Povezane vesti

Jelena Dokić nije bila na očevoj sahrani: "Ne praštam mu"

Jelena Dokić nije bila na očevoj sahrani: "Ne praštam mu"

B92 pre 3 sata
Bivša teniserka Jelena Dokić otkrila je zašto nije bila na očevoj sahrani u maju ove godine. Damir Dokić je preminuo u 66. godini, a sahrani u Vrdniku nije prisustvovala ćerka Jelena. "Moram da se pomirim sa tim, zapravo da prihvatim da me on nije voleo… »
Prva ispovest Jelene Dokić nakon smrti oca: "To ne radiš detetu ako ga voliš" VIDEO

Prva ispovest Jelene Dokić nakon smrti oca: "To ne radiš detetu ako ga voliš" VIDEO

B92 pre 6 sati
Nekad četvrta teniserka sveta Jelena Dokić otkrila je da li je ocu Damiru pre smrti oprostila što ju je zlostavljao. Jelena Dokić je mnogo razmišljala o maltretiranju i batinama koje je pretrpela kao dete od svog oca Damira i zaključila je: "Znam da me… »
"Ne, opraštam mu"! Oglasila se Jelena Dokić i otkrila zbog čega nije došla na sahranu oca Damira

"Ne, opraštam mu"! Oglasila se Jelena Dokić i otkrila zbog čega nije došla na sahranu oca Damira

Večernje novosti pre 9 sati
Jelena Dokić nije bila na sahrani svog oca, a sada je prvi put progovorila o tome. Foto arhiva VN Nekadašnja teniserkaje otkrila da je nekoliko puta pokušala da se pomiri sa ocem Damirom, ali da nije uspela. - Moram da se pomirim sa tim, zapravo da… »
Jelena Dokić o očevoj sahrani: Brutalno me tukao, nisam oprostila

Jelena Dokić o očevoj sahrani: Brutalno me tukao, nisam oprostila

Sport klub pre 10 sati
Jelena Dokić, bivša teniserka srpskog porekla, prvi put je javno govorila o tome zašto nije prisustvovala sahrani svog oca Damira, koji je preminuo u maju 2025. godine. Njeno odsustvo nije bilo iznenađenje, s obzirom na to da je njihov odnos godinama bio… »
"Rekao mi je da bi me ponovo zlostavljao!" Jelena Dokić otkrila zašto nije otišla na očevu sahranu: Ne opraštam mu, ali...

"Rekao mi je da bi me ponovo zlostavljao!" Jelena Dokić otkrila zašto nije otišla na očevu sahranu: Ne opraštam mu, ali...

Kurir pre 11 sati
Damir je preminuo u maju 2025. godine, a sahranjen je 22. maja na groblju u Vrdniku. Jelena nije došla na sahranu, što nije predstavljalo veliko iznenađenje, s obzirom na to da je dobro poznato kakav odnos su imali. Jelena Dokić je više puta govorila o… »
„Već sa 10 godina sam bila brutalno pretučena, rekao je da bi to ponovo uradio“: Emotivna Jelena Dokić otkrila zbog čega nije…

„Već sa 10 godina sam bila brutalno pretučena, rekao je da bi to ponovo uradio“: Emotivna Jelena Dokić otkrila zbog čega nije…

Nova pre 11 sati
Jelena Dokić, bivša teniserka srpskog porekla, prvi put je javno govorila o tome zašto nije prisustvovala sahrani svog oca Damira, koji je preminuo u maju 2025. godine. Njeno odsustvo nije izazvalo veliko iznenađenje, s obzirom na to da je njihov odnos… »

Vesti dana »