Повезане вести

Нвора уништио Жалгирис, послао скривену поруку и пецнуо Гробаре: "Лако је када тренер верује, ово нисам видео"

Нвора уништио Жалгирис, послао скривену поруку и пецнуо Гробаре: "Лако је када тренер верује, ово нисам видео"

Телеграф пре 29 дана
Кошаркаши Звезде победили су Жалгирис 88:79 у мечу 4. кола Евролиге, и тако уписали другу победу у сезони. После меча, најбољи појединац сусрета Џордан Нвора је изнео своје утиске. - Верујемо једни другима. Све почиње од… »
Тако вам је кад дође нови тренер: Мотијеунас искрен након Жалгириса!

Тако вам је кад дође нови тренер: Мотијеунас искрен након Жалгириса!

Хот спорт пре 28 дана
Један од фактора Црвене звезде. Екипа Црвене звезде славила је у четвртом колу Евролиге против литванског Жалгириса и тако дошла до другог узастопног тријумфа. Један од главних предводника био је Донатас Мотијеунас. – Било је… »
"Никада нисмо пали, види се колико Обрадовић воли Звезду" ВИДЕО

"Никада нисмо пали, види се колико Обрадовић воли Звезду" ВИДЕО

Б92 пре 28 дана
Кошаркаш Црвене звезде Стефан Миљеновић сумирао је утиске после победе над Жалгирисом. Звезда је у Арени славила 88:79 у 4. колу Евролиге, уз "Лепа и битна понеда за нас, као што је рекао тренер, то је само један тријумф. Идемо… »
Разлози пораза жалгириса у Београду! Тренер гостију о фауловима и слободним бацањима!

Разлози пораза жалгириса у Београду! Тренер гостију о фауловима и слободним бацањима!

Курир пре 28 дана
Кошаркаши Црвене звезде савладали су Жалгирис са 88:79 у Београдској арени, наневши литванском тиму први пораз у Евролиги ове сезоне. После меча, тренер гостујућег тима Томас Масиулис честитао је ривалу и признао да његов тим… »
"Неред је, још не знам колико овај тим може": Саша Обрадовић блистао после победе Звезде у Евролиги

"Неред је, још не знам колико овај тим може": Саша Обрадовић блистао после победе Звезде у Евролиги

Мондо пре 28 дана
Кошаркаши Црвене звезде уписали су велику победу у четвртом колу Евролиге - против Жалгириса је уписан други тријумф у сезони, а први након што је екипу преузео Саша Обрадовић. Легендарни кошаркаш Звезде и прослављени… »
Звезда победила Жалгирис на Обрадовиц́евом повратку!

Звезда победила Жалгирис на Обрадовиц́евом повратку!

Спутник пре 28 дана
Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Жалгириса у оквиру четвртог кола Евролиге резултатом 88:79 на повратку у клуб тренера Саше Обрадовиц́а. Звезда сад има скор 2-2, а Жалгирис после првог пораза у сезони 3-1. У одсуству… »
Нвора - жалгирисова ноћна мора! Анализа победе Црвене звезде под диригентском палицом Саше Обрадовића!

Нвора - жалгирисова ноћна мора! Анализа победе Црвене звезде под диригентском палицом Саше Обрадовића!

Курир пре 28 дана
Кошаркаши Црвене звезде успели су да се издигну изнад свих порблема и са свега 10 играча у ростеру сруше актуелног лидера Евролиге Жалгирис - у паклу Београдске арене резултатом 88:79. Био је ово уједно и деби Саше Обрадовића на… »
Обрадовић после тријумфалног дебија: "Први пут сам у оваквој атмосфери и мени је то посебно важно"

Обрадовић после тријумфалног дебија: "Први пут сам у оваквој атмосфери и мени је то посебно важно"

Б92 пре 28 дана
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић био је срећан после прве тренерксе победе на клупи црвено-белих. Кошаркаши Црвене звезде победили су литвански Жалгирис резултатом 88:79 и дошли до друге узастопне победе у Евролиги. Жалгирис… »
Тренер Жалгириса врло кратак после пораза од Звезде у Арени: "Нисам изненађен..."

Тренер Жалгириса врло кратак после пораза од Звезде у Арени: "Нисам изненађен..."

Телеграф пре 28 дана
Кошаркаши Црвене звезде остварили су важну победу у 4. колу Евролиге на домаћем терену против екипе Жалгириса, чиме су уједно стигли до другог тријумфа у елитном такмичењу ове сезоне - 88:79. Ово је уједно био први пораз… »
Ово је табела Евролиге после победе Звезде: Црвено-бели "скочили" са дна, ево где су сада

Ово је табела Евролиге после победе Звезде: Црвено-бели "скочили" са дна, ево где су сада

Телеграф пре 28 дана
Евролига је настављена овог уторка дуплим колом, а већ на самом старту рунде виђена су велика изненађења. Екипа Фенербахчеа доживела је тежак пораз од Дубаија са чак 24 поена разлике, док је Олимпијакос пред својим навијачима… »
"Звезди он не фали, не знам како би помогао": Владе Ђуровић прозвао једног кошаркаша

"Звезди он не фали, не знам како би помогао": Владе Ђуровић прозвао једног кошаркаша

Мондо пре 28 дана
Кошаркашки тим Црвена звезда у четвртом колу Евролиге игра против Жалгириса, јединог непораженог састава у досадашњем делу такмичарске године. Нови тренер Саша Обрадовић тек је преузео екипу и мораће да промени улоге неким… »
"Теже је играти против Партизана него звезде!" Најџел Вилијамс - Гос уочи меча Црвена звезда - Жалгирис

"Теже је играти против Партизана него звезде!" Најџел Вилијамс - Гос уочи меча Црвена звезда - Жалгирис

Вечерње новости пре 28 дана
Кошаркаш Жалгириса Најџел Вилијамс - Гос осврнуо се на атмосферу коју праве навијачи Црвене звезде и Партизана у "Арени". Фото: Профимедиа - Теже је играти против Партизана, једноставно атмосфера је тежа. Посебно је то био… »
Вилијамс-Гос пред дуел у Београду: „Теже је играти против Партизана!“

Вилијамс-Гос пред дуел у Београду: „Теже је играти против Партизана!“

Хот спорт пре 28 дана
У оквиру 4. кола Евролиге, Жалгирис гостује Црвеној звезди у Београду. Уочи тог сусрета, Најџел Вилијамс-Гос открио је против кога му је теже играти: „Теже је играти против Партизана, једноставно атмосфера је тежа. Посебно је то… »
"Теже је играти против Партизана, него Звезде"

"Теже је играти против Партизана, него Звезде"

Б92 пре 28 дана
Кошаркаш Жалгириса Најџел Вилијамс-Гос осврнуо се на атмосферу коју праве "делије" и "гробари" у Евролиги. Гос је, уочи гостовања Црвеној звезди у Београду (20.00), упитан да ли је теже играти против Партизана или Звезде, с… »
Саша Обрадовић: Потребна ми је велика подршка навијача

Саша Обрадовић: Потребна ми је велика подршка навијача

Данас пре 29 дана
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изјавио је да му је потребна велика подршка навијача. – Навијачи треба да имају стрпљења, за све ово што се дешава, треба ми велика подршка. Знам да ћу је имати, осећам ситуацију у… »

Вести дана »