Повезане вести

"Све што је излазило из његових уста, када отпева, звучало је као истина" Одржана комеморација фронтмену Кристала

"Све што је излазило из његових уста, када отпева, звучало је као истина" Одржана комеморација фронтмену Кристала

Дневник 13.10.2025
БЕОГРАД: Комеморација музичару Дејану Гвоздену (1970-2025) одржана је данас у просторијама Клуба СОКОЈ, пред бројним колегама, сарадницима и поштоваоцима. "Он је био љубав мог живота. Сигурна сам да ћемо се некада срести"… »
Одржана комеморација музичару Дејану Гвоздену: Кад се сетите Гвоздена, насмешите се

Одржана комеморација музичару Дејану Гвоздену: Кад се сетите Гвоздена, насмешите се

РТС 13.10.2025
Комеморација музичару Дејану Гвоздену (1970 – 2025) одржана је данас у просторијама Клуба СОКОЈ, пред бројним колегама, сарадницима и поштоваоцима. „Он је био љубав мог живота. Сигурна сам да ћемо се некада срести", поручила је… »
"Деведесетих је одбијао да пева депресивне песме": Комеморација Дејану Гвоздену: "Тако је тихо и ненаметљиво и отишао"

"Деведесетих је одбијао да пева депресивне песме": Комеморација Дејану Гвоздену: "Тако је тихо и ненаметљиво и отишао"

Блиц 13.10.2025
Комеморација музичару Дејану Гвоздену (1970-2025) одржана је у просторијама Клуба СОКОЈ, пред бројним колегама, сарадницима и поштоваоцима. - Он је био љубав мог живота. Сигурна сам да ћемо се једног дана срести - емотивно и… »
Кад год се сетите Гвоздена, насмешите се

Кад год се сетите Гвоздена, насмешите се

Политика 13.10.2025
У просторијама Клуба СОКОЈ одржана је комеморација посвећена преминулом музичару. У просторијама Клуба СОКОЈ данас је одржана комеморација посвећена прерано преминулом музичару Дејану Гвоздену (1970-2025), окупивши бројне колеге… »
Одлазак доброг човека и музичара: Одржана комеморација Дејану Гвоздену

Одлазак доброг човека и музичара: Одржана комеморација Дејану Гвоздену

Б92 13.10.2025
Комеморација музичару Дејану Гвоздену (1970-2025) одржана је данас у просторијама Клуба СОКОЈ, пред бројним колегама, сарадницима и поштоваоцима. "Он је био љубав мог живота. Сигурна сам да ћемо се некада срести", поручила је… »
Одржана комеморација Дејану Гвоздену, фронтмену групе Кристали: Одлазак доброг човека и музичара

Одржана комеморација Дејану Гвоздену, фронтмену групе Кристали: Одлазак доброг човека и музичара

Телеграф 13.10.2025
Комеморација музичару Дејану Гвоздену (1970-2025) одржана је у просторијама Клуба СОКОЈ, пред бројним колегама, сарадницима и поштоваоцима. "Он је био љубав мог живота. Сигурна сам да ћемо се некада срести", поручила је емотивно… »

Вести дана »