institucije vlada u Prištini neće dati, te da sada počinje druga… »
Vraćanje gradonačelnika u opštine neće biti neka velika zaštita, Srbi na Kosovu strahuju od otimanja školstva
Nova pre 13 sati
Da li će vraćanje gradonačelnika u opštine na Kosovu biti veća zaštita za Srbe?
Danas pre 12 sati
Vesti dana »

Bela kuća objavila sporazum koji je potpisan na mirovnom samitu o Gazi
Politika pre 13 minutajoš 6 povezanih

Poznato kada bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi započinje izdržavanje zatvorske kazne
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moji roditelji su radili na pijaci, a mi smo išli sa njima": Nadica Ademov u detinjstvu nije imala uvek odmah sve što poželi: "Trudim se da moja deca imaju sve" (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane