Povezane vesti

Tako vam je kad dođe novi trener: Motijeunas iskren nakon Žalgirisa!

Tako vam je kad dođe novi trener: Motijeunas iskren nakon Žalgirisa!

Hot sport pre 3 sata
Jedan od faktora Crvene zvezde. Ekipa Crvene zvezde slavila je u četvrtom kolu Evrolige protiv litvanskog Žalgirisa i tako došla do drugog uzastopnog trijumfa. Jedan od glavnih predvodnika bio je Donatas Motijeunas. – Bilo je mnogo uspona i padova, a to… »
"Nikada nismo pali, vidi se koliko Obradović voli Zvezdu" VIDEO

"Nikada nismo pali, vidi se koliko Obradović voli Zvezdu" VIDEO

B92 pre 2 sata
Košarkaš Crvene zvezde Stefan Miljenović sumirao je utiske posle pobede nad Žalgirisom. Zvezda je u Areni slavila 88:79 u 4. kolu Evrolige, uz "Lepa i bitna poneda za nas, kao što je rekao trener, to je samo jedan trijumf. Idemo dalje. Ovo je način na… »
Zvezda pobedila Žalgiris na Obradovićevom povratku!

Zvezda pobedila Žalgiris na Obradovićevom povratku!

Sputnik pre 3 sata
Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Žalgirisa u okviru četvrtog kola Evrolige rezultatom 88:79 na povratku u klub trenera Saše Obradovića. Zvezda sad ima skor 2-2, a Žalgiris posle prvog poraza u sezoni 3-1. U odsustvu povređenih ili nedovoljno… »
Nvora - žalgirisova noćna mora! Analiza pobede Crvene zvezde pod dirigentskom palicom Saše Obradovića!

Nvora - žalgirisova noćna mora! Analiza pobede Crvene zvezde pod dirigentskom palicom Saše Obradovića!

Kurir pre 3 sata
Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da se izdignu iznad svih porblema i sa svega 10 igrača u rosteru sruše aktuelnog lidera Evrolige Žalgiris - u paklu Beogradske arene rezultatom 88:79. Bio je ovo ujedno i debi Saše Obradovića na klupi Zvezde, a iako je… »
Razlozi poraza žalgirisa u Beogradu! Trener gostiju o faulovima i slobodnim bacanjima!

Razlozi poraza žalgirisa u Beogradu! Trener gostiju o faulovima i slobodnim bacanjima!

Kurir pre 3 sata
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Žalgiris sa 88:79 u Beogradskoj areni, nanevši litvanskom timu prvi poraz u Evroligi ove sezone. Posle meča, trener gostujućeg tima Tomas Masiulis čestitao je rivalu i priznao da njegov tim nije bio na nivou: -… »
"Nered je, još ne znam koliko ovaj tim može": Saša Obradović blistao posle pobede Zvezde u Evroligi

"Nered je, još ne znam koliko ovaj tim može": Saša Obradović blistao posle pobede Zvezde u Evroligi

Mondo pre 3 sata
Košarkaši Crvene zvezde upisali su veliku pobedu u četvrtom kolu Evrolige - protiv Žalgirisa je upisan drugi trijumf u sezoni, a prvi nakon što je ekipu preuzeo Saša Obradović. Legendarni košarkaš Zvezde i proslavljeni reprezentativac Jugoslavije vratio… »
Obradović posle trijumfalnog debija: "Prvi put sam u ovakvoj atmosferi i meni je to posebno važno"

Obradović posle trijumfalnog debija: "Prvi put sam u ovakvoj atmosferi i meni je to posebno važno"

B92 pre 3 sata
Trener Crvene zvezde Saša Obradović bio je srećan posle prve trenerkse pobede na klupi crveno-belih. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su litvanski Žalgiris rezultatom 88:79 i došli do druge uzastopne pobede u Evroligi. Žalgiris je nakon "silnog" starta i… »
Ovo je tabela Evrolige posle pobede Zvezde: Crveno-beli "skočili" sa dna, evo gde su sada

Ovo je tabela Evrolige posle pobede Zvezde: Crveno-beli "skočili" sa dna, evo gde su sada

Telegraf pre 3 sata
Evroliga je nastavljena ovog utorka duplim kolom, a već na samom startu runde viđena su velika iznenađenja. Ekipa Fenerbahčea doživela je težak poraz od Dubaija sa čak 24 poena razlike, dok je Olimpijakos pred svojim navijačima izgubio od Anadolua Efesa… »
Trener Žalgirisa vrlo kratak posle poraza od Zvezde u Areni: "Nisam iznenađen..."

Trener Žalgirisa vrlo kratak posle poraza od Zvezde u Areni: "Nisam iznenađen..."

Telegraf pre 3 sata
Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu u 4. kolu Evrolige na domaćem terenu protiv ekipe Žalgirisa, čime su ujedno stigli do drugog trijumfa u elitnom takmičenju ove sezone - 88:79. Ovo je ujedno bio prvi poraz Žalgirisa, pa samim tim trener… »
Nvora uništio Žalgiris, poslao skrivenu poruku i pecnuo Grobare: "Lako je kada trener veruje, ovo nisam video"

Nvora uništio Žalgiris, poslao skrivenu poruku i pecnuo Grobare: "Lako je kada trener veruje, ovo nisam video"

Telegraf pre 3 sata
Košarkaši Zvezde pobedili su Žalgiris 88:79 u meču 4. kola Evrolige, i tako upisali drugu pobedu u sezoni. Posle meča, najbolji pojedinac susreta Džordan Nvora je izneo svoje utiske. - Verujemo jedni drugima. Sve počinje od odbrane. U Minhenu smo imali… »
"Zvezdi on ne fali, ne znam kako bi pomogao": Vlade Đurović prozvao jednog košarkaša

"Zvezdi on ne fali, ne znam kako bi pomogao": Vlade Đurović prozvao jednog košarkaša

Mondo pre 6 sati
Košarkaški tim Crvena zvezda u četvrtom kolu Evrolige igra protiv Žalgirisa, jedinog neporaženog sastava u dosadašnjem delu takmičarske godine. Novi trener Saša Obradović tek je preuzeo ekipu i moraće da promeni uloge nekim igračima, jer je zatekao mnogo… »
"Teže je igrati protiv Partizana nego zvezde!" Najdžel Vilijams - Gos uoči meča Crvena zvezda - Žalgiris

"Teže je igrati protiv Partizana nego zvezde!" Najdžel Vilijams - Gos uoči meča Crvena zvezda - Žalgiris

Večernje novosti pre 10 sati
Košarkaš Žalgirisa Najdžel Vilijams - Gos osvrnuo se na atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde i Partizana u "Areni". Foto: Profimedia - Teže je igrati protiv Partizana, jednostavno atmosfera je teža. Posebno je to bio slučaj u plej-ofu, kada je… »
Vilijams-Gos pred duel u Beogradu: „Teže je igrati protiv Partizana!“

Vilijams-Gos pred duel u Beogradu: „Teže je igrati protiv Partizana!“

Hot sport pre 11 sati
U okviru 4. kola Evrolige, Žalgiris gostuje Crvenoj zvezdi u Beogradu. Uoči tog susreta, Najdžel Vilijams-Gos otkrio je protiv koga mu je teže igrati: „Teže je igrati protiv Partizana, jednostavno atmosfera je teža. Posebno je to bio slučaj u plej-ofu… »
"Teže je igrati protiv Partizana, nego Zvezde"

"Teže je igrati protiv Partizana, nego Zvezde"

B92 pre 12 sati
Košarkaš Žalgirisa Najdžel Vilijams-Gos osvrnuo se na atmosferu koju prave "delije" i "grobari" u Evroligi. Gos je, uoči gostovanja Crvenoj zvezdi u Beogradu (20.00), upitan da li je teže igrati protiv Partizana ili Zvezde, s obzirom na vatrenu atmosferu… »
Saša Obradović: Potrebna mi je velika podrška navijača

Saša Obradović: Potrebna mi je velika podrška navijača

Danas pre 1 dan
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je da mu je potrebna velika podrška navijača. – Navijači treba da imaju strpljenja, za sve ovo što se dešava, treba mi velika podrška. Znam da ću je imati, osećam situaciju u gradu, na svakom koraku… »

Vesti dana »