Повезане вести
Јована Јеремић објавила слику са очевог гроба, њена мајка кука на сав глас и држи крст: "Нисам слабић"
Телеграф 13.10.2025
Водитељка Јована Јеремић данас се огласила и открила да је испунила део очеве последње жеље, али није желела да открива о чему је реч. Јована је сада поделила фотографију са очевог гроба који је посетила са мајком. Јована је… »
"Испунила сам оно што сам оцу обећала на самрти": Јована Јеремић чврсто грли мајку, преплавиле је емоције: "Градимо империју"…
Блиц 13.10.2025
Водитељка Јована Јеремић тешко је поднела смрт оца, а сада се огласила уз емотивну фотографију из породичног дома. Наиме, Јована је на свом Инстаграму поделила фотографију са мајком, а у опису је истакла колико су мушкарци важни… »
"Обећала сам тати на самрти, данас сам испунила" Јована Јеремић објавила слику са мајком, саопштила је...
Телеграф 13.10.2025
Водитељка Јована Јеремић тешко је поднела смрт оца, а сада се огласила уз емотивну фотографију из породичног дома. Наиме, Јована је на свом Инстаграму поделила фотографију са мајком, а у опису је истакла колико су мушкарци важни… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 36 минутајош 97 повезаних
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 34 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 1 сатјош 51 повезана
Ову земљу је летос посетио Марко Ђурић: У Бенину избио пуч, осујећен је
Данас пре 6 сатијош 26 повезаних