Povezane vesti
"Samo bolesni ljudi, opsednuti mržnjom su mogli da je odaberu": Zaharova žestoko kritikovala američki magazin
Mondo pre 4 sati
Rusija je oštro kritikovala magazin "Time" zbog izbora fotografije za naslovnicu. Podsetimo, i američki predsednik Donald Trump ranije je kritikovao magazin nazivajući sliku uz članak o njegovom mirovnom planu za Bliski istok "najgorom ikada". "Magazin… »
Trump se naljutio na Time, a s njim se složila i Zaharova
SEEbiz pre 4 sati
MOSKVA - Ruska administracija je oštro kritizirala magazin Time zbog izbora fotografije za naslovnicu. Podsjetimo, prethodno je i američki predsjednik Donald Trump kritizirao magazin, nazvavši fotografiju koja je pratila članak o potpisivanju njegovog… »
Tramp ljut na "Tajm": Predsednik SAD nezadovoljan naslovnom stranom: "Moja najgora slika, uklonili su mi kosu"
Telegraf pre 7 sati
"Šta to rade?" Predsednik SAD, Donald Tramp, izrazio je nezadovoljstvo zbog objavljivanja, kako je naveo, "najgore njegove fotografije ikada" na naslovnoj strani časopisa Tajm. Tramp je rekao da je članak u časopisu bio relativno dobar, ali da je izbor… »
„Bez kose, sa nekom malom krunom, stvarno čudno“: Tramp se obrušio na časopis Tajm
Danas pre 9 sati
Predsednik SAD Donald Tramp je žestoko kritikovao časopis Tajm, nazivajući naslovnu fotografiju koja je pratila članak o njegovom mirovnom planu za Bliski istok „najgorom ikada“, preneo je Politico. „Time magazin je napisao relativno dobru priču o meni… »
Tramp: Moja "najgora fotografija ikada" na naslovnoj strani magazina Tajm (FOTO)
N1 Info pre 13 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izrazio je nezadovoljstvo zbog objavljivanja, kako je naveo, "najgore njegove fotografije ikada" na naslovnoj strani časopisa Tajm. Tramp je rekao da je članak u časopisu bio relativno dobar, ali da je… »
"Uklonili su mi kosu": Tramp nezadovoljan zbog "najgore fotografije" na naslovnoj strani magazina Time
Euronews pre 13 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izrazio je nezadovoljstvo zbog objavljivanja, kako je naveo, "najgore njegove fotografije ikada" na naslovnoj strani časopisa "Time". Tramp je rekao da je članak u časopisu bio relativno dobar, ali da… »
Vesti dana »

"Dobra prilika za razmenu mišljenja": Ivica Dačić se u Londonu sastao sa kolegama iz regiona
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Šta kaže Ivica Dačić povodom slučaja studentkinje Poljoprivrednog fakulteta?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Argentinac u Srbiji pronašao drugi dom: Dijego je prošao pola sveta, a naselio se podno Magliča i živi u skladu sa prirodom (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Dženeral motors najavio gubitak 1,6 milijardi dolara zbog promene politike SAD prema električnim vozilima
Danas pre 5 satijoš 1 povezana