Povezane vesti

Milan u 77. godini položio vozački: O njegovoj rekaciji bruji region "Majko mila"

Milan u 77. godini položio vozački: O njegovoj rekaciji bruji region "Majko mila"

Kurir pre 3 sata
Da za neke stvari u životu nikad nije kasno, dokaz je Milan Kocijan iz Bjelovara u Hrvatskoj. Iako je ceo život bio suvozač, sa 76 godina odlučio je da sedne za volan i postao vozač. Prvo je hteo da polaže za moped, ali iz auto-škole su mu rekli da su… »
Milan je položio vozački sa 76 godina! O njemu priča region, a sve je uradio zbog nje! (video)

Milan je položio vozački sa 76 godina! O njemu priča region, a sve je uradio zbog nje! (video)

Alo pre 3 sata
Da za sve u životu postoji pravi trenutak i da nikad nije kasno, dokazuje Milan Kocijan iz Bjelovara u Hrvatske, koji je položio vozački ispit sa 76 godina. On je ceo život bio suvozač, ali je sa 76 godina odlučio da sedne za volan i nauči da vozi. Prvo… »
Položio vozački sa 76 godina Evo šta je Milanu bilo najteže: "bojao sam se kao nikad u životu"

Položio vozački sa 76 godina Evo šta je Milanu bilo najteže: "bojao sam se kao nikad u životu"

Dnevnik pre 6 sati
"Motor je dobar leti, ali kad dođe jesen, kiša i loše vreme, a treba ženu voziti doktorima, onda auto zatreba", ispričao je 76-godišnji Milan Kocijan iz Bjelovara. Ceo život je bio suvozač, a sada je konačno i službeno postao vozač. Kako piše RTL, Milan… »
Milan je sa 76 godina položio vozački ispit: "Najteže mi je bilo kad mi je instruktor rekao da..."

Milan je sa 76 godina položio vozački ispit: "Najteže mi je bilo kad mi je instruktor rekao da..."

Telegraf pre 7 sati
"Motor je dobar leti, ali kad dođe jesen, kiša i loše vreme, a treba ženu voziti doktorima, onda auto zatreba", ispričao je 76-godišnji Milan Kocijan iz Bjelovara. Ceo život je bio suvozač, a sada je konačno i službeno postao vozač, piše RTL. Milan je sa… »

Vesti dana »