Повезане вести
"Све што је излазило из његових уста, када отпева, звучало је као истина" Одржана комеморација фронтмену Кристала
Дневник 13.10.2025
БЕОГРАД: Комеморација музичару Дејану Гвоздену (1970-2025) одржана је данас у просторијама Клуба СОКОЈ, пред бројним колегама, сарадницима и поштоваоцима. "Он је био љубав мог живота. Сигурна сам да ћемо се некада срести"… »
Одржана комеморација музичару Дејану Гвоздену: Кад се сетите Гвоздена, насмешите се
РТС 13.10.2025
Комеморација музичару Дејану Гвоздену (1970 – 2025) одржана је данас у просторијама Клуба СОКОЈ, пред бројним колегама, сарадницима и поштоваоцима. „Он је био љубав мог живота. Сигурна сам да ћемо се некада срести", поручила је… »
"Деведесетих је одбијао да пева депресивне песме": Комеморација Дејану Гвоздену: "Тако је тихо и ненаметљиво и отишао"
Блиц 13.10.2025
Комеморација музичару Дејану Гвоздену (1970-2025) одржана је у просторијама Клуба СОКОЈ, пред бројним колегама, сарадницима и поштоваоцима. - Он је био љубав мог живота. Сигурна сам да ћемо се једног дана срести - емотивно и… »
Кад год се сетите Гвоздена, насмешите се
Политика 13.10.2025
У просторијама Клуба СОКОЈ одржана је комеморација посвећена преминулом музичару. У просторијама Клуба СОКОЈ данас је одржана комеморација посвећена прерано преминулом музичару Дејану Гвоздену (1970-2025), окупивши бројне колеге… »
Одлазак доброг човека и музичара: Одржана комеморација Дејану Гвоздену
Б92 13.10.2025
Комеморација музичару Дејану Гвоздену (1970-2025) одржана је данас у просторијама Клуба СОКОЈ, пред бројним колегама, сарадницима и поштоваоцима. "Он је био љубав мог живота. Сигурна сам да ћемо се некада срести", поручила је… »
Одржана комеморација Дејану Гвоздену, фронтмену групе Кристали: Одлазак доброг човека и музичара
Телеграф 13.10.2025
Комеморација музичару Дејану Гвоздену (1970-2025) одржана је у просторијама Клуба СОКОЈ, пред бројним колегама, сарадницима и поштоваоцима. "Он је био љубав мог живота. Сигурна сам да ћемо се некада срести", поручила је емотивно… »
Вести дана »
Премијер Мацут: У Мајданпеку прорадио далековод, струја ускоро у свим деловима града
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Ухапшен отац малолетника (16) који је на Божић упуцао бабу и деду на Звездари: Ево за шта се терети!
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Жена је ложила ватру, па комшији запалила стан. Велики пожар у згради у Мајданпеку, 20 људи завршило у болници
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана