Повезане вести

Трамп о Орбану: Шта амерички председник заправо мисли о мађарском премијеру

Трамп о Орбану: Шта амерички председник заправо мисли о мађарском премијеру

НИН пре 28 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп назвао је мађарског премијера Виктора Орбана "фантастичним" лидером, током конференције о миру у Гази одржане у египатском летовалишту Шарм ел Шеик и додао да га подржава у… »
Трамп "прозвао" Орбана пред новинарима, сви праснули у смех: "Знам да се многи не слажу са мном, али ја сам једини битан..."…

Трамп "прозвао" Орбана пред новинарима, сви праснули у смех: "Знам да се многи не слажу са мном, али ја сам једини битан..."…

Курир пре 28 дана
У видеу објављеном на Фејсбук страници мађарског премијера, Доналд Трамп је рекао: "Имамо Мађарску (овде). О, Викторе! ... Волимо Виктора". - Фантастичан си. Знам да се многи људи не слажу са мном, али ја сам једини који је… »
"Ја сам једини који се рачуна": Трамп се усред говора обратио Орбану, европски лидери праснули у смех

"Ја сам једини који се рачуна": Трамп се усред говора обратио Орбану, европски лидери праснули у смех

Мондо пре 28 дана
Током конференције о миру у Гази одржане у египатском летовалишту Шарм ел Шеик председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп назвао је мађарског премијера Виктора Орбана "фантастичним" лидером и додао да га подржава у… »
Трамп Орбану: Фантастичан си, уз тебе смо 100 одсто

Трамп Орбану: Фантастичан си, уз тебе смо 100 одсто

РТС пре 28 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп назвао је мађарског премијера Виктора Орбана "фантастичним" лидером, током конференције о миру у Гази одржане у египатском летовалишту Шарм ел Шеик и додао да га подржава у… »
Трамп о Орбану: Он је фантастичан, многи се не слажу са мном - али само ја се рачунам

Трамп о Орбану: Он је фантастичан, многи се не слажу са мном - али само ја се рачунам

Радио 021 пре 28 дана
Председник САД Доналд Трамп назвао је мађарског премијера Виктора Орбана "фантастичним" лидером, током конференције о миру у Гази одржане у египатском летовалишту Шарм ел Шеик. Трамп је додао да у потпуности подржава Орбана. На… »
Трамп Орбану: Ти си фантастичан, знам да се многи не слажу, али ја сам једини који се рачуна

Трамп Орбану: Ти си фантастичан, знам да се многи не слажу, али ја сам једини који се рачуна

Н1 Инфо пре 28 дана
Трамп у Египту: Орбан је фантастичан, сто одсто га подржавамо

Трамп у Египту: Орбан је фантастичан, сто одсто га подржавамо

Еуроневс пре 28 дана
"О, Викторе! Волимо Виктора. Ти си фантастичан" ВИДЕО

"О, Викторе! Волимо Виктора. Ти си фантастичан" ВИДЕО

Б92 пре 28 дана
Председник САД Доналд Трамп назвао је мађарског премијера Виктора Орбана "фантастичним" лидером, током конференције о миру у Гази одржане у египатском летовалишту Шарм ел Шеик и додао да га подржава у потпуности. На Фејсбук… »
"Волимо те Викторе" Трамп проговорио о Орбану, па поткачио цео свет

"Волимо те Викторе" Трамп проговорио о Орбану, па поткачио цео свет

Ало пре 28 дана
Трамп орбану: Ти си фантастичан лидер, уз тебе сам 100 одсто

Трамп орбану: Ти си фантастичан лидер, уз тебе сам 100 одсто

Вечерње новости пре 28 дана
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп назвао је мађарског премијера Виктора Орбана "фантастичним" лидером, током конференције о миру у Гази одржане у египатском летовалишту Шарм ел Шеик и додао да га подржава у… »

Вести дана »