Povezane vesti
Jovana Jeremić objavila sliku sa očevog groba, njena majka kuka na sav glas i drži krst: "Nisam slabić"
Telegraf 13.10.2025
Voditeljka Jovana Jeremić danas se oglasila i otkrila da je ispunila deo očeve poslednje želje, ali nije želela da otkriva o čemu je reč. Jovana je sada podelila fotografiju sa očevog groba koji je posetila sa majkom. Jovana je imala osmeh na licu… »
"Ispunila sam ono što sam ocu obećala na samrti": Jovana Jeremić čvrsto grli majku, preplavile je emocije: "Gradimo imperiju"…
Blic 13.10.2025
Voditeljka Jovana Jeremić teško je podnela smrt oca, a sada se oglasila uz emotivnu fotografiju iz porodičnog doma. Naime, Jovana je na svom Instagramu podelila fotografiju sa majkom, a u opisu je istakla koliko su muškarci važni u njihovom životu. -… »
"Obećala sam tati na samrti, danas sam ispunila" Jovana Jeremić objavila sliku sa majkom, saopštila je...
Telegraf 13.10.2025
Voditeljka Jovana Jeremić teško je podnela smrt oca, a sada se oglasila uz emotivnu fotografiju iz porodičnog doma. Naime, Jovana je na svom Instagramu podelila fotografiju sa majkom, a u opisu je istakla koliko su muškarci važni u njihovom životu. -… »
Vesti dana »
Dramatične vesti iz Španije! Drastično skočio broj mrtvih u sudaru vozova, prizori sa lica mesta lede krv, oglasio se ministar: "Ovo je čudno" (foto, video)
Blic pre 46 minutajoš 58 povezanih
Tramp: Danska nije uspela da ukloni rusku pretnju sa Grenlanda, sada će to biti učinjeno
Beta pre 11 minutajoš 48 povezanih