Повезане вести
Станија у центру скандала: Због гостовања у емисији настао колапс, Асминова породица жестоко реаговала
Мондо пре 24 дана
Бивша ријалити учесница и старлета Станија Добројевић пре два дана први пут се појавила пред камерама након што ју је Асмин Дурџић јавно оставио. Добројевићева је у емисији код Душице Јаковљевић и Дарка Танасијевића између… »
"Пустићу их да покажу ко су, па онда ћу ја да проговорим" Станија запретила Асминовој породици, спремна да их раскринка потпуно…
Ало пре 25 дана
Станија узвратила жестоко Асминовом оцу. Отац Асмина Дурџића, Мустафа Дурџић, јавно је истакао да га је потенцијална снајка, старлета Станија Добројевић, разочарала, а сада се тим поводом огласила. Наиме, у синоћној емисији… »
"Пустићу их да покажу ко су, па онда ћу ја да проговорим": Станија узвратила жестоко Асминовом оцу, ево шта му је поручила…
Блиц пре 25 дана
Отац Асмина Дурџића истакао је јавно да га је потенцијална снајка Станија Добројевић разочарала, а сада се тим поводом огласила и старлета. Наиме, у синоћној емисији укључила се Нада Ружањи, бака учесника "Елите" Нериа Бориса… »
"Тражио је да се врати мени": Анели о Асмину и Станији, старлети неће бити добро: "Тако се предомишљао и са мном као са њом"…
Блиц пре 25 дана
Анели Ахмић, бивша учесница "Елите", огласила се након што је њен бивши свекар Мустафа Дурџић данас прозивао Асминову садашњу девојку, Станију Добројевић. - Муштулук више не вреди. Једна старлета којој је досадно слушати причу… »
"Станија је моје велико разочарање": Обрт! Асминов отац потпуно променио мишљење - Мустафа каже: "Једна старлета..."
Блиц пре 25 дана
Мустафа Дурџић, отац такмичара "Елите 9" Асмина Дурџића Алибабе, здушно је подржавао везу свог сина и старлете Станије Добројевић. Међутим, Мустафа је о њој, коју је на сва звона хвалио, драстично променио мишљење. Синоћ се… »
Вести дана »
Београд: Због радова на трамвајским шинама, у Булевару краља Александра измене у саобраћају до 10. новембра
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Времеплов: Умро српски писац Милутин Бојић, аутор поеме "Плава гробница"
РТВ пре 1 сатјош 1 повезана
Кишан и ветровит дан пред нама: Највиша дневна температура 14 степени
Телеграф пре 18 минутајош 2 повезане
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 6 сатијош 1 повезана