Povezane vesti
Ognjen Marković, učesnik humanitarne flotile, za BBC: 'Drago mi je što sam sve to prošao i srećan što se završilo'
BBC News 14.10.2025
Učesnik Sumud flotile priveden je pod optužbom za „pokušaj ilegalnog ulaska u Izrael", a posle pet dana zatvora u Beograd se vratio preko Jordana i Katara. Pustinjska noć pada na izraelski zatvor usred nedođije gde u ćeliju od tridesetak kvadrata, na… »
Ognjen Marković, učesnik humanitarne flotile, za BBC: 'Drago mi je što sam sve to prošao i srećan što se završilo'
Radio 021 14.10.2025
Učesnik humanitarne flotile iz Beograda je priveden pod optužbom za „pokušaj ilegalnog ulaska u Izrael", da bi se posle pet dana u zatvoru u Beograd vratio preko Jordana i Katara. Nemanja Mitrović/BBC Ognjen Marković je diplomirani slikar i aktivista iz… »
Ognjen Marković, učesnik humanitarne flotile, za BBC: ‘Drago mi je što sam sve to prošao i srećan što se završilo’
Danas 14.10.2025
Pustinjska noć pada na izraelski zatvor usred nedođije gde u ćeliju od tridesetak kvadrata, na osam kreveta i patosu leži 13 aktivista – među njima Ognjen Marković iz Srbije. „Najteže je bilo uveče kad legnemo da spavamo, a ja ostanem sam u mislima. Kako… »
NIN 14.10.2025
Pustinjska noć pada na izraelski zatvor usred nedođije gde u ćeliju od tridesetak kvadrata, na osam kreveta i patosu leži 13 aktivista – među njima Ognjen Marković iz Srbije. "Najteže je bilo uveče kad legnemo da spavamo, a ja ostanem sam u mislima. Kako… »
Ognjen Marković, učesnik humanitarne flotile, za BBC: ‘Drago mi je što sam sve to prošao i srećan što se završilo’
Južne vesti 14.10.2025
Nemanja Mitrović/BBC Ognjen Marković je diplomirani slikar i aktivista iz Beograda Pustinjska noć pada na izraelski zatvor usred nedođije gde u ćeliju od tridesetak kvadrata, na osam kreveta i patosu leži 13 aktivista – među njima Ognjen Marković iz… »
Vesti dana »
„Oba lidera žele kraj rata“: Tramp najavio nove razgovore s Putinom posle susreta sa Zelenskim
Nova pre 45 minutajoš 24 povezane
Studenti u blokadi prikupljali potpise za vanredne izbore, podržao ih deo opozicije
RTV pre 10 minutajoš 56 povezanih
Uživo zatvorena biračka mesta na KiM. Objavljeni prvi preliminarni rezultati i podaci o izlaznosti (foto/video)
Kurir pre 45 minutajoš 60 povezanih
Brižit Bardo: Odlazak plavokose lepotice koja je proslavila francuski film
BBC News pre 1 satjoš 73 povezane