Povezane vesti

Mihailović: Odbio sam DNK, jer ne želim da učestvujem u medijskom spektaklu oko posmrtnih ostataka mog dede

Mihailović: Odbio sam DNK, jer ne želim da učestvujem u medijskom spektaklu oko posmrtnih ostataka mog dede

Danas pre 5 sati
„Najoštrije odbacujem sve neistinite i klevetničke navode iz krivične prijave koju je protiv mene, kao legitimnog zastupnika i predsednika Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS), podnela grupa koja pravno i politički ne predstavljaja nikoga, predvođena… »
Katić: Prijava protiv Mihailovića zbog lažnog predstavljanja da je Dražin unuk

Katić: Prijava protiv Mihailovića zbog lažnog predstavljanja da je Dražin unuk

Danas pre 7 sati
Portparol Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Božidar Katić saopštio je danas da je POKS podneo krivičnu prijavu protiv Vojislava Mihailovića zbog, kako navode, lažnog predstavljanja da je unuk generala Dragoljuba Draže Mihailovića. Katić je u… »
POKS podneo krivičnu prijavu protiv Vojislava Mihailovića zbog sumnje u lažno predstavljanje

POKS podneo krivičnu prijavu protiv Vojislava Mihailovića zbog sumnje u lažno predstavljanje

Serbian News Media pre 8 sati
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da je podneo krivičnu prijavu protiv Vojislava Mihailovića, optužujući ga za lažno predstavljanje kao unuka generala Dragoljuba Draže Mihailovića. Portparol POKS-a, Božidar Katić, podsetio je da je… »

Vesti dana »