Повезане вести

Време је за Ладиес Нигхт: Филм „Ивес Монтанд – Онај кога сам волела“ коначно у биоскопима

Време је за Ладиес Нигхт: Филм „Ивес Монтанд – Онај кога сам волела“ коначно у биоскопима

Лепота и здравље пре 27 дана
Бурна љубавна прича између две филмске звезде на врхунцу славе, стиже у домаће биоскопе. Од четвртка 16. октобра на великом платну наћи че се биографско оставрење Ивес Монтанд: Онај кога сам волела редитељке Диане Курис, о… »
Филм о глумцу и чувеном шансонијеру стиже у биоскопе

Филм о глумцу и чувеном шансонијеру стиже у биоскопе

БизЛифе пре 27 дана
Бурна љубавна прича између две филмске звезде на врхунцу славе, стиже у домаће биоскопе. Од четвртка 16. октобра на великом платну наћи че се биографско оставрење „Ив Монтан: Онај кога сам волела“ редитељке Дијан Кјурис, о… »
Филм „Ив Монтан: Онај кога сам волела“ у мтс Дворани 16. октобра

Филм „Ив Монтан: Онај кога сам волела“ у мтс Дворани 16. октобра

Недељник пре 27 дана
Бурна љубавна прича између две филмске звезде на врхунцу славе, стиже у домаће биоскопе. Од четвртка 16. октобра на великом платну наћи че се биографско оставрење „Ив Монтан: Онај кога сам волела“ редитељке Дијан Кјурис, о… »
Стиже филм о Иву Монтану: Погледајте трејлер

Стиже филм о Иву Монтану: Погледајте трејлер

Телеграф пре 27 дана
Бурна љубавна прича између две филмске звезде на врхунцу славе, стиже у домаће биоскопе. Од четвртка 16. октобра на великом платну наћи че се биографско оставрење "Ив Монтан: Онај кога сам волела" редитељке Дијан Кјурис, о… »

Вести дана »