Povezane vesti
Poljoprivrednici na protestima širom Srbije: Suša i visoke cene dovode seljake do ivice izdržljivosti (VIDEO)
In medija pre 10 sati
Poljoprivrednici širom Srbije protestuju zbog suše, visokih cena repromaterijala i goriva, upozoravajući da mnogi seljaci više ne mogu da izdrže pritisak i da su prepušteni samima sebi. –Ne ide nam na ruku ni vreme, ni cene repromaterijala, cene goriva –… »
Poljoprivrednici protestuju širom Srbije: "Nešto žestoko ne valja, moguća eskalacija"
Radio 021 pre 13 sati
"Ne ide nam na ruku ni vreme, ni cene repromaterijala, cene goriva", istakao je Dejan Ivanišević iz Inicijative za opstanak poljoprivrednika na protestu ispred Banovine. Poljoprivrednici protetstuju širom Srbije. Ivanišević je istakao i da proteste… »
Vesti dana »

"Sukob nije gotov": Oglasio se Lavrov nakon što je Tramp potpisao primirje: "Kraj podrazumeva granice iz 1967. godine"
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Poznato kada bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi započinje izdržavanje zatvorske kazne
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moji roditelji su radili na pijaci, a mi smo išli sa njima": Nadica Ademov u detinjstvu nije imala uvek odmah sve što poželi: "Trudim se da moja deca imaju sve" (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane