Повезане вести

"Само болесни људи, опседнути мржњом су могли да је одаберу": Захарова жестоко критиковала амерички магазин

"Само болесни људи, опседнути мржњом су могли да је одаберу": Захарова жестоко критиковала амерички магазин

Мондо пре 30 дана
Русија је оштро критиковала магазин "Тиме" због избора фотографије за насловницу. Подсетимо, и амерички председник Доналд Трумп раније је критиковао магазин називајући слику уз чланак о његовом мировном плану за Блиски исток… »
Трумп се наљутио на Тиме, а с њим се сложила и Захарова

Трумп се наљутио на Тиме, а с њим се сложила и Захарова

СЕЕбиз пре 30 дана
МОСКВА - Руска администрација је оштро критизирала магазин Тиме због избора фотографије за насловницу. Подсјетимо, претходно је и амерички предсједник Доналд Трумп критизирао магазин, назвавши фотографију која је пратила чланак о… »
Трамп љут на "Тајм": Председник САД незадовољан насловном страном: "Моја најгора слика, уклонили су ми косу"

Трамп љут на "Тајм": Председник САД незадовољан насловном страном: "Моја најгора слика, уклонили су ми косу"

Телеграф пре 30 дана
"Шта то раде?" Председник САД, Доналд Трамп, изразио је незадовољство због објављивања, како је навео, "најгоре његове фотографије икада" на насловној страни часописа Тајм. Трамп је рекао да је чланак у часопису био релативно… »
„Без косе, са неком малом круном, стварно чудно“: Трамп се обрушио на часопис Тајм

„Без косе, са неком малом круном, стварно чудно“: Трамп се обрушио на часопис Тајм

Данас пре 30 дана
Председник САД Доналд Трамп је жестоко критиковао часопис Тајм, називајући насловну фотографију која је пратила чланак о његовом мировном плану за Блиски исток „најгором икада“, пренео је Политицо. „Тиме магазин је написао… »
Трамп: Моја "најгора фотографија икада" на насловној страни магазина Тајм (ФОТО)

Трамп: Моја "најгора фотографија икада" на насловној страни магазина Тајм (ФОТО)

Н1 Инфо пре 30 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изразио је незадовољство због објављивања, како је навео, "најгоре његове фотографије икада" на насловној страни часописа Тајм. Трамп је рекао да је чланак у часопису био… »
"Уклонили су ми косу": Трамп незадовољан због "најгоре фотографије" на насловној страни магазина Тиме

"Уклонили су ми косу": Трамп незадовољан због "најгоре фотографије" на насловној страни магазина Тиме

Еуроневс пре 30 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изразио је незадовољство због објављивања, како је навео, "најгоре његове фотографије икада" на насловној страни часописа "Тиме". Трамп је рекао да је чланак у часопису био… »

Вести дана »