Povezane vesti

Kineski, ruski i iranski špijuni ciljaju britanske političare? Obaveštajna služba izdala jezivo upozorenje

Kineski, ruski i iranski špijuni ciljaju britanske političare? Obaveštajna služba izdala jezivo upozorenje

Mondo pre 24 sata
Britanska obaveštajna služba za unutrašnje poslove MI5 izdala je danas javno upozorenje britanskim političarima da su "na meti špijuna iz Kine, Rusije i Irana", javlja Reuters. Upozorenje je stiglo nedelju dana nakon što su tužioci saopštili da su morali… »
"Pazite s kim razgovarate"; Upozorenje iz Londona - političari u panici

"Pazite s kim razgovarate"; Upozorenje iz Londona - političari u panici

B92 pre 24 sata
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da… »
MI5 upozorio britanske poslanike da su mete špijuna iz Kine, Rusije i Irana

MI5 upozorio britanske poslanike da su mete špijuna iz Kine, Rusije i Irana

Radio 021 pre 24 sata
Britanska obaveštajna služba MI5 javno je upozorila britanske poslanike da su "mete špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje". Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da obustave… »
MI5 upozorio britanske poslanike da su mete ruskog i kineskog špijuniranja

N1 Info pre 1 dan
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da obustave… »

Euronews pre 24 sata
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da… »
Britanska obaveštajna agencija upozorila britanske poslanike da su mete špijuniranja

Britanska obaveštajna agencija upozorila britanske poslanike da su mete špijuniranja

Politika pre 1 dan
London i Peking su više puta razmenjivali optužbe za špijunažu. LONDON – Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje… »
Mi5 hitno upozorio britanske poslanike: Špijuni iz ovih zemalja vas prate

Alo pre 1 dan

Večernje novosti pre 1 dan
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Arhiva Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali… »
Britanski poslanici na meti ruskog i kineskog špijuniranja: Upozorenje obaveštajne službe MI5

Britanski poslanici na meti ruskog i kineskog špijuniranja: Upozorenje obaveštajne službe MI5

Telegraf pre 1 dan

Vesti dana »