Povezane vesti
Upozorenje iz Londona: Kina, Rusija i Iran pokušavaju da potkopaju britansku demokratiju
NIN 14.10.2025
Britanska obaveštajna služba MI5 izdala je javno upozorenje članovima parlamenta da su postali meta špijunskih aktivnosti stranih sila, među kojima su Kina, Rusija i Iran. Prema upozorenju, ove zemlje pokušavaju da podriju britansku demokratiju koristeći… »
"Na meti ste špijuna iz Rusije i Kine": Obaveštajna agencija upozorila poslanike evropske zemlje: "Pazite se, pokušaće sa…
Blic 14.10.2025
Britanska obaveštajna agencija MI5 javno je danas upozorila britanske poslanike da su meta špijuna iz Kine, Rusije i Irana, u njihovom pokušaju da potkopaju demokratiju zemlje. Upozorenje dolazi nedelju dana nakon što su tužioci rekli da su morali da… »
Vesti dana »
Počinje toplotni talas: Narednih 12 dana veoma visoke temperature – danju 40, noću 26 stepeni
Kragujevačke pre 3 satajoš 26 povezanih
Zasedao Republički štab za vanredne situacije, teme bile - vodostaj Dunava, toplotni talas i rizik od požara
Radio 021 pre 4 minutajoš 27 povezanih
SAD izvela jake udare na Iran kao odgovor na napad na američku bazu u Jordanu
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Neverovatna slika sa vrha Kablara: Vučić otvorio stakleni vidikovac i sam stao na ovo "čudo" pa poručio - može da izdrži preko 130 tona (FOTO)
RINA pre 14 minutajoš 20 povezanih
Zbog ekstremno visokih temperatura povećan rizik od požara: Grad Leskovac apeluje na oprez i sprovođenje preventivnih mera
Jugmedia pre 1 satjoš 25 povezanih