Povezane vesti
"Rekla si da će mi decu pojesti rak i da će doživeti saobraćajku" Kačavenda otkrila stravične detalje o Miljani Kulić…
Alo pre 30 dana
Milena Kačavenda šokirala pričom i Miljani Kulić. Ovonedeljna vođa, Milena Kačavenda, tokom podele budžeta komentarisala je svoje cimere, a tom prilikom oštro je udarila na Uroša Stanića i otkrila šokantne detalje o Miljani Kulić. Urošu je dodelila mali… »
"Rekla si da će mi decu pojesti rak i da će doživeti saobraćajku": Milena Kačavenda šokirala pričom i Miljani Kulić: Jezive…
Blic pre 30 dana
Ovonedeljni vođa Milena Kačavenda tokom podele budžeta komentarisala je cimere, a tom prilikom udarila je na Uroša Stanića, te je otkrila i šok detalje o Miljani Kulić. Ona je Urošu dodelila mali budžet, a zatim navela da je zao. - Uroše, naš sukob je… »
"Rekla si da će moje sinove rak da pojede, da dožive saobraćajku" Kačavenda se suočila sa Miljanom, šokirala
Telegraf pre 30 dana
Ovonedeljni vođa Milena Kačavenda tokom podele budžeta komentarisala je cimere, a tom prilikom udarila je na Uroša Stanića, te je otkrila i šok detalje o Miljani Kulić. Ona je Urošu dodelila mali budžet, a zatim navela da je zao. - Uroše, naš sukob je… »
Vesti dana »
Šabić: Kriminalnom kombinacijom Brnabić i SVM sabotiran izbor u kategoriji saveta nacionalnih manjina
N1 Info pre 1 satjoš 80 povezanih
Prevezena u privatnu bolnicu Dijana Hrka u pratnji veterana napustila mesto na kojem je 11 dana štrajkovala glađu (video)
Dnevnik pre 18 minutajoš 27 povezanih
Kragujevčani na korak od elite: Odbojkaši Radničkog se plasirali u poslednje kolo kvalifikacija za LŠ
Kurir pre 18 minutajoš 33 povezane
Antonijević o funkciji Poverenika: Veliki zadatak za nezavisnu instituciju, prioriteti jasni
Beta pre 1 satjoš 21 povezana