Povezane vesti
Gran-pri 20. Joakimfesta predstavi „Moje pozorište“ Ateljea 212
RTS pre 8 sati
Za najbolju predstavu 20. Joakimfesta, proglašeno „Moje pozorište“, u režiji Borisa Liješevića, u produkciji Ateljea 212. Ansambl predstave nagrađen i Specijalnom nagradom grada Kragujevca. Za najbolju predstavu 20. izdanja Joakimfesta proglašen je komad… »
Gran pri „Joakim Vujić“ pripao predstavi „Moje pozorište“ Ateljea 212
Glas Šumadije pre 8 sati
Predstava „Moje pozorište“ u režiji Borisa Liješevića, u produkciji Ateljea 212, osvojila je Gran pri „Joakim Vujić“ za najbolju predstavu na 20. Međunarodnom pozorišnom festivalu „Joakimfest“, saopštili su organizatori festivala. Žiri festivala, koji se… »
Gran pri „Joakim Vujić“ za predstavu „Moje pozorište“
Sputnik pre 10 sati
Gran pri „Joakim Vujić“ za najbolju predstavu dobilo je „Moje pozorište“ u režiji Borisa Liješevića, u produkciji Ateljea 212, odlučio je žiri Međunarodnog pozorišnog festivala „Joakimfest“, saopštili su danas organizatori. Žiri 20. „Joakimfesta“… »
Nagrada Gran-pri “ Joakim Vujić za predstavu "Moje pozorište"
NIN pre 12 sati
Nagrada Gran-pri “ Joakim Vujić “ za najbolju predstavu u celini dodeljuje se predstavi “ Moje pozorište“, u režiji Borisa Liješevića, u produkciji Ateljea 212. Ova nežna i hrabra predstava, podseća nas na nužnost preuzimanja odgovornosti za to kako… »
Gran pri "Joakim Vujić" pripao predstavi "Moje pozorište" Ateljea 212
Euronews pre 11 sati
Gran pri "Joakim Vujić" za najbolju predstavu dobilo je “Moje pozorište“, u režiji Borisa Liješevića, u produkciji Ateljea 212, odlučio je žiri Međunarodnog pozorišnog festivala "Joakimfest", saopštili su danas organizatori. Žiri 20 "Joakimfesta"… »
Nagrada gran-pri „Joakim Vujić“ za predstavu „Moje pozorište“
Nedeljnik pre 13 sati
Međunarodni pozorišni festival Joakimfest je organizovan 20. put u Knjaževsko-srpskom teatru. Žiri 20. JOAKIMFESTA u sastavu Dragana Purković Macan, scenografkinja (Bosna i Hercegovina), Ivana Vuković, glumica (Srbija) i Tara Manić, pozorišna rediteljka… »
Vesti dana »

"Dobra prilika za razmenu mišljenja": Ivica Dačić se u Londonu sastao sa kolegama iz regiona
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Šta kaže Ivica Dačić povodom slučaja studentkinje Poljoprivrednog fakulteta?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Argentinac u Srbiji pronašao drugi dom: Dijego je prošao pola sveta, a naselio se podno Magliča i živi u skladu sa prirodom (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Dženeral motors najavio gubitak 1,6 milijardi dolara zbog promene politike SAD prema električnim vozilima
Danas pre 5 satijoš 1 povezana