Povezane vesti
Kineski, ruski i iranski špijuni ciljaju britanske političare? Obaveštajna služba izdala jezivo upozorenje
Mondo 13.10.2025
Britanska obaveštajna služba za unutrašnje poslove MI5 izdala je danas javno upozorenje britanskim političarima da su "na meti špijuna iz Kine, Rusije i Irana", javlja Reuters. Upozorenje je stiglo nedelju dana nakon što su tužioci saopštili da su morali… »
"Pazite s kim razgovarate"; Upozorenje iz Londona - političari u panici
B92 13.10.2025
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da… »
MI5 upozorio britanske poslanike da su mete špijuna iz Kine, Rusije i Irana
Radio 021 13.10.2025
Britanska obaveštajna služba MI5 javno je upozorila britanske poslanike da su "mete špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje". Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da obustave… »
MI5 upozorio britanske poslanike da su mete ruskog i kineskog špijuniranja
N1 Info 13.10.2025
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da obustave… »
MI5 upozorio britanske poslanike da su mete ruskog i kineskog špijuniranja
Euronews 13.10.2025
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da… »
Britanska obaveštajna agencija upozorila britanske poslanike da su mete špijuniranja
Politika 13.10.2025
London i Peking su više puta razmenjivali optužbe za špijunažu. LONDON – Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje… »
Mi5 hitno upozorio britanske poslanike: Špijuni iz ovih zemalja vas prate
Alo 13.10.2025
Mi5 hitno upozorio britanske poslanike: Špijuni iz ovih zemalja vas prate
Večernje novosti 13.10.2025
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Arhiva Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali… »
Britanski poslanici na meti ruskog i kineskog špijuniranja: Upozorenje obaveštajne službe MI5
Telegraf 13.10.2025
Vesti dana »
Vučić objavio dobru vest: Dobijamo ugovor sa Rusijom - imaćemo sigurno povoljan gas do leta
Sputnik pre 27 minutajoš 25 povezanih
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane
Davidovac pred Barselonu: Oni su iskusna ekipa, ali mi smo u dobrom ritmu...
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih
Selektor Srbije Hose Ignasio Prades: I dalje je sve u našim rukama; Katarina Krpež Šlezak: Previše početničkih grešaka
Dnevnik pre 38 minutajoš 49 povezanih