Povezane vesti
Tramp o Orbanu: Šta američki predsednik zapravo misli o mađarskom premijeru
NIN 14.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nazvao je mađarskog premijera Viktora Orbana "fantastičnim" liderom, tokom konferencije o miru u Gazi održane u egipatskom letovalištu Šarm el Šeik i dodao da ga podržava u potpunosti. Na Fejsbuk… »
Tramp "prozvao" Orbana pred novinarima, svi prasnuli u smeh: "Znam da se mnogi ne slažu sa mnom, ali ja sam jedini bitan..."…
Kurir 14.10.2025
U videu objavljenom na Fejsbuk stranici mađarskog premijera, Donald Tramp je rekao: "Imamo Mađarsku (ovde). O, Viktore! ... Volimo Viktora". - Fantastičan si. Znam da se mnogi ljudi ne slažu sa mnom, ali ja sam jedini koji je važan. Orban je prisustvovao… »
Tramp Orbanu: Ti si fantastičan, znam da se mnogi ne slažu, ali ja sam jedini koji se računa
N1 Info 14.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nazvao je mađarskog premijera Viktora Orbana "fantastičnim" liderom, tokom konferencije o miru u Gazi održane u egipatskom letovalištu Šarm el Šeik i dodao da ga podržava u potpunosti. Na Fejsbuk… »
Tramp u Egiptu: Orban je fantastičan, sto odsto ga podržavamo
Euronews 14.10.2025
"Volimo te Viktore" Tramp progovorio o Orbanu, pa potkačio ceo svet
Alo 14.10.2025
Vesti dana »
Mediji: Sastanak Trampa i Zelenskog u Njujorku; Kremlj: Sankcije Rusiji će otežati okončanje sukoba
RTS pre 51 minutajoš 1 povezana
Pogođen tanker u Ormuskom moreuzu! Otkriveno čiji projektil je u pitanju, povređena dva člana posade
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Jutro vedro i hladno, tokom dana naoblačenje sa kišom, na najvišim planinama i sneg: temperatura od 15 do 20
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Danas slavimo Svetog Joakima i Anu: Veruje se da ovaj običaj donosi mir, ljubav i slogu u porodicu
Mondo pre 16 minutajoš 2 povezane