Povezane vesti

Tamara Milutinović iskreno o venčanju Uroša Živkovića! Progovorila o njegovoj supruzi: Dobro se snašla u ulozi majke i žene!…

Tamara Milutinović iskreno o venčanju Uroša Živkovića! Progovorila o njegovoj supruzi: Dobro se snašla u ulozi majke i žene!…

Kurir pre 6 sati
Pevačica Tamara Milutinović, ujedno i bliska prijateljica mladoženje Uroša Živkovića, večeras je sa suprugom, fudbalerom Darkom Jevtićem, stigla na gala svadbeno slavlje koje je okupilo brojna poznata lica. Vidno raspoložena, Tamara je naglasila koliko… »
Tamara Milutinović iskreno o venčanju Uroša Živkovića: Progovorila o njegovoj supruzi - "Dobro se snašla u ulozi majke i žene"…

Tamara Milutinović iskreno o venčanju Uroša Živkovića: Progovorila o njegovoj supruzi - "Dobro se snašla u ulozi majke i žene"…

Večernje novosti pre 6 sati
POPULARNA pevačica Tamara Milutinović, ujedno i bliska prijateljica mladoženje Uroša Živkovića, večeras je sa suprugom, fudbalerom Darkom Jevtićem, stigla na gala svadbeno slavlje koje je okupilo brojna poznata lica. Foto: Novosti Vidno raspoložena… »
"Smem da popijem, kad primetim da sam preterala.." Tamara otkrila istinu o ženi Uroša Živkovića

"Smem da popijem, kad primetim da sam preterala.." Tamara otkrila istinu o ženi Uroša Živkovića

Telegraf pre 6 sati
Pevačica i dobra prijateljica Uroša Živkovića, Tamara Milutinović je sa suprugom Darkom Jevtićem večeras došla na njegovu gala svadbu. Tamara je uzbuđeno, na početku rekla da je veoma bliska sa Urošem i da će večeras malo i da se opusti. - Mi živimo za… »

Vesti dana »