Povezane vesti
"Pustiću ih da pokažu ko su, pa onda ću ja da progovorim" Stanija zapretila Asminovoj porodici, spremna da ih raskrinka potpuno…
Alo pre 4 sati
Stanija uzvratila žestoko Asminovom ocu. Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić, javno je istakao da ga je potencijalna snajka, starleta Stanija Dobrojević, razočarala, a sada se tim povodom oglasila. Naime, u sinoćnoj emisiji Elita telefonskim putem se… »
"Pustiću ih da pokažu ko su, pa onda ću ja da progovorim": Stanija uzvratila žestoko Asminovom ocu, evo šta mu je poručila…
Blic pre 6 sati
Otac Asmina Durdžića istakao je javno da ga je potencijalna snajka Stanija Dobrojević razočarala, a sada se tim povodom oglasila i starleta. Naime, u sinoćnoj emisiji uključila se Nada Ružanji, baka učesnika "Elite" Neria Borisa Ružanjija, gde je s… »
"Tražio je da se vrati meni": Aneli o Asminu i Staniji, starleti neće biti dobro: "Tako se predomišljao i sa mnom kao sa njom"…
Blic pre 7 sati
Aneli Ahmić, bivša učesnica "Elite", oglasila se nakon što je njen bivši svekar Mustafa Durdžić danas prozivao Asminovu sadašnju devojku, Staniju Dobrojević. - Muštuluk više ne vredi. Jedna starleta kojoj je dosadno slušati priču koju mama Nada priča o… »
"Stanija je moje veliko razočaranje": Obrt! Asminov otac potpuno promenio mišljenje - Mustafa kaže: "Jedna starleta..."
Blic pre 8 sati
Mustafa Durdžić, otac takmičara "Elite 9" Asmina Durdžića Alibabe, zdušno je podržavao vezu svog sina i starlete Stanije Dobrojević. Međutim, Mustafa je o njoj, koju je na sva zvona hvalio, drastično promenio mišljenje. Sinoć se telefonskim putem u… »
Vesti dana »

Bela kuća objavila šta je to Tramp potpisao na mirovnom samitu u Egiptu
Telegraf pre 5 satijoš 6 povezanih

Bivši ambasador Crne Gore teško povređen u saobraćajnoj nesreći na auto-putu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Sarkozi ide u zatvor: Bivši predsednik Francuske osuđen zbog libijske afere: Evo koliko će robijati
Blic pre 8 satijoš 1 povezana