Povezane vesti

Tramp o Orbanu: Šta američki predsednik zapravo misli o mađarskom premijeru

Tramp o Orbanu: Šta američki predsednik zapravo misli o mađarskom premijeru

NIN pre 13 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nazvao je mađarskog premijera Viktora Orbana "fantastičnim" liderom, tokom konferencije o miru u Gazi održane u egipatskom letovalištu Šarm el Šeik i dodao da ga podržava u potpunosti. Na Fejsbuk… »
"Ja sam jedini koji se računa": Tramp se usred govora obratio Orbanu, evropski lideri prasnuli u smeh

"Ja sam jedini koji se računa": Tramp se usred govora obratio Orbanu, evropski lideri prasnuli u smeh

Mondo pre 13 sati
Tokom konferencije o miru u Gazi održane u egipatskom letovalištu Šarm el Šeik predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nazvao je mađarskog premijera Viktora Orbana "fantastičnim" liderom i dodao da ga podržava u potpunosti. Na Fejsbuk… »
Tramp "prozvao" Orbana pred novinarima, svi prasnuli u smeh: "Znam da se mnogi ne slažu sa mnom, ali ja sam jedini bitan..."…

Tramp "prozvao" Orbana pred novinarima, svi prasnuli u smeh: "Znam da se mnogi ne slažu sa mnom, ali ja sam jedini bitan..."…

Kurir pre 14 sati
U videu objavljenom na Fejsbuk stranici mađarskog premijera, Donald Tramp je rekao: "Imamo Mađarsku (ovde). O, Viktore! ... Volimo Viktora". - Fantastičan si. Znam da se mnogi ljudi ne slažu sa mnom, ali ja sam jedini koji je važan. Orban je prisustvovao… »
Tramp Orbanu: Fantastičan si, uz tebe smo 100 odsto

Tramp Orbanu: Fantastičan si, uz tebe smo 100 odsto

RTS pre 15 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nazvao je mađarskog premijera Viktora Orbana "fantastičnim" liderom, tokom konferencije o miru u Gazi održane u egipatskom letovalištu Šarm el Šeik i dodao da ga podržava u potpunosti. Na Fejsbuk… »
Tramp o Orbanu: On je fantastičan, mnogi se ne slažu sa mnom - ali samo ja se računam

Tramp o Orbanu: On je fantastičan, mnogi se ne slažu sa mnom - ali samo ja se računam

Radio 021 pre 15 sati
Predsednik SAD Donald Tramp nazvao je mađarskog premijera Viktora Orbana "fantastičnim" liderom, tokom konferencije o miru u Gazi održane u egipatskom letovalištu Šarm el Šeik. Tramp je dodao da u potpunosti podržava Orbana. Na Fejsbuk stranici mađarskog… »
Tramp Orbanu: Ti si fantastičan, znam da se mnogi ne slažu, ali ja sam jedini koji se računa

Tramp Orbanu: Ti si fantastičan, znam da se mnogi ne slažu, ali ja sam jedini koji se računa

N1 Info pre 16 sati
Tramp u Egiptu: Orban je fantastičan, sto odsto ga podržavamo

Tramp u Egiptu: Orban je fantastičan, sto odsto ga podržavamo

Euronews pre 16 sati
"O, Viktore! Volimo Viktora. Ti si fantastičan" VIDEO

"O, Viktore! Volimo Viktora. Ti si fantastičan" VIDEO

B92 pre 15 sati
Predsednik SAD Donald Tramp nazvao je mađarskog premijera Viktora Orbana "fantastičnim" liderom, tokom konferencije o miru u Gazi održane u egipatskom letovalištu Šarm el Šeik i dodao da ga podržava u potpunosti. Na Fejsbuk stranici mađarskog premijera… »
"Volimo te Viktore" Tramp progovorio o Orbanu, pa potkačio ceo svet

"Volimo te Viktore" Tramp progovorio o Orbanu, pa potkačio ceo svet

Alo pre 16 sati
Tramp orbanu: Ti si fantastičan lider, uz tebe sam 100 odsto

Tramp orbanu: Ti si fantastičan lider, uz tebe sam 100 odsto

Večernje novosti pre 16 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nazvao je mađarskog premijera Viktora Orbana "fantastičnim" liderom, tokom konferencije o miru u Gazi održane u egipatskom letovalištu Šarm el Šeik i dodao da ga podržava u potpunosti. Foto: Profimedia… »

Vesti dana »