Повезане вести
Ни њему није јасно како се то дешава! Чувени спортиса отворио душу - "Невероватно је да и даље освајам турнире, не знам како…
Курир 14.10.2025
"Невероватно је да и даље освајам турнире, не знам како то радим јер не тренирам довољно да бих се заиста такмичио у каснијим фазама турнира. Покушавам да играм што више могу док сам у сали и морате да ме стружете са стола све… »
Марк Вилијамс ушао у историју снукера
Спорт клуб 14.10.2025
Марк Вилијамс је освојио је гран при турнир у снукеру у кинеском Ксијану пошто је у финалу савладао Шона Марфија резултатом 10:3. Велшанин је овим тријумфом исписао историју снукера. Постао је први професионални играч који је… »
Вилијамс: "Невероватно је да и даље освајам титуле"
Спортске.нет 14.10.2025
Британски снукераш Марк Вилијамс рекао је да му је невероватно што и даље осваја титуле на турнирима, након што је тријумфовао у Сијану и постао најстарији играч који је освојио турнир који се бодује за светску ранг-листу… »
Вилијамс: Невероватно је да и даље освајам титуле
Спортски журнал 14.10.2025
Марк је у понедељак освојио титулу на турниру у кинеском Сијану победом против Шона Марфија 10:3, и са 50 година и 206 дана постао је најстарији освајач рангирног турнира. Британски снукераш Марк Вилијамс рекао је да му је… »
Марк Вилијамс исписао историју снукера ВИДЕО
Б92 14.10.2025
Британски снукераш Марк Вилијамс постао је најстарији играч који је освојио турнир који се бодује за светску ранг-листу. Вилијамс је у понедељак освојио титулу на турниру у кинеском Сијану победом против Шона Марфија 10:3, и са… »
Вести дана »
Снежни покривач у Србији: Зашто су грудвање и снешко све ређе и све краће појаве?
Еуроневс пре 48 минутајош 40 повезаних
ИН МЕМОРИАМ: Љуба Нинковић, музичар и оснивач групе “С времена на време“
Морава инфо пре 3 сатајош 35 повезаних
Мацут: Желим вам да најрадоснији хришћански празник прославите у миру, здрављу и породичној топлини
Телеграф пре 1 сатјош 24 повезане
Како Венецуела утиче на глобалне цене нафте и какав је економски аспект постмадуровске петродржаве из Трамповог угла
Еуроневс пре 4 сатијош 47 повезаних