Povezane vesti
"Svaki dolazak na sud, da bi se otkrio ubica mog sina, je zaista veliki stres" Majka brutalno ubijenog Alekse: Nadam se…
Kurir pre 4 sati
Svaki dolazak na sud da bi se otkrio ubica mog sina je zaista veliki stres. Pogotovu što dolazim svaki put iz inostranstva, avionom i ceo proces me uznemirava. Nadam se pravednoj presudi - kaže za Kurir, Dragana Nikolić, majka tragično nastradalog Alekse… »
"Nadam se da će se ovaj mučan proces okončati": Majka ubijenog Alekse progovorila o suđenju
Mondo pre 5 sati
"Svaki dolazak na sud da bi se otkrio ubica mog sina je zaista veliki stres. Pogotovu što dolazim svaki put iz inostranstva, avionom i ceo proces me uznemirava. Nadam se pravednoj presudi", kaže Dragana Nikolić, majka tragično nastradalog Alekse… »
U sudnici ponovo pušteni snimci sa proslave na kojoj je stradao fudbaler Aleksa (25)
Nova pre 7 sati
Odbrana Aleksinčanina Ognjena Petkovića (21) optuženog za smrt fudbalera Alekse Stojmenovića (25) danas je pred Višim sudom u Nišu prezentovala snimke za koje se tvrdi da dokazuju da njihov klijent nije krivac za ovu tragediju koja se dogodila na… »
"Kao da ne gledamo iste snimke": Burno u sudnici zbog tumačenja snimka tuče u kojoj je ubijen Aleksa (26): Tužilaštvo odmah…
Blic pre 6 sati
Na nastavku suđenja Ognjenu Petkoviću (21) iz Aleksinca, koji je optužen da je 16. maja 2021. godine, u tuči na proslavi 18. rođendana u restoranu "Oaza", Aleksi Stojmenoviću (26) naneo povredu od koje je preminuo u bolnici, stručni savetnik odbrane… »
Vesti dana »

Ukinut zatvorski pritvor studentu Bogdanu Jovičiću, dobio tri meseca kućnog pritvora
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih

Kako je Tramp postigao dogovor za Gazu? Da li je na vidiku rešenje za Ukrajinu?
Euronews pre 26 minutajoš 158 povezanih

"Danas sam najluđa, ženim brata!" Tamara Milutinović kao živa vatra, gori u haljini sa izrazom preko grudi
Telegraf pre 26 minutajoš 34 povezane

"Sprečili smo Treći svetski rat": Tramp potpisao sporazum o kraju sukoba Izraela i Hamasa
Mondo pre 21 minutajoš 27 povezanih

Fon der Lajen u Tirani: Zapadni Balkan sve bliži evropskom tržištu, vreme za ulaganje u region
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih