Повезане вести
Нвора уништио Жалгирис, послао скривену поруку и пецнуо Гробаре: "Лако је када тренер верује, ово нисам видео"
Телеграф пре 29 дана
Кошаркаши Звезде победили су Жалгирис 88:79 у мечу 4. кола Евролиге, и тако уписали другу победу у сезони. После меча, најбољи појединац сусрета Џордан Нвора је изнео своје утиске. - Верујемо једни другима. Све почиње од… »
Тако вам је кад дође нови тренер: Мотијеунас искрен након Жалгириса!
Хот спорт пре 28 дана
Један од фактора Црвене звезде. Екипа Црвене звезде славила је у четвртом колу Евролиге против литванског Жалгириса и тако дошла до другог узастопног тријумфа. Један од главних предводника био је Донатас Мотијеунас. – Било је… »
"Никада нисмо пали, види се колико Обрадовић воли Звезду" ВИДЕО
Б92 пре 28 дана
Кошаркаш Црвене звезде Стефан Миљеновић сумирао је утиске после победе над Жалгирисом. Звезда је у Арени славила 88:79 у 4. колу Евролиге, уз "Лепа и битна понеда за нас, као што је рекао тренер, то је само један тријумф. Идемо… »
Разлози пораза жалгириса у Београду! Тренер гостију о фауловима и слободним бацањима!
Курир пре 28 дана
Кошаркаши Црвене звезде савладали су Жалгирис са 88:79 у Београдској арени, наневши литванском тиму први пораз у Евролиги ове сезоне. После меча, тренер гостујућег тима Томас Масиулис честитао је ривалу и признао да његов тим… »
"Неред је, још не знам колико овај тим може": Саша Обрадовић блистао после победе Звезде у Евролиги
Мондо пре 28 дана
Кошаркаши Црвене звезде уписали су велику победу у четвртом колу Евролиге - против Жалгириса је уписан други тријумф у сезони, а први након што је екипу преузео Саша Обрадовић. Легендарни кошаркаш Звезде и прослављени… »
Звезда победила Жалгирис на Обрадовиц́евом повратку!
Спутник пре 28 дана
Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Жалгириса у оквиру четвртог кола Евролиге резултатом 88:79 на повратку у клуб тренера Саше Обрадовиц́а. Звезда сад има скор 2-2, а Жалгирис после првог пораза у сезони 3-1. У одсуству… »
Нвора - жалгирисова ноћна мора! Анализа победе Црвене звезде под диригентском палицом Саше Обрадовића!
Курир пре 28 дана
Кошаркаши Црвене звезде успели су да се издигну изнад свих порблема и са свега 10 играча у ростеру сруше актуелног лидера Евролиге Жалгирис - у паклу Београдске арене резултатом 88:79. Био је ово уједно и деби Саше Обрадовића на… »
Обрадовић после тријумфалног дебија: "Први пут сам у оваквој атмосфери и мени је то посебно важно"
Б92 пре 28 дана
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић био је срећан после прве тренерксе победе на клупи црвено-белих. Кошаркаши Црвене звезде победили су литвански Жалгирис резултатом 88:79 и дошли до друге узастопне победе у Евролиги. Жалгирис… »
Тренер Жалгириса врло кратак после пораза од Звезде у Арени: "Нисам изненађен..."
Телеграф пре 28 дана
Кошаркаши Црвене звезде остварили су важну победу у 4. колу Евролиге на домаћем терену против екипе Жалгириса, чиме су уједно стигли до другог тријумфа у елитном такмичењу ове сезоне - 88:79. Ово је уједно био први пораз… »
Ово је табела Евролиге после победе Звезде: Црвено-бели "скочили" са дна, ево где су сада
Телеграф пре 28 дана
Евролига је настављена овог уторка дуплим колом, а већ на самом старту рунде виђена су велика изненађења. Екипа Фенербахчеа доживела је тежак пораз од Дубаија са чак 24 поена разлике, док је Олимпијакос пред својим навијачима… »
"Звезди он не фали, не знам како би помогао": Владе Ђуровић прозвао једног кошаркаша
Мондо пре 28 дана
Кошаркашки тим Црвена звезда у четвртом колу Евролиге игра против Жалгириса, јединог непораженог састава у досадашњем делу такмичарске године. Нови тренер Саша Обрадовић тек је преузео екипу и мораће да промени улоге неким… »
"Теже је играти против Партизана него звезде!" Најџел Вилијамс - Гос уочи меча Црвена звезда - Жалгирис
Вечерње новости пре 28 дана
Кошаркаш Жалгириса Најџел Вилијамс - Гос осврнуо се на атмосферу коју праве навијачи Црвене звезде и Партизана у "Арени". Фото: Профимедиа - Теже је играти против Партизана, једноставно атмосфера је тежа. Посебно је то био… »
Вилијамс-Гос пред дуел у Београду: „Теже је играти против Партизана!“
Хот спорт пре 28 дана
У оквиру 4. кола Евролиге, Жалгирис гостује Црвеној звезди у Београду. Уочи тог сусрета, Најџел Вилијамс-Гос открио је против кога му је теже играти: „Теже је играти против Партизана, једноставно атмосфера је тежа. Посебно је то… »
"Теже је играти против Партизана, него Звезде"
Б92 пре 28 дана
Кошаркаш Жалгириса Најџел Вилијамс-Гос осврнуо се на атмосферу коју праве "делије" и "гробари" у Евролиги. Гос је, уочи гостовања Црвеној звезди у Београду (20.00), упитан да ли је теже играти против Партизана или Звезде, с… »
Саша Обрадовић: Потребна ми је велика подршка навијача
Данас пре 29 дана
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изјавио је да му је потребна велика подршка навијача. – Навијачи треба да имају стрпљења, за све ово што се дешава, треба ми велика подршка. Знам да ћу је имати, осећам ситуацију у… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 12. новембар: Ујутру мраз и магла током дана претежно сунчано
Бета пре 48 минутајош 1 повезана
И ученици две нишке гимназије сутра бојкотују наставу у знак подршке Дијани Хрки
Данас пре 2 сатајош 1 повезана