Povezane vesti

"Ispunila sam ono što sam obećala ocu na samrti" Jovana Jeremić se ne odvaja od majke, voditeljku preplavile emocije!

"Ispunila sam ono što sam obećala ocu na samrti" Jovana Jeremić se ne odvaja od majke, voditeljku preplavile emocije!

Alo pre 3 sata
Emotivnim rečima je sve opisala. Voditeljka Jovana Jeremić teško je podnela smrt oca, a sada se oglasila uz emotivnu fotografiju iz porodičnog doma. <div id="OCM_Sidebar1_Mobile" data-ocm-ad'="" style="margin: 0px; box-sizing: border-box… »
Tramp pozvao Hercoga da pomiluje Netanjahua za slučajeve korupcije: Cigare i malo šampanjca, koga je za to briga?

Tramp pozvao Hercoga da pomiluje Netanjahua za slučajeve korupcije: Cigare i malo šampanjca, koga je za to briga?

Euronews pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas izraelskog predsednika Isaka Hercoga da pomiluje premijera te zemlje Benjamina Netanjahua u sporu zbog korupcije, a apel je uputio tokom obraćanja u Knesetu. ''Hej, imam ideju. Gospodine predsedniče, zašto… »
Donald tražio pomilovanje za Netanjahua! Evo zbog čega to nije moguće

Donald tražio pomilovanje za Netanjahua! Evo zbog čega to nije moguće

Alo pre 5 sati
On se suočava sa optužbama za korupciju. Američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas izraelskog predsednika Isaka Hercoga da pomiluje premijera te zemlje Benjamina Netanjahua u procesu koji se protiv njega vodi zbog korupcije. Apel je uputio tokom… »
Akcije davanja krvi na više lokacija u Beogradu tokom nedelje

B92 pre 5 sati
Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je punoletne Beograđane da i tokom ove nedelje daju krv, što mogu učiniti u prostorijama Instituta i na više lokacija na terenu. Kako je navedeno u pozivu, građani mogu dati krv u ovoj ustanovi na adresi Svetog… »
Tramp pozvao Hercoga da pomiluje Netanjahua

Tramp pozvao Hercoga da pomiluje Netanjahua

Politika pre 4 sati
Izraelski premijer poriče optužbe. Američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas izraelskog predsednika Isaka Hercoga da pomiluje premijera te zemlje Benjamina Netanjahua u sporu zbog korupcije, a apel je uputio tokom obraćanja u Knesetu. „Hej, imam… »
Dajmo pomoć onima kojima je potrebna! Akcije davanja krvi na više lokacija u Beogradu tokom nedelje

Dajmo pomoć onima kojima je potrebna! Akcije davanja krvi na više lokacija u Beogradu tokom nedelje

Alo pre 5 sati
Evo gde možete da date krv. Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je punoletne Beograđane da i tokom ove nedelje daju krv, što mogu učiniti u prostorijama Instituta i na više lokacija na terenu. <div id="OCM_Sidebar1_Mobile" data-ocm-ad'=""… »
Akcije davanja krvi na terenu u nekoliko beogradskih opština tokom ove sedmice

Akcije davanja krvi na terenu u nekoliko beogradskih opština tokom ove sedmice

Novi magazin pre 6 sati
Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je danas građane da tokom ove sedmice daju krv na terenima na Novom Beogradu, Paliluli, Crvenom krstu, u Rakovici, Vinči i Borči. U utorak, 14. oktobra, transfuziološki autobus za davanje krvi biće ispred zgrade… »
Poziv sugrađanima na akciju dobrovoljnog davanja krvi širom Beograda

Poziv sugrađanima na akciju dobrovoljnog davanja krvi širom Beograda

Politika pre 7 sati
Svaka doza je dragocena i predstavlja šansu za spasavanje života. Institut za transfuziju krvi Srbije upućuje iskren poziv svim punoletnim građanima i građankama Beograda da se i tokom ove nedelje odazovu humanoj akciji i daruju krv. S obzirom na… »

Euronews pre 7 sati
Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je punoletne Beograđane da i tokom ove nedelje daju krv, što mogu učiniti u prostorijama Instituta i na više lokacija na terenu. Kako je navedeno u pozivu, građani mogu dati krv u ovoj ustanovi na adresi Svetog… »

Telegraf pre 8 sati

Vesti dana »