Povezane vesti
Moj sin će igrati u Partizanu – Janis Karabeljov: Najbolja škola, morate da dođete da biste shvatili
Dnevnik 13.10.2025
Fudbaler Partizana Janis Karabeljov bio je gost „Partizanovog intervjua“ na jutjub kanalu crno-belih. – Kada su mi rekli da je Partizan zainteresovan za mene nisam mogao da verujem, pitao sam koji Partizan? Znao sam da postoji samo jedan naravno ali… »
"Moj sin će igrati u Partizanu"
B92 13.10.2025
Bugarski reprezentativac Janis Karabeljov pričao je o tome kako je dočekao poziv Partizana. U razgovoru za Partizanov jutjub kanal otkrio je kako je reagovao kada je stigao poziv iz Humske. "Kada su mi rekli da je Partizan zainteresovan za mene nisam… »
Vesti dana »
Tabaković: Inflacija u padu, rast BDP manji od očekivanog - ove godine 2,1 odsto
Novi magazin pre 38 minutajoš 40 povezanih
Tabaković: Nemamo gde da stavimo rezerve zlata, predsedniku je najteže
Nova ekonomija pre 28 minutajoš 60 povezanih
Nemački TAZ o Srbiji: EU mora jasno reći „da“ Zapadnom Balkanu, ali i odlučno nastupiti prema „autokratskom“ Vučiću
Serbian News Media pre 3 satajoš 14 povezanih
Kiša danas u ovim delovima zemlje, na snazi žuti metroalarm Ovo je satnica, pogledajte radarske snimke kretanja nevremena (video)
Alo pre 1 satjoš 48 povezanih
Đedović Handanović: Ruski vlasnici pristali da prodaju svoj deo vlasništva u NIS-u
RTS pre 14 minutajoš 20 povezanih