Povezane vesti
"Druže, gde su ti rezultati, šta si radio?": Sin Pute Popovića odgovorio Radetu Bogdanoviću
Mondo 14.10.2025
Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović imao je novi javni nastup o kojem priča cela Srbija. Pored toga što je napao odlazećeg selektora Dragana Stojkovića Piksija i Milovana Đorića predstavio kao "najvećeg zlotvora srpskog fudbala", Bogdanović se dotakao… »
Švedska kao Srbija: Doživela sramotu, pa ostala bez selektora – san o Mundijalu i dalje živ
Nova 14.10.2025
Jon Dal Tomason smenjen je u utorak sa pozicije selektora fudbalske reprezentacije Švedske, dan nakon što je njegov tim doživeo treći poraz u četiri kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Švedska se trenutno nalazi na poslednjem mestu… »
Istina o batinama koje je popio Rade Bogdanović "Hteo si da izbaciš mog oca kao džukca iz svlačionice, a onda..."
Kurir 14.10.2025
Rade Bogdanović objasnio je da nije postao fudbalski trener, jer je dobio batine od Ljubomira Pute Popovića. Nakon što je isprozivao Dragana Stojkovića i Milovana Đorića, kritikovao srpski reprezentativni i klupski fudbal, Rade Bogdanović se dotakao i… »
Otkrio okolnosti njegovog debija: Tomislav Karadžić optužio Radeta Bogdanovića da laže!
Hot sport 14.10.2025
Progovorio o svojim primanjima kao počasni predsednik FSS-a! Usred brojnih problema koji potresaju srpski fudbal, pojavila se i tema o navodnoj plati počasnog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Tomislava Karadžića. Naime, nekadašnji reprezentativac i… »
Karadžić podsetio Bogdanovića kako je pozvan u reprezentaciju: "A što se moje plate tiče..."
Sportske.net 14.10.2025
U moru problema koji zaokupljaju srpski fudbal potkrala se i priča o plati počasnog predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića budući da je nekadašnji reprezentativac Rade Bogdanović, gostujući sinoć u emisiji " Super indirektno kod Milana… »
"Pola miliona i više" tole Karadžić brutalno odgovorio Radetu Bogdanoviću: Neka se malo bolje raspita, pa posle može da mi se…
Kurir 14.10.2025
Tomislav Karadžić, nekadašnji predsednik FSS i jedan od najmoćnijih ljudi u srpskom fudbalu, odgovorio je Radetu Bogdanoviću. Naime, Rade Bogdanović je u jednoj TV emisiji optužio Tomislava Karadžića da i posle penzionisanja prima veliki novac od strane… »
"Ušao je u svlačionicu i nokautirao me"! Zbog ove scene Rade Bogdanović ne želi da radi u srpskom fudbalu
Večernje novosti 14.10.2025
Mnogi su se često pitali zašto Rade Bogdanović, kao nekadašnji fudbaler Atletika, Verdera i reprezentacije Jugoslavije, nije ostao u fudbalu nakon kraja karijere. Foto Z. Jovanović Mačak U emisiji "Super Indirektno kod Popa i Milana" u svom… »
"Udario me dva puta pesnicom u glavu": Ko je Ljubomir Puta Popović koji je nokautirao Radeta Bogdanovića?
Mondo 14.10.2025
Nekadašnji fudbaler, a sada analitičar Rade Bogdanović je imao zavidnu igračku karijeru, a mnogi se pitaju zašto nije ostao u fudbalu. Poznat je što bez dlake na jeziku govori o situaciji na domaćim terenima, a tokom gostovanja u emisiji "Super… »
Rade Bogdanović: "Nijedan medij me više neće videti do marta"
Sportske.net 14.10.2025
Fudbalski analitičar Rade Bogdanović govorio je u emisiji “Super indirektno kod Popa i Milana” na UNA TV o brojnim aktuelnim fudbalskim temama. Nezaobilazna je bila reprezentacija Srbije i njen doskorašnji selektor Dragan Stojković Piksi, a na kraju je… »
Povlači se Rade Bogdanović: "Više me nećete viđati!"
Kurir 14.10.2025
Poznati analitičar Rade Bogdanović neće u narednom periodu komentarisati zbivanja u fudbalskom svetu. Prilikom gostovanja u emisiji "Super indirektno kod Popa i Milana", Bogdanović ih je obavestio da se povlači iz javnosti i to narednih pa skoro pola… »
"Ušao je u svlačionicu i dva puta me udario pesnicom u glavu - ima 30 svedoka" Rade Bogdanović otkrio zašto više ne radi u…
Kurir 14.10.2025
Nekadašnji fudbaler, a sada poznati fudbalski analitičar, Rade Bogdanović, svojim direktnim izjavama i komentarima o aktuelnim dešavanjima u fudbalu godinama unazad privlači ogromnu pažnju javnosti. Ono što običan narod obično komentariše dok gleda… »
Gotovo je! Rade Bogdanović se povlači, otkrio koliko je zaradio novca od RTS-a
Večernje novosti 14.10.2025
BEZ dlake na jeziku, pravo u metu, ponekad i previše Rade Bogdanović je podelio Srbiju na dva dela. Foto Z. Jovanović Mačak Bilo je onih koji su ga simpatisali, ali i onih koji i nisu. Jednostavno nikoga nije ostavljao ravnodušnim, fudbalski analitičar i… »
Rade Bogdanović: "Više me nećete viđati"
Telegraf 14.10.2025
Tokom gostovanja u emisiji "Super Indirektno", fudbalski analitičar Rade Bogdanović otkrio je da se povlači iz javnosti na neko vreme! Bogdanović, koji je svojevremeno igrao za Atletiko Madrid, Verder i druge klubove, poslednjih godina je u žiži javnosti… »
Bogdanović: On je najveći zlotvor srpskog fudbala
Pravda 14.10.2025
Fudbalski stručnjak Rade Bogdanović ovog ponedeljka je gost emisije "Super indirektno kod Popa i Milana", a glavna tema razgovora su rezultati fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i poraz od Albanije u 6… »
Vesti dana »
Ponos Izraela stotkom do novog trijumfa: Košarkaši Makabija pobedili Žalgiris
Kurir pre 13 minutajoš 31 povezana
Predsednik SAD bdi nad Irancima, Bela kuća tvrdi da je Iran otkazao 800 pogubljenja nakon upozorenja Trampa, zaprećeno teškim posledicama ako nastave
Dnevnik pre 18 minutajoš 42 povezane
Evo gde su sve super radari postavljeni u Srbiji! Detektuju prekršaje automatski, sve živo snimaju!
Dnevnik pre 6 satijoš 10 povezanih
Jelena Kleut nije izabrana za redovnu profesorku na Filozofskom fakultetu
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 35 povezanih