Повезане вести
Милан у 77. години положио возачки: О његовој рекацији бруји регион "Мајко мила"
Курир 14.10.2025
Да за неке ствари у животу никад није касно, доказ је Милан Коцијан из Бјеловара у Хрватској. Иако је цео живот био сувозач, са 76 година одлучио је да седне за волан и постао возач. Прво је хтео да полаже за мопед, али из… »
Милан је положио возачки са 76 година! О њему прича регион, а све је урадио због ње! (видео)
Ало 14.10.2025
Да за све у животу постоји прави тренутак и да никад није касно, доказује Милан Коцијан из Бјеловара у Хрватске, који је положио возачки испит са 76 година. Он је цео живот био сувозач, али је са 76 година одлучио да седне за… »
Положио возачки са 76 година Ево шта је Милану било најтеже: "бојао сам се као никад у животу"
Дневник 14.10.2025
"Мотор је добар лети, али кад дође јесен, киша и лоше време, а треба жену возити докторима, онда ауто затреба", испричао је 76-годишњи Милан Коцијан из Бјеловара. Цео живот је био сувозач, а сада је коначно и службено постао… »
Милан је са 76 година положио возачки испит: "Најтеже ми је било кад ми је инструктор рекао да..."
Телеграф 14.10.2025
"Мотор је добар лети, али кад дође јесен, киша и лоше време, а треба жену возити докторима, онда ауто затреба", испричао је 76-годишњи Милан Коцијан из Бјеловара. Цео живот је био сувозач, а сада је коначно и службено постао… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић разговарала са нафтним компанијама о снабдевању тржишта
НИН пре 2 сатајош 19 повезаних
Бајатовић: Стечај НИС-а није опција, а национализација је лоше решење! А ево шта каже хоће ли бити гаса
Курир пре 50 минутајош 16 повезаних