Povezane vesti

„Čekaj me tamo gde vreme ne postoji“: Devojka povređena u nesreći kod Sajma pre skoro mesec dana podlegla povredama

„Čekaj me tamo gde vreme ne postoji“: Devojka povređena u nesreći kod Sajma pre skoro mesec dana podlegla povredama

Nova pre 11 sati
Sofija Tasić (20) iz Užica, podlegla je povredama koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Sajma 21. septembra, piše Blic. U nesreći su učestvovala dva automobila, a pet osoba je tada povređeno. Od Sofije se oprostila njena… »
Preminula Sofija (20) iz Užica posle mesec dana borbe: Podlegla povredama koje je zadobila u nesreći kod Sajma

Preminula Sofija (20) iz Užica posle mesec dana borbe: Podlegla povredama koje je zadobila u nesreći kod Sajma

Mondo pre 11 sati
Sofija Tasić (20) iz Užica, preminula je nakon zadobijenih povreda u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Sajma 21. septembra. U nesreći su učestvovala dva automobila, a pet osoba je tada povređeno. Od Sofije se oprostila njena drugarica na Tik… »
Tužan oproštaj od nastradale sofije "Čekaj me tamo gde vreme ne postoji"

Tužan oproštaj od nastradale sofije "Čekaj me tamo gde vreme ne postoji"

Alo pre 12 sati
Tužna vest je stigla u Užice. Mlada Sofija T. (20) iz Užica preminula je juče, nakon što je 21. septembra ove godine doživela teške povrede u saobraćajnoj nesreći. Ona je jedna od petoro povređenih Užičana u sudaru dva automobila kod beogradskog Sajma… »
Ovo je lepa Sofija iz Užica, prva žrtva jezivog udesa kod Sajma: 22 dana se borila za život kao lavica!

Ovo je lepa Sofija iz Užica, prva žrtva jezivog udesa kod Sajma: 22 dana se borila za život kao lavica!

Telegraf pre 11 sati
Detalji nezgode. Sofija Tasić (20) iz Užica, podlegla je povredama koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila 21. septembra ove godine kod Beogradskog sajma. U nesreći su učestvovala dva automobila, a šest osoba je tada povređeno. U… »
"Čekaj me tamo gde vreme ne: Postoji..." Preminula Sofija (20) koja je teško povređena u nesreći kod Sajma: Lekari joj se…

"Čekaj me tamo gde vreme ne: Postoji..." Preminula Sofija (20) koja je teško povređena u nesreći kod Sajma: Lekari joj se…

Blic pre 13 sati
Sofija Tasić (20) iz Užica, podlegla je povredama koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Sajma 21.septembra. U nesreći su učestvovala dva automobila, a pet osoba je tada povređeno. Od Sofije se oprostila njena drugarica na Tik… »
"Čekaj me tamo gde vreme ne postoji" Užice zavijeno u crno, preminula lepa Sofija (20), jedna od petoro Užičana povređenih u…

"Čekaj me tamo gde vreme ne postoji" Užice zavijeno u crno, preminula lepa Sofija (20), jedna od petoro Užičana povređenih u…

Kurir pre 13 sati
Ona je jedna od petoro povređenih Užičana u sudaru dva automobila kod beogradskog Sajma. Od nje se na Tik-Toku oprostila njena drugarica Tara potresnom porukom. I ona je te kobne noći bila sa njom u automobilu i koja je takođe završila u Urgentnom centru… »

Vesti dana »