Povezane vesti
Veštačka inteligencija preti tržištu rada: Ova 44 zanimanja već obavlja bolje od ljudi
Danas 13.10.2025
OpenAI je nedavno objavio istraživanje pod nazivom „Merenje performansi naših modela u realnim zadacima“, u kojem je analizirano 44 profesije koje bi veštačka inteligencija najverovatnije mogla da preuzme. Studija je koristila procenu nazvanu GDPval kako… »
Objavljena 44 zanimanja koje veštačka inteligencija već obavlja bolje od ljudi: Veliko istraživanje kompanije OpenAI
Blic 13.10.2025
Veštačka inteligencija već menja tržište i čini se da su mnoga radna mesta u riziku od nestanka. Prema novoj studiji OpenAI-ja, desetine zanimanja se nalaze "na meti" automatizacije, pošto napredniji AI modeli uspevaju da ostvare bolji učinak od ljudi u… »
Studija kompanije OpenAI otkriva 44 zanimanja koje veštačka inteligencija već obavlja bolje od ljudi
N1 Info 13.10.2025
OpenAI je nedavno objavio rad pod naslovom „Merenje performansi naših modela u realnim zadacima“, u kojem je analizirano 44 zanimanja koja bi veštačka inteligencija najverovatnije mogla da preuzme. Studija je koristila procenu nazvanu GDPval kako bi… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Stanković upisao prvenac u Ligi šampiona, katastrofa Mančester Sitija /video/
Sputnik pre 53 minutajoš 28 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 6 satijoš 6 povezanih
Ministar finansija SAD o Trampovom planu za Grenland: Evropske zemlje da ne uzvraćaju udarce
Insajder pre 3 satajoš 58 povezanih