Povezane vesti
Jovana Jeremić objavila sliku sa očevog groba, njena majka kuka na sav glas i drži krst: "Nisam slabić"
Telegraf pre 29 dana
Voditeljka Jovana Jeremić danas se oglasila i otkrila da je ispunila deo očeve poslednje želje, ali nije želela da otkriva o čemu je reč. Jovana je sada podelila fotografiju sa očevog groba koji je posetila sa majkom. Jovana je imala osmeh na licu… »
"Ispunila sam ono što sam ocu obećala na samrti": Jovana Jeremić čvrsto grli majku, preplavile je emocije: "Gradimo imperiju"…
Blic pre 30 dana
Voditeljka Jovana Jeremić teško je podnela smrt oca, a sada se oglasila uz emotivnu fotografiju iz porodičnog doma. Naime, Jovana je na svom Instagramu podelila fotografiju sa majkom, a u opisu je istakla koliko su muškarci važni u njihovom životu. -… »
"Obećala sam tati na samrti, danas sam ispunila" Jovana Jeremić objavila sliku sa majkom, saopštila je...
Telegraf pre 30 dana
Voditeljka Jovana Jeremić teško je podnela smrt oca, a sada se oglasila uz emotivnu fotografiju iz porodičnog doma. Naime, Jovana je na svom Instagramu podelila fotografiju sa majkom, a u opisu je istakla koliko su muškarci važni u njihovom životu. -… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kola Hitne pomoći došla do šatora Dijane Hrke koja štrajkuje glađu 11. dan, niko ne zna ko ih je zvao: U toku protest podrške
Nova pre 20 minutajoš 57 povezanih
Rasprava o kandidatima za Savet REM-a: SNS poslanici targetiraju N1 i Novu, opozicija ukazuje na zloupotrebe regulatora
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Prolećnih 23°C, pa jaka kiša i zahlađenje: Evo kada se očekuje promena vremena u Srbiji
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane
Velike gužve na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu: Letovi kasne i odlažu se zbog magle
Nova ekonomija pre 1 satjoš 18 povezanih