Повезане вести

Ни њему није јасно како се то дешава! Чувени спортиса отворио душу - "Невероватно је да и даље освајам турнире, не знам како…

Ни њему није јасно како се то дешава! Чувени спортиса отворио душу - "Невероватно је да и даље освајам турнире, не знам како…

Курир 14.10.2025
"Невероватно је да и даље освајам турнире, не знам како то радим јер не тренирам довољно да бих се заиста такмичио у каснијим фазама турнира. Покушавам да играм што више могу док сам у сали и морате да ме стружете са стола све… »
Марк Вилијамс ушао у историју снукера

Марк Вилијамс ушао у историју снукера

Спорт клуб 14.10.2025
Марк Вилијамс је освојио је гран при турнир у снукеру у кинеском Ксијану пошто је у финалу савладао Шона Марфија резултатом 10:3. Велшанин је овим тријумфом исписао историју снукера. Постао је први професионални играч који је… »
Вилијамс: "Невероватно је да и даље освајам титуле"

Вилијамс: "Невероватно је да и даље освајам титуле"

Спортске.нет 14.10.2025
Британски снукераш Марк Вилијамс рекао је да му је невероватно што и даље осваја титуле на турнирима, након што је тријумфовао у Сијану и постао најстарији играч који је освојио турнир који се бодује за светску ранг-листу… »
Вилијамс: Невероватно је да и даље освајам титуле

Вилијамс: Невероватно је да и даље освајам титуле

Спортски журнал 14.10.2025
Марк је у понедељак освојио титулу на турниру у кинеском Сијану победом против Шона Марфија 10:3, и са 50 година и 206 дана постао је најстарији освајач рангирног турнира. Британски снукераш Марк Вилијамс рекао је да му је… »
Марк Вилијамс исписао историју снукера ВИДЕО

Марк Вилијамс исписао историју снукера ВИДЕО

Б92 14.10.2025
Британски снукераш Марк Вилијамс постао је најстарији играч који је освојио турнир који се бодује за светску ранг-листу. Вилијамс је у понедељак освојио титулу на турниру у кинеском Сијану победом против Шона Марфија 10:3, и са… »

Вести дана »