Povezane vesti

"Pustiću ih da pokažu ko su, pa onda ću ja da progovorim" Stanija zapretila Asminovoj porodici, spremna da ih raskrinka potpuno…

"Pustiću ih da pokažu ko su, pa onda ću ja da progovorim" Stanija zapretila Asminovoj porodici, spremna da ih raskrinka potpuno…

Alo pre 4 sati
Stanija uzvratila žestoko Asminovom ocu. Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić, javno je istakao da ga je potencijalna snajka, starleta Stanija Dobrojević, razočarala, a sada se tim povodom oglasila. Naime, u sinoćnoj emisiji Elita telefonskim putem se… »
"Pustiću ih da pokažu ko su, pa onda ću ja da progovorim": Stanija uzvratila žestoko Asminovom ocu, evo šta mu je poručila…

"Pustiću ih da pokažu ko su, pa onda ću ja da progovorim": Stanija uzvratila žestoko Asminovom ocu, evo šta mu je poručila…

Blic pre 6 sati
Otac Asmina Durdžića istakao je javno da ga je potencijalna snajka Stanija Dobrojević razočarala, a sada se tim povodom oglasila i starleta. Naime, u sinoćnoj emisiji uključila se Nada Ružanji, baka učesnika "Elite" Neria Borisa Ružanjija, gde je s… »
"Tražio je da se vrati meni": Aneli o Asminu i Staniji, starleti neće biti dobro: "Tako se predomišljao i sa mnom kao sa njom"…

"Tražio je da se vrati meni": Aneli o Asminu i Staniji, starleti neće biti dobro: "Tako se predomišljao i sa mnom kao sa njom"…

Blic pre 7 sati
Aneli Ahmić, bivša učesnica "Elite", oglasila se nakon što je njen bivši svekar Mustafa Durdžić danas prozivao Asminovu sadašnju devojku, Staniju Dobrojević. - Muštuluk više ne vredi. Jedna starleta kojoj je dosadno slušati priču koju mama Nada priča o… »
"Stanija je moje veliko razočaranje": Obrt! Asminov otac potpuno promenio mišljenje - Mustafa kaže: "Jedna starleta..."

"Stanija je moje veliko razočaranje": Obrt! Asminov otac potpuno promenio mišljenje - Mustafa kaže: "Jedna starleta..."

Blic pre 8 sati
Mustafa Durdžić, otac takmičara "Elite 9" Asmina Durdžića Alibabe, zdušno je podržavao vezu svog sina i starlete Stanije Dobrojević. Međutim, Mustafa je o njoj, koju je na sva zvona hvalio, drastično promenio mišljenje. Sinoć se telefonskim putem u… »

Vesti dana »