Povezane vesti

Ni njemu nije jasno kako se to dešava! Čuveni sportisa otvorio dušu - "Neverovatno je da i dalje osvajam turnire, ne znam kako…

Ni njemu nije jasno kako se to dešava! Čuveni sportisa otvorio dušu - "Neverovatno je da i dalje osvajam turnire, ne znam kako…

Kurir 14.10.2025
"Neverovatno je da i dalje osvajam turnire, ne znam kako to radim jer ne treniram dovoljno da bih se zaista takmičio u kasnijim fazama turnira. Pokušavam da igram što više mogu dok sam u sali i morate da me stružete sa stola sve dok ne ubacim poslednju… »
Vilijams: Neverovatno je da i dalje osvajam titule

Vilijams: Neverovatno je da i dalje osvajam titule

Sportski žurnal 14.10.2025
Mark je u ponedeljak osvojio titulu na turniru u kineskom Sijanu pobedom protiv Šona Marfija 10:3, i sa 50 godina i 206 dana postao je najstariji osvajač rangirnog turnira. Britanski snukeraš Mark Vilijams rekao je da mu je neverovatno što i dalje osvaja… »
Vilijams: "Neverovatno je da i dalje osvajam titule"

Vilijams: "Neverovatno je da i dalje osvajam titule"

Sportske.net 14.10.2025
Britanski snukeraš Mark Vilijams rekao je da mu je neverovatno što i dalje osvaja titule na turnirima, nakon što je trijumfovao u Sijanu i postao najstariji igrač koji je osvojio turnir koji se boduje za svetsku rang-listu. "Neverovatno je da i dalje… »
Mark Vilijams ušao u istoriju snukera

Mark Vilijams ušao u istoriju snukera

Sport klub 14.10.2025
Mark Vilijams je osvojio je gran pri turnir u snukeru u kineskom Ksijanu pošto je u finalu savladao Šona Marfija rezultatom 10:3. Velšanin je ovim trijumfom ispisao istoriju snukera. Postao je prvi profesionalni igrač koji je turnire osvajao u svojim… »
Mark Vilijams ispisao istoriju snukera VIDEO

Mark Vilijams ispisao istoriju snukera VIDEO

B92 14.10.2025
Britanski snukeraš Mark Vilijams postao je najstariji igrač koji je osvojio turnir koji se boduje za svetsku rang-listu. Vilijams je u ponedeljak osvojio titulu na turniru u kineskom Sijanu pobedom protiv Šona Marfija 10:3, i sa 50 godina i 206 dana… »

Vesti dana »