Povezane vesti

"Sve što je izlazilo iz njegovih usta, kada otpeva, zvučalo je kao istina" Održana komemoracija frontmenu Kristala

"Sve što je izlazilo iz njegovih usta, kada otpeva, zvučalo je kao istina" Održana komemoracija frontmenu Kristala

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970-2025) održana je danas u prostorijama Kluba SOKOJ, pred brojnim kolegama, saradnicima i poštovaocima. "On je bio ljubav mog života. Sigurna sam da ćemo se nekada sresti", poručila je emotivno i kratko… »
Održana komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu: Kad se setite Gvozdena, nasmešite se

Održana komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu: Kad se setite Gvozdena, nasmešite se

RTS pre 4 sati
Komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970 – 2025) održana je danas u prostorijama Kluba SOKOJ, pred brojnim kolegama, saradnicima i poštovaocima. „On je bio ljubav mog života. Sigurna sam da ćemo se nekada sresti", poručila je emotivno i kratko… »
"Devedesetih je odbijao da peva depresivne pesme": Komemoracija Dejanu Gvozdenu: "Tako je tiho i nenametljivo i otišao"

"Devedesetih je odbijao da peva depresivne pesme": Komemoracija Dejanu Gvozdenu: "Tako je tiho i nenametljivo i otišao"

Blic pre 5 sati
Komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970-2025) održana je u prostorijama Kluba SOKOJ, pred brojnim kolegama, saradnicima i poštovaocima. - On je bio ljubav mog života. Sigurna sam da ćemo se jednog dana sresti - emotivno i kratko rekla je Gvozdenova… »
Kad god se setite Gvozdena, nasmešite se

Kad god se setite Gvozdena, nasmešite se

Politika pre 4 sati
U prostorijama Kluba SOKOJ održana je komemoracija posvećena preminulom muzičaru. U prostorijama Kluba SOKOJ danas je održana komemoracija posvećena prerano preminulom muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970-2025), okupivši brojne kolege, saradnike i obožavaoce… »
Odlazak dobrog čoveka i muzičara: Održana komemoracija Dejanu Gvozdenu

Odlazak dobrog čoveka i muzičara: Održana komemoracija Dejanu Gvozdenu

B92 pre 6 sati
Komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970-2025) održana je danas u prostorijama Kluba SOKOJ, pred brojnim kolegama, saradnicima i poštovaocima. "On je bio ljubav mog života. Sigurna sam da ćemo se nekada sresti", poručila je emotivno i kratko… »
Održana komemoracija Dejanu Gvozdenu, frontmenu grupe Kristali: Odlazak dobrog čoveka i muzičara

Održana komemoracija Dejanu Gvozdenu, frontmenu grupe Kristali: Odlazak dobrog čoveka i muzičara

Telegraf pre 6 sati
Komemoracija muzičaru Dejanu Gvozdenu (1970-2025) održana je u prostorijama Kluba SOKOJ, pred brojnim kolegama, saradnicima i poštovaocima. "On je bio ljubav mog života. Sigurna sam da ćemo se nekada sresti", poručila je emotivno i kratko Gvozdenova… »

Vesti dana »