Povezane vesti
„Čekaj me tamo gde vreme ne postoji“: Devojka povređena u nesreći kod Sajma pre skoro mesec dana podlegla povredama
Nova pre 11 sati
Sofija Tasić (20) iz Užica, podlegla je povredama koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Sajma 21. septembra, piše Blic. U nesreći su učestvovala dva automobila, a pet osoba je tada povređeno. Od Sofije se oprostila njena… »
Preminula Sofija (20) iz Užica posle mesec dana borbe: Podlegla povredama koje je zadobila u nesreći kod Sajma
Mondo pre 11 sati
Sofija Tasić (20) iz Užica, preminula je nakon zadobijenih povreda u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Sajma 21. septembra. U nesreći su učestvovala dva automobila, a pet osoba je tada povređeno. Od Sofije se oprostila njena drugarica na Tik… »
Tužan oproštaj od nastradale sofije "Čekaj me tamo gde vreme ne postoji"
Alo pre 12 sati
Tužna vest je stigla u Užice. Mlada Sofija T. (20) iz Užica preminula je juče, nakon što je 21. septembra ove godine doživela teške povrede u saobraćajnoj nesreći. Ona je jedna od petoro povređenih Užičana u sudaru dva automobila kod beogradskog Sajma… »
Ovo je lepa Sofija iz Užica, prva žrtva jezivog udesa kod Sajma: 22 dana se borila za život kao lavica!
Telegraf pre 11 sati
Detalji nezgode. Sofija Tasić (20) iz Užica, podlegla je povredama koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila 21. septembra ove godine kod Beogradskog sajma. U nesreći su učestvovala dva automobila, a šest osoba je tada povređeno. U… »
"Čekaj me tamo gde vreme ne: Postoji..." Preminula Sofija (20) koja je teško povređena u nesreći kod Sajma: Lekari joj se…
Blic pre 13 sati
Sofija Tasić (20) iz Užica, podlegla je povredama koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Sajma 21.septembra. U nesreći su učestvovala dva automobila, a pet osoba je tada povređeno. Od Sofije se oprostila njena drugarica na Tik… »
"Čekaj me tamo gde vreme ne postoji" Užice zavijeno u crno, preminula lepa Sofija (20), jedna od petoro Užičana povređenih u…
Kurir pre 13 sati
Ona je jedna od petoro povređenih Užičana u sudaru dva automobila kod beogradskog Sajma. Od nje se na Tik-Toku oprostila njena drugarica Tara potresnom porukom. I ona je te kobne noći bila sa njom u automobilu i koja je takođe završila u Urgentnom centru… »
Vesti dana »

Gimnazija Sveti Sava stupila u blokadu u znak podrške Petoj gimnaziji
Beta pre 6 satijoš 42 povezane

Dekan Poljoprivrednog: Obavešteni smo o tvrdnjama da je naša studentkinja doživela torturu, oglasićemo se narednih dana
N1 Info pre 5 satijoš 17 povezanih

Nvora prekinuo seriju Žalgirisa, Zvezda upisala drugu pobedu u Evroligi
RTS pre 14 minutajoš 79 povezanih