Povezane vesti
"Sve što je izlazilo iz njegovih usta, kada otpeva, zvučalo je kao istina" Održana komemoracija frontmenu Kristala
Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970-2025) održana je danas u prostorijama Kluba SOKOJ, pred brojnim kolegama, saradnicima i poštovaocima. "On je bio ljubav mog života. Sigurna sam da ćemo se nekada sresti", poručila je emotivno i kratko… »
Održana komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu: Kad se setite Gvozdena, nasmešite se
RTS pre 4 sati
Komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970 – 2025) održana je danas u prostorijama Kluba SOKOJ, pred brojnim kolegama, saradnicima i poštovaocima. „On je bio ljubav mog života. Sigurna sam da ćemo se nekada sresti", poručila je emotivno i kratko… »
"Devedesetih je odbijao da peva depresivne pesme": Komemoracija Dejanu Gvozdenu: "Tako je tiho i nenametljivo i otišao"
Blic pre 5 sati
Komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970-2025) održana je u prostorijama Kluba SOKOJ, pred brojnim kolegama, saradnicima i poštovaocima. - On je bio ljubav mog života. Sigurna sam da ćemo se jednog dana sresti - emotivno i kratko rekla je Gvozdenova… »
Kad god se setite Gvozdena, nasmešite se
Politika pre 4 sati
U prostorijama Kluba SOKOJ održana je komemoracija posvećena preminulom muzičaru. U prostorijama Kluba SOKOJ danas je održana komemoracija posvećena prerano preminulom muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970-2025), okupivši brojne kolege, saradnike i obožavaoce… »
Odlazak dobrog čoveka i muzičara: Održana komemoracija Dejanu Gvozdenu
B92 pre 6 sati
Komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970-2025) održana je danas u prostorijama Kluba SOKOJ, pred brojnim kolegama, saradnicima i poštovaocima. "On je bio ljubav mog života. Sigurna sam da ćemo se nekada sresti", poručila je emotivno i kratko… »
Održana komemoracija Dejanu Gvozdenu, frontmenu grupe Kristali: Odlazak dobrog čoveka i muzičara
Telegraf pre 6 sati
Komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970-2025) održana je u prostorijama Kluba SOKOJ, pred brojnim kolegama, saradnicima i poštovaocima. "On je bio ljubav mog života. Sigurna sam da ćemo se nekada sresti", poručila je emotivno i kratko Gvozdenova… »
Vesti dana »

Kako je Tramp postigao dogovor za Gazu? Da li je na vidiku rešenje za Ukrajinu?
Euronews pre 2 satajoš 160 povezanih

Hamas oslobodio sve žive taoce, Izrael pustio na slobodu palestinske zatvorenike
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih

EU u Srbiji i S.Makedoniji otvara centre za razvoj veštačke inteligencije
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih

Kapiten Srbije veruje u bolje dane! Aleksandar Mitrović optimista nakon debkla od Albanije!
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih