Povezane vesti
"Rekla si da će mi decu pojesti rak i da će doživeti saobraćajku" Kačavenda otkrila stravične detalje o Miljani Kulić…
Alo pre 1 sat
Milena Kačavenda šokirala pričom i Miljani Kulić. Ovonedeljna vođa, Milena Kačavenda, tokom podele budžeta komentarisala je svoje cimere, a tom prilikom oštro je udarila na Uroša Stanića i otkrila šokantne detalje o Miljani Kulić. Urošu je dodelila mali… »
"Rekla si da će mi decu pojesti rak i da će doživeti saobraćajku": Milena Kačavenda šokirala pričom i Miljani Kulić: Jezive…
Blic pre 4 sati
Ovonedeljni vođa Milena Kačavenda tokom podele budžeta komentarisala je cimere, a tom prilikom udarila je na Uroša Stanića, te je otkrila i šok detalje o Miljani Kulić. Ona je Urošu dodelila mali budžet, a zatim navela da je zao. - Uroše, naš sukob je… »
"Rekla si da će moje sinove rak da pojede, da dožive saobraćajku" Kačavenda se suočila sa Miljanom, šokirala
Telegraf pre 4 sati
Ovonedeljni vođa Milena Kačavenda tokom podele budžeta komentarisala je cimere, a tom prilikom udarila je na Uroša Stanića, te je otkrila i šok detalje o Miljani Kulić. Ona je Urošu dodelila mali budžet, a zatim navela da je zao. - Uroše, naš sukob je… »
Vesti dana »

Sarkozi ide u zatvor: Bivši predsednik Francuske osuđen zbog libijske afere: Evo koliko će robijati
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Sutra sednica skupštinskog odbora na kojoj će se raspravljati o listi ovlašćenih predlagača i kandidata za članove Saveta REM-a
Danas pre 1 satjoš 2 povezane