Povezane vesti

"Ušao je u svlačionicu i nokautirao me"! Zbog ove scene Rade Bogdanović ne želi da radi u srpskom fudbalu

"Ušao je u svlačionicu i nokautirao me"! Zbog ove scene Rade Bogdanović ne želi da radi u srpskom fudbalu

Večernje novosti pre 1 sat
Mnogi su se često pitali zašto Rade Bogdanović, kao nekadašnji fudbaler Atletika, Verdera i reprezentacije Jugoslavije, nije ostao u fudbalu nakon kraja karijere. Foto Z. Jovanović Mačak U emisiji "Super Indirektno kod Popa i Milana" u svom… »
"Udario me dva puta pesnicom u glavu": Ko je Ljubomir Puta Popović koji je nokautirao Radeta Bogdanovića?

"Udario me dva puta pesnicom u glavu": Ko je Ljubomir Puta Popović koji je nokautirao Radeta Bogdanovića?

Mondo pre 3 sata
Nekadašnji fudbaler, a sada analitičar Rade Bogdanović je imao zavidnu igračku karijeru, a mnogi se pitaju zašto nije ostao u fudbalu. Poznat je što bez dlake na jeziku govori o situaciji na domaćim terenima, a tokom gostovanja u emisiji "Super… »
Rade Bogdanović: "Nijedan medij me više neće videti do marta"

Rade Bogdanović: "Nijedan medij me više neće videti do marta"

Sportske.net pre 2 sata
Fudbalski analitičar Rade Bogdanović govorio je u emisiji “Super indirektno kod Popa i Milana” na UNA TV o brojnim aktuelnim fudbalskim temama. Nezaobilazna je bila reprezentacija Srbije i njen doskorašnji selektor Dragan Stojković Piksi, a na kraju je… »
Povlači se Rade Bogdanović: "Više me nećete viđati!"

Povlači se Rade Bogdanović: "Više me nećete viđati!"

Kurir pre 3 sata
Poznati analitičar Rade Bogdanović neće u narednom periodu komentarisati zbivanja u fudbalskom svetu. Prilikom gostovanja u emisiji "Super indirektno kod Popa i Milana", Bogdanović ih je obavestio da se povlači iz javnosti i to narednih pa skoro pola… »
"Ušao je u svlačionicu i dva puta me udario pesnicom u glavu - ima 30 svedoka" Rade Bogdanović otkrio zašto više ne radi u…

"Ušao je u svlačionicu i dva puta me udario pesnicom u glavu - ima 30 svedoka" Rade Bogdanović otkrio zašto više ne radi u…

Kurir pre 4 sati
Nekadašnji fudbaler, a sada poznati fudbalski analitičar, Rade Bogdanović, svojim direktnim izjavama i komentarima o aktuelnim dešavanjima u fudbalu godinama unazad privlači ogromnu pažnju javnosti. Ono što običan narod obično komentariše dok gleda… »
Gotovo je! Rade Bogdanović se povlači, otkrio koliko je zaradio novca od RTS-a

Gotovo je! Rade Bogdanović se povlači, otkrio koliko je zaradio novca od RTS-a

Večernje novosti pre 4 sati
BEZ dlake na jeziku, pravo u metu, ponekad i previše Rade Bogdanović je podelio Srbiju na dva dela. Foto Z. Jovanović Mačak Bilo je onih koji su ga simpatisali, ali i onih koji i nisu. Jednostavno nikoga nije ostavljao ravnodušnim, fudbalski analitičar i… »
Rade Bogdanović: "Više me nećete viđati"

Rade Bogdanović: "Više me nećete viđati"

Telegraf pre 6 sati
Tokom gostovanja u emisiji "Super Indirektno", fudbalski analitičar Rade Bogdanović otkrio je da se povlači iz javnosti na neko vreme! Bogdanović, koji je svojevremeno igrao za Atletiko Madrid, Verder i druge klubove, poslednjih godina je u žiži javnosti… »

Vesti dana »