Povezane vesti

Gran-pri 20. Joakimfesta predstavi „Moje pozorište“ Ateljea 212

Gran-pri 20. Joakimfesta predstavi „Moje pozorište“ Ateljea 212

RTS pre 8 sati
Za najbolju predstavu 20. Joakimfesta, proglašeno „Moje pozorište“, u režiji Borisa Liješevića, u produkciji Ateljea 212. Ansambl predstave nagrađen i Specijalnom nagradom grada Kragujevca. Za najbolju predstavu 20. izdanja Joakimfesta proglašen je komad… »
Gran pri „Joakim Vujić“ pripao predstavi „Moje pozorište“ Ateljea 212

Gran pri „Joakim Vujić“ pripao predstavi „Moje pozorište“ Ateljea 212

Glas Šumadije pre 8 sati
Predstava „Moje pozorište“ u režiji Borisa Liješevića, u produkciji Ateljea 212, osvojila je Gran pri „Joakim Vujić“ za najbolju predstavu na 20. Međunarodnom pozorišnom festivalu „Joakimfest“, saopštili su organizatori festivala. Žiri festivala, koji se… »
Gran pri „Joakim Vujić“ za predstavu „Moje pozorište“

Gran pri „Joakim Vujić“ za predstavu „Moje pozorište“

Sputnik pre 10 sati
Gran pri „Joakim Vujić“ za najbolju predstavu dobilo je „Moje pozorište“ u režiji Borisa Liješevića, u produkciji Ateljea 212, odlučio je žiri Međunarodnog pozorišnog festivala „Joakimfest“, saopštili su danas organizatori. Žiri 20. „Joakimfesta“… »
Nagrada Gran-pri “ Joakim Vujić za predstavu "Moje pozorište"

Nagrada Gran-pri “ Joakim Vujić za predstavu "Moje pozorište"

NIN pre 12 sati
Nagrada Gran-pri “ Joakim Vujić “ za najbolju predstavu u celini dodeljuje se predstavi “ Moje pozorište“, u režiji Borisa Liješevića, u produkciji Ateljea 212. Ova nežna i hrabra predstava, podseća nas na nužnost preuzimanja odgovornosti za to kako… »
Gran pri "Joakim Vujić" pripao predstavi "Moje pozorište" Ateljea 212

Gran pri "Joakim Vujić" pripao predstavi "Moje pozorište" Ateljea 212

Euronews pre 11 sati
Gran pri "Joakim Vujić" za najbolju predstavu dobilo je “Moje pozorište“, u režiji Borisa Liješevića, u produkciji Ateljea 212, odlučio je žiri Međunarodnog pozorišnog festivala "Joakimfest", saopštili su danas organizatori. Žiri 20 "Joakimfesta"… »
Nagrada gran-pri „Joakim Vujić“ za predstavu „Moje pozorište“

Nagrada gran-pri „Joakim Vujić“ za predstavu „Moje pozorište“

Nedeljnik pre 13 sati
Međunarodni pozorišni festival Joakimfest je organizovan 20. put u Knjaževsko-srpskom teatru. Žiri 20. JOAKIMFESTA u sastavu Dragana Purković Macan, scenografkinja (Bosna i Hercegovina), Ivana Vuković, glumica (Srbija) i Tara Manić, pozorišna rediteljka… »

Vesti dana »