Povezane vesti

Španci i Italijani oslabljeni u kvalifikacijama za Mundijal

Španci i Italijani oslabljeni u kvalifikacijama za Mundijal

B92 pre 3 sata
Španski fudbaler Feran Tores propustiće zbog povrede meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. protiv Bugarske, saopštio je Fudbalski savez Španije (RFEF). Tores se povredio pre dva dana na meču protiv Gruzije (2:0) u Elčeu. "Medicinska služba RFEF je… »
Mojze Kin zbog povrede propušta meč sa Izraelom

Mojze Kin zbog povrede propušta meč sa Izraelom

Sportski žurnal pre 4 sati
Kin je za reprezentaciju Italije odigrao 24 utakmice i postigao 11 golova. Italijanski fudbaler Mojze Kin (25) propustiće zbog povrede meč protiv Izraela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. saopštio je Fudbalski savez Italije. U saopštenju se… »
Feran Tores zbog povrede propušta meč protiv Bugarske

Sportski žurnal pre 4 sati
Tores je za reprezentaciju Španije odigrao 51 meč i postigao je 22 gola. Španski fudbaler Feran Tores (25) propustiće zbog povrede meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. protiv Bugarske, saopštio je Fudbalski savez Španije (RFEF). Tores se povredio… »

Sport klub pre 7 sati
Tores se povredio pre dva dana na meču protiv Gruzije (2:0) u Elčeu. Španski fudbaler Feran Tores propustiće zbog povrede meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. protiv Bugarske, saopštio je danas Fudbalski savez Španije (RFEF). „Medicinska služba… »

Vesti dana »