Povezane vesti
Kineski, ruski i iranski špijuni ciljaju britanske političare? Obaveštajna služba izdala jezivo upozorenje
Mondo pre 24 sata
Britanska obaveštajna služba za unutrašnje poslove MI5 izdala je danas javno upozorenje britanskim političarima da su "na meti špijuna iz Kine, Rusije i Irana", javlja Reuters. Upozorenje je stiglo nedelju dana nakon što su tužioci saopštili da su morali… »
"Pazite s kim razgovarate"; Upozorenje iz Londona - političari u panici
B92 pre 24 sata
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da… »
MI5 upozorio britanske poslanike da su mete špijuna iz Kine, Rusije i Irana
Radio 021 pre 24 sata
Britanska obaveštajna služba MI5 javno je upozorila britanske poslanike da su "mete špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje". Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da obustave… »
MI5 upozorio britanske poslanike da su mete ruskog i kineskog špijuniranja
N1 Info pre 1 dan
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da obustave… »
MI5 upozorio britanske poslanike da su mete ruskog i kineskog špijuniranja
Euronews pre 24 sata
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da… »
Britanska obaveštajna agencija upozorila britanske poslanike da su mete špijuniranja
Politika pre 1 dan
London i Peking su više puta razmenjivali optužbe za špijunažu. LONDON – Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje… »
Mi5 hitno upozorio britanske poslanike: Špijuni iz ovih zemalja vas prate
Alo pre 1 dan
Mi5 hitno upozorio britanske poslanike: Špijuni iz ovih zemalja vas prate
Večernje novosti pre 1 dan
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Arhiva Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali… »
Britanski poslanici na meti ruskog i kineskog špijuniranja: Upozorenje obaveštajne službe MI5
Telegraf pre 1 dan
Vesti dana »

"Dobra prilika za razmenu mišljenja": Ivica Dačić se u Londonu sastao sa kolegama iz regiona
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Informacija je lažna i plasirana sa političkim ciljem": Oglasio se Dačić o navodnoj otmici i nasilju nad studentkinjom Poljoprivrednog fakulteta od strane policije i najavio detaljnu istragu (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Halid Muslimović proglašen krivim, preti mu kazna zatvora: Pevač bivšoj partnerki naneo telesne povrede, doneta presuda
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Zvezda srušila tradiciju i lidera Evrolige na novom debiju Saše Obradovića
Danas pre 1 satjoš 1 povezana